Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

FOTO: Traģikomēdija Klubs Paradise teātrī Dirty Deal Teatro

Dirty Deal Teatro 7. novembrī notika pirmizrāde traģikomēdijai Klubs Paradise, kuru veidoja dramaturģe Justīne Kļava un režisore Paula Pļavniece, informēja teātra pārstāve Māra Uzuliņa.

Četras jaunas sievietes satiekas kopīgi izveidotajā brančotavā Paradīze, kas no sapņa par ģimenes biznesu pārvērtusies par maksātnespējas procesa murgu. Risinot problēmas ar nodokļu parādiem, atklājas, ka arī viņu vecākiem 90.gados nav bijis biznesa ķēriena. Šis būs stāsts par cilvēkiem, kuri uzdrošinās piepildīt savus sapņus, bet – vai mērķu labad visi līdzekļi ir attaisnojami?

Režisore Paula Pļavniece par izrādi stāsta: “Izrādē vēlamies paskatīties kādus nospiedumus 90.gadu dzīve atstājusi uz mums, mūsu attiecībām vienam ar otru un sabiedrību, kurā dzīvojam. Tas bija laiks, kad bieži bija dzirdamas apšaudes un spridzināšanas, un specifiski biznesmeņi savu mežonīgajā kapitālismā sapelnīto naudu kaudzēm krāva sporta somās, bet mēs, tajā laikā mazas meitenes, to visu skatījāmies kā ārzemju filmu.“

Izrādes Klubs Paradise galvenais iedvesmas avots ir patiesi notikumi, kas norisinājušies Rīgā pēdējo trīsdesmit gadu laikā. Radošā komanda, veidojot izrādi, izmantojusi dokumentālus stāstus, kas iegūti intervējot gan leģendām apvītos 90.gadu uzņēmējus, gan bijušos policijas darbiniekus, kā arī cilvēkus, kas dalījās stāstos par savām attiecībām šajā laika posmā.

Izrādes radošo komandu veido dramaturģe Justīne Kļava, režisore Paula Pļavniece, māksliniece Kate Krolle, skaņu mākslinieks Jēkabs Nīmanis, gaismu māksliniece Jūlija Bondarenko, kā arī aktrises Samira Adgezalova, Anastasija Rekuta Džordževiča, Liena Šmukste, Elīna Vaska.

Izrāde Klubs Paradise būs redzama 7., 8. un 12.novembrī un 17.,18. un 20.decembrī 19.00 Dirty Deal Teatro, Talsu ielā 1, Āgenskalnā.

Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā Biļešu paradīze kasēs un internetā: https://www.bilesuparadize.lv/lv/performances/performance/16444.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja