Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Tabakas fabrika projektā Radi! rīko semināru par radošajām industrijām

Radošās darbības nedēļā Radi! otrdien, 13. martā plkst. 12 Tabakas fabrikā notiks seminārs par tīklošanas un līdzdarbības stratēģijām radošajās industrijās, taču vakarā plkst. 20 ikviens interesents aicināts piedalīties pasākumā Pecha Kucha, kurā neformālā gaisotnē tiks apkopota radošuma veicināšanas pieredze gan Latvijas, gan Eiropas kontekstā.

Semināra programma ir veidota divos blokos: Radošie kvartāli un Radošums In-Action. Semināra apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt prezentācijas: Tabakas fabrikas vīzija (Oļegs Ņikitins), Radošie klasteri (Marc Piesbergen, Planet Modular, Berlīne), Radošā kvartāla veidošana no nulles (Leo van Loon, Creative Factory Rotterdam), Prototipēšanas iespējas (Viljami Lyytikäinen, Design Factory, Aalto University), Starpdisciplinārās izglītības programmas (Gerald Lidstone, Goldsmith’s University, Londona), John Newbrigin (Creative England) Radošums, mīlestība un nauda. Pasākuma turpinājumā semināra dalībnieki piedalīsies darba grupās.

Savukārt Pecha Kucha laikā savas prezentācijas sniegs Gerald Lidstone, Leon van Loon, Marc Piesbergen, Viljami Lytikainen, John Newbigin, Nicholas Stancioff, Miera ielas Republika, Atspēriens, Brigāde, Nordea Biznesa skola, Latvijas Radošo industriju zīmols, Berga Bazārs, Creative Andrejsala, Birojnīca, Capitalia, TechHub Riga un Tabakas fabrika. Pasākuma laikā Tabakas fabrikas komanda atklās jauno mājas lapu, kurā turpmāk būs pieejama aktuālā informācija, kā arī būs iespēja iesniegt savu projektus un pieteikties telpu īrei.

Tabakas fabrika ir jauna līmeņa darba telpa. Tās plašā teritorija ļauj izveidot starpdisciplināru iestādi, kur tiek sniegts vispusīgs atbalsts kultūras un radošajam industrijām.

No 12. līdz 18. martam visā Latvija noritēs Radošās darbības nedēļa Radi!, kuras mērķis ir parādīt Latvijas radošo potenciālu, pieredzi un sasniegumus, kā arī veicināt izpratni un interesi par radošo un kultūras industriju sektoru, radošumu veicinošu izglītību, inovācijām un zināšanu ekonomiku un radošu pārvaldību. Nedēļas iniciatori ir Kultūras ministrija un Britu Padome Latvijā. Pilna pasākumu programma ir atrodama www.radilatvija.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja