Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Baiba Sipeniece un Valters Krauze aicina uz izklaides šovu

Otrdien, 21.decembrī plkst.19 Arēnā Rīga pazīstamie dažādu izklaides raidījumu vadītāji Baiba Sipeniece – Gavare un Valters Krauze aicina uz šovu ”Ielūdz Baiba un Valters – dziedi, dejo, smejies!”, informē organizatori “Mikrofona ieraksti”. Biļetes joprojām iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs, to cena Ls 5 – 20.

Šova režisore – Dita Torstere. “Svētku programmu plānojam tā, lai prieku un atpūtu gūst visdažādākie cilvēki, viss ģimenes spektrs no mazajiem līdz pašiem lielākajiem,” stāsta Dita Torstere. “Pilnīgi visu vēl neatklāsim, bet noteikti jāpiemin, ka zvaigžņu kopkori diriģēs Ints Teterovskis, kurš arī publiku aicinās uz kopīgu dziedāšanu un kopīgi radītiem svētkiem.”Līdz ar abiem šova vadītājiem uz skatuves kāps šova “Dziedi ar zvaigzni” uzvarētāji Veronika Plotņikova un Marts Kristians Kalniņš, kā arī šova “Dejo nost!” uzvarētāji un dalībnieki. Uzstāsies arī grupa “Labvēlīgais tips”, Liene Bronuša un Mārtiņš Burke Burkevics, Atis Auzāns, Ivo Fomins, “Keksi”, “Bet Bet”, Ilona Bagele ar Rozā kori, Liene Šomase ar Jāni Vinteru, Aiša, Lauris Reiniks, Ieva Kerēvica, Andris Ērglis un Kaža ar Ditu Lūriņu. Olga Rajecka vakara gaitā uzstāsies gan ar Vari Vētru, gan ar Lielvārdes kori, gan tā dalībnieku Nikolaju Puzikovu. Savukārt Chilli svinību gaisotnē iejutīsies kopā ar grupu “Musiqq”, kuras dziedātājs ir Emīls Balcers – viņas kādreizējais audzēknis Liepājas korī.  

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja