Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Rīgas mākslas telpā – Šveices arhitekta lekcija «Emocionālā arhitektūra»

Rīgas pilsētas izstāžu zālē 6.oktobrī plkst. 16 notiks Šveices arhitekta Štefana Kamencinda lekciju «Emocionālā arhitektūra», kas notiek Starptautiskās arhitektūras dienas ietvaros, ziņo Rīgas mākslas telpasmārketinga vadītāja Inga Lāce.«Tāpat kā apģērbam, arī arhitektūrai ir jābūt ne vien praktiski pielietojamai, bet jāsniedz arī emocionāls piepildījums,» savu filozofiju raksturo Štefans Kamencinds.

Arhitekts piedalās dažādu starptautisku projektu īstenošanā. Viņa piedāvātie risinājumi arvien ir orientēti uz klienta mērķiem un vēlmēm, kas iedvesmo arhitektu radošajos meklējumos un tiek pārvērsti inovatīvā dizainā. Kamencinda darbus raksturo emocionalitāte, izdoma un Šveices kvalitāte.Štefans Kamencinds ir dzimis 1963.gadā Cīrihē. Ieguvis arhitekta diplomu Vintertūras politehniskajā augstskolā (_Winterthur Polytechnic_) Šveicē un ar izcilību beidzis studijas Ziemeļlondonas universitātē (_University of North London_) Lielbritānijā. Vairākus gadus strādājis _Nicholas Grimshaw&Partner_ arhitektu birojā Londonā un Renco Piano birojā Parīzē. 1995.gadā nodibinājis savu arhitektu biroju _Camenzind Graefenstein_, kas 2004.gadā tiek pārdēvēts par _Camenzind Evolution_. Šveices Inženieru un arhitektu savienības (_Swiss Society of Engineers and Architects; SIA_) biedrs, Amerikas Arhitektu institūta (_American Institute of Architects; AIA_) asociētais loceklis, Karaliskā Britu arhitektu institūta (_Royal Institute of British Architects; RIBA_) dibinātājbiedrs. Lekcija notiks angļu valodā. Norises vieta: Rīgas mākslas telpa, Kungu iela 3 (zem Rātslaukuma). Ieeja - bezmaksas.Pasākumu rīko Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un pilsētlpānošanas fakultāte, Šveices Inženieru un arhitektu savienība, Šveices Konfederācijas vēstniecība, Rīgas pilsētas arhitekta birojs sadarbībā ar _Colliers International_, _Rīgas mākslas telpu_ un Rīgas Kultūras aģentūru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

UZZINI VAIRĀK


Štefana Kamencinda  mājas lapas adrese: www.camenzindevolution.com

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tiek apdraudēta Imanta Ziedoņa muzeja pastāvēšana

Kultūras Ministrija nākusi klajā ar jaunu finansēšanas modeli, kas paredz sevis izvēlētu privāto, valsts akreditēto muzeju finansēšanu nodot Valsts Kultūrkapitāla fonda (VKKF) rokās. Ar vienu būtisku ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja