Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Rubenis "Žurkas Kornēlijas" dēļ saņēmis politiķu zvanus

Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis šodien, 11.augustā teātra jaunās sezonas atklāšanai veltītajā preses konferencē žurnālistiem pavēstīja, ka saistībā ar populāro Teātra dienas koncertu "Žurka Kornēlija", ko mēdz dēvēt arī par politisko kabarē, saņēmis vairāku politiķu zvanus.

"Es nesaukšu viņus vārdā, taču tiešām bija vairāki zvanītāji - sabiedrībā pietiekami pazīstami cilvēki, kuri vaicāja, vai tiešām dažas lietas vajag rādīt tik asi, kā tas tiek darīts uz teātra skatuves," klāstīja teātra direktors. O.Rubenis norādīja, ka nekad nav nodarbojies ar cenzūru - ne strādājot televīzijā, ne arī darbojoties Nacionālajā radio un televīzijas padomē. "Nekad to nedarīšu arī teātrī!" viņš uzsvēra.

O.Rubenis atgādināja, ka izrāde izpelnījusies lielu skatītāju mīlestību - divu mēnešu laikā "Žurka Kornēlija" nospēlēta 37 reizes, un zāle bijusi izpārdota pilnībā. "Sapratām, ka šī izrāde, ko var nosaukt par politisko brendu, ir jāpilnveido un jādomā, kā politiskās lietas attēlot vēl precīzāk un vēl asāk, lai šis uzvedums kļūtu vēl mūsdienīgāks. Iespējams, tajā vairāk iesaistīsim jaunos aktierus, kas papildinās Žurkas Kornēlijas (aktrise Svetlana Bless) un Circeņa Driskas (aktieris Jānis Skanis) veiksmīgo saspēli." Paredzēts, ka jau tradicionālais Teātra dienai veltītais iestudējums būs skatāms 2010.gada martā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja