Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Galerijas Centrs modes svētkos skanēs klubu mūzika

Nedēļas nogalē, 18.un 19.septembrī Galerijā Centrs sadarbībā ar klubu kultūras festivālu norisināsies  modes svētki — divu dienu garumā notiks pasaulē atzītu zīmolu modes skates, labāko klubu DJ šovi, foto  izstāde, kā arī citi pasākumi, informē organizatoru pārstāve Elija Krauze.18. un 19. septembrī  no plkst.

16:00 līdz pat 20:00 uz Rīdzenes ielas tiks demonstrētas jaunākās modes preču kolekcijas, lai iepazīstinātu visus tirdzniecības centra apmeklētājus ar jaunākajām šīs sezonas modes tendencēm.  Skatēs būs aplūkojamas Karen Millen, Marc’o Polo, GANT, Tommy Hilfiger, Replay, Guess, Playlife, Mosquito, Mango, Nike woman, Adidas un daudzu citu jaunākās modes preču kolekcijas.  18. septembrī Galerijā Centrs tiks atklāta vērienīga lielformāta foto izdruku izstāde. Tajā ikviens interesents varēs aplūkot jaunākās rudens/ziemas sezonas modes aktualitātes, kas būs sastopamas arī jaunajā Galerijas Centrs modes žurnālā.Tāpat 18. septembrī  no plkst. 15:00 līdz pat 22:00 Galerijas Centrs apmeklētāji varēs izbaudīt „Klubu mūzikas mozaīku” - dažāda veida mūziku, kas šobrīd ir aktuāla Rīgas klubos. Mozaīkas veidošanā piedalīsies DJ Contour un DJ Echochorus no apvienības Kolka Music, Johny Adroit, Naive Dreamer un Jainaro.  Savukārt 19. septembrī no plkst. 12:00 līdz 22:00 Galerija Centrs savus apmeklētājus aicina uz „Dīdžeju maratonu”, kurā savas tehniskās prasmes un iemīļotākos skaņdarbus atskaņos tādi pazīstamie un underground dīdžeji kā Bogdan Taran, Ksenia Kamikaza, PanBioPanika, Zazzy, Saint, Uppfade, Andre Crash (Dj Crash), DJ Pele, RUDice Ivarzz.  Šobrīd Galerijā Centrs uz Rīdzenes ielas ir aplūkojama arī jauno Latviešu fotogrāfu darbu izstāde, kurā redzamas Rīgas klubu aizkulises.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja