Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Maija beigās Rīgā norisināsies starptautisks iluzionistu šovs

29. un 30.maijā Rīgas Kongresu namā notiks starptautisks iluzionistu šovs "Abrakadabra", informē tā organizatori - iluzionisti Dace un Enriko Pecolli. Šajās dienās Rīgā viesosies pasaulslaveni iluzionisti un daudzkārtēji iluzionistu čempionātu uzvarētāji no Lasvegasas, Anglijas, Beļģijas un Itālijas.

"Iespējams, ka Latvijā daudzus iluzionisma žanrus nemaz nepazīst, tādēļ centāmies uzaicināt vairāku žanru pārstāvjus," pauž D.Pecolli. Gandrīz ikvienā priekšnesumā, arī ekstrēmajos, tiks iesaistīti skatītāji. "Protams, novērtēsim viņu nervu sistēmas stabilitāti," piebilst šova organizatori, kuri izklaidēs skatītājus priekšnesumu starplaikos.

Romantisko žanru šovā pārstāvēs Dirks Lozanders no Lasvegasas - levitācijas meistars, kurš demonstrēs gan dažādu priekšmetu lidināšanu, gan piedāvās līdz šim Rīgā neredzētus trikus ar ziepju burbuļiem. Skatītāji varēs novērēt arī angļa Roja Devenporta - pasaules čempiona manipulācijā - priekšnesumus. D.Pecolli stāsta, ka R.Devenports pārstāv vissenāko Anglijas burvju mākslinieku dinastiju - viņa vectēvs 1882.gadā atvēra pirmo iluzionisma triku rekvizītu veikalu Eiropā.

"Melno iluzionismu" pārstāvēs šā žanra pasaules čempions - beļģis Ārons Krovs. Viņš, būdams Austrumu cīņu meistars, šo mākslas meistarību perfekti kombinē ar iluzionismu un daudzus trikus veic, izmantojot visas savas maņas.

Skatītājiem tiks piedāvāts arī jaunais projekts "Lāzeru operas maģija", ko sagatavojusi jaunā, daudzsološā dziedātāja Solveiga Vārsberga, sadarbojoties ar Enriko Pecolli un izmantojot viņa veidoto telpisko efektu lāzeršovu un īpaši veidotus lāzergrafikas zīmējumus.

Abas dienas skatītāji tiek aicināti ierasties, jau sākot ar plkst.18, jo Kongresu nama vestibilā būs sarūpēti dažādi pārsteigumi, turklāt varēs iegādāties vienkāršiem burvju trikiem nepieciešamos atribūtus. Visi interesenti tiks apmācīti turpat uz vietas.

Biļetes uz iluzionistu šovu par Ls 8-20 jau iespējams iegādāties "Biļešu servisa" kasēs un internetā. Pasākuma labākai redzamībai tiks nodrošināti divi lielie ekrāni.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja