Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Ādamsons aicina apvienot Iekšlietu un Aizsardzības ministrijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Iks
I
Rīgas domes deputāts Jānis Ādamsons, sestdien uzstājoties Sociāldemokrātiskās partijas Saskaņa kongresā, pauda viedokli, ka pēc uzvaras Saeimas vēlēšanās galvenais uzdevums būs - jāapvieno Iekšlietu un Aizsardzības ministrijas un ievērojami jāsamazina to centrālais aparāts. ---------------------------------------------------------- - Agrāk domāju, ka Ādamsons ir goda vīrs, bet izrādās ir tikai ... CŪKA un rus PAKALPIŅŠ! .
J.Biotops
J
Nu šis taču pat priekš Ādamsona par traku!
jautājums
j
Vai tiešām tik vienkārši - no ministriju apvienošanas iestāsies laime Latvijā? Drīzāk šķiet tieši pretēji - valsts ir izputināta tamdēļ, ka jau 20 gadus notiek nemitīgas reorganizācijas, pārveidošanas un apvienošanas. Ja galvas nestrādā risināt problēmas būtību, tad rada šķietamību - maina nosaukumus utt. Uz gadiem 10 vajadzētu apturēt visas "reformas", bet koncentrēties uz to, lai esošās struyktūras strādātu.
Emma
E
Nesaprotu, kopš kura laika Dolgopolova Jaunais centrs ir sociāldemokrātisks? Vienmēr bijis ir un būs lielo tigotāju strāvu pusē.
sap sirds par Latviju
s
Nu ja pat tikai arestetu Sleseru, Skeli un Lembergu, notiesatu un konfiscetu mantu - tad varetu teikt, ka Latvijas valsts atkal nostajusies uz attistibas cela!!!
dzeris
d
Tikai Āfrikas diktatūrās armija pilda arī policijas funkcijas, kā var nesaprast, ka katrai struktūrai absolūti dažādi uzdevumi, tīrais murgs.
x
x
Tas butu interesanti ja Iekslietu un Aizsardzibas ministrijas nonaktu bijusa cekista Maskavas pakalpina Adamsona rokas. Ari krievu avizes Adamsons atklati runa ka bus aresti. Interesanti ko Adamsons taisas arestet? vai bijusos SC sabiedrotos Sleseru Skeli un Lembergu kas sava mulkiba pasi palidzeja SC tikt pie varas?
corbs
c
Ar tādiem ministriem,valdības locekļiem,nekas labs nav sasniedzams,liekas,ka Adamsons ir netaisnīgs,ļauns cilvēks,kā citādi verēja uzpūst Saeimā to pedofīlias skandālu,kuram nebija pamata un pierādījumu.Ar tādiem paņēmieniem politisku cīņu var piekopt tikai muļķi.
Dr.xy
D
Rudeni Jusu socikiem,SC,LC/LPP un citiem cekistu pakalpiniem vieniga ceriba lai nenotiesatu par Latvijas Valsts nodevibu ir pazust krievijas virziena.
zoologs
z
Haizivīm esot diezgan gludas smadzenes.
re_marx
r
Militārā policija netika lietota pret tautu, jo apdzērušies marodieri un nepilngadīgi krieviņi nav Latvijas tauta. Militārā policija tik vien darīja, kā aisargāja no šiem neliešiem savu apsargājāmo objektu, kas kā izrādījas ir Saeima. Saprotot šo nejēdzību, armija ar 1.jūlija Saeimas apsardzi atdos Iekšlietu ministrijai, jo netaisās stāties pat pret tautu, kas ir marodieri un mazgadīgi dzērājiņi. Ādamsonam reiz vajadzētu palasīt grāmatas par demokrātisko kontroli paŗ bruņotajiem spēkiem, tad viņš saprastu, kāpec tomēr rietumu valstīs ir Aizsardzības ministrija, kas ir nodalīta no Iekšlietu.
secinājums
s
ja tik vien kā šādu purkšķi kādreizējā haizivs var izspiest,tad varam būt mierīgi. no tā saucamā "ēnu kabineta" jau arī tik vien ir kā blāva "ēna" ar sarkanīgu nokrāsu. tad nu redzams,ka no daudzinātā SC kopumā čiks vien ir.
أبجدية عربية‎
أ
un Smoļņija dižciltīgo jaunavu institūtu.
أبجدية عربية‎
أ
apvienot Iekšlietu un Aizsardzības ministrijas ar filatēlistu biedrību.
AD
A
Nē, nez vai Ādamsons par Satversmi maz ir dzirdējis.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens

Pazeminoties gaisa temperatūrai, 28.septembrī Latvijā sācies meteoroloģiskais rudens, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) operatīvā informācija.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas