Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

VEF radošā kvartāla sezonas noslēgums Brīvais kritiens

Ar plašu pasākumu programmu un atvērtajām darbnīcām piektdien, 8. novembrī, VEF radošais kvartāls aicina uz sezonas noslēguma pasākumu _Brīvais kritiens, _informēja mākslas centra Totaldobže pārstāve Monta Liepa. Sākot no plkst. 16 īpašu programmu piedāvās visi VEF radošie punkti, izņemot skeitparku.

No plkst. 17 līdz 20 mēbeļu darbnīcā Jubka notiks recycled putnu barotavu izgatavošana, kā arī iepazīšanās ar Jubka darinātajām mūsdienu kumodēm. Darbnīcā Luste katrs pats varēs uzdrukāt kartītes vai maisiņus sietspiedes tehnikā ar Lustes mākslinieču sagatavotiem Ķekatu simboliem - divgalvainu raganu, salmu vīru, nāvi vai stārķi. Nobaudīt jonizētu jeb "dzīvo" ūdeni un uzzināt, kas ir orgonīti varēs dizaina studijā Graphic.lv, kur vienlaicīgi meistars Dzintars Briedis demonstrēs pašdarinātus mūzikas instrumentus. Savu fotoportretu varēs iegūt, nofotogrāfējoties pie fotogrāfes Aijas Bley studijā Portretu darbnīca. Par īpaši baiedējošu trasi būs parūpējušies VEF teritorijas kliedzienizturīgākā punkta – Psaiho - baiļu trases iemītnieki, kurā šoreiz solās būt īpaši baisi un smieklīgi.

Plkst. 18 Totaldobže mākslas centrā sāksies Gardēžu vakariņas, kas būs gaumīgs gastronomisks baudījums aptuveni divu stundu garumā. No plkst. 21 mākslas centrā risināsies performance Melnais caurums.

Plkst. 21 galerijā/bārā Ziema sāksies Dzejas slams. Labākais pēc žūrijas un publikas kopējā vērtējuma, saņems VEF radošā kvartāla 2013 Rudens kūleņa Brīvais Kritiens balvu un 100 latu balvu no KKF.

Plkst. 22.30 sāksies VEF radošo punktu īpaši sarūpēta muzikālā programma – Totaldobže mākslas centrā uzstāsies Lietuvas grupa Rok&Dom un pašmāju ansamblis Manta, bet galerijā/bārā Ziema folk dziesminiece Alise Joste un komentārus necik neprasošie Čipsis un Dullais.

Vakaru noslēgs maģiska Melnā cauruma improvizācija ar franču čellista un pianista Siegfried, sitamo instrumentu meistara Arta Oruba un laikmetīgās dejas horeogrāfa Roberta Muciņa dalību Totaldobžē un dejām DJ Santa RapedMe ritmos Ziema.

Vairāk informācijas šeit:

VEF radošais kvartāls ir viens no aktīvākajiem un lielākajiem jaunās kultūras punktiem Rīgā, kurā darbojas krasi atšķirīgas radošās iniciatīvas. Gatavojoties 2014. gadam, kad Rīga būs Eiropas kultūras galvaspilsēta, šis gads tika pasludināts par Lielo kūleni, simbolizējot straujāku attīstību, vēl vairāk aktīvo punktu un radikālāk iedvesmojošus kultūras un izklaides pasākumus. Šī gada pavasarī VEF kvartāla sezonu atklāja Pavasara kūlenis, kas pulcēja vairāk kā tūkstoš apmeklētāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja