Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Aizdevēji neļauj īstenot projektu policistu darba apstākļu uzlabošanai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Vai, dieniņ
V
Vispirms, Linda, sakarto, lai policisti saņem kārtigas algas un tad doma par frizuru!!! Cilvekam ir jāēd un ģimene jāpabaro!!!
Vai, dieniņ
V
Pareizi ari dara, ka nelauj!!!
Leopolds
L
Arī valdības padomnieku un konsultantu algas tika paaugstinātas pēc SVF un PB norādījuma?
Tīna
T
Nevainosim tagad aizdevējus! Aizdevēji piedāvāja ieviest ienākuma nodokli pēc maksātspējas,kādu maksā paši,nevis samazināt policistu,mediķu un skolotāju algas!
Neaizmirsīsim
N
Neaizmirsīsim,ka iesākumā aizdevēji piedāvāja mūsu valdībai ieviest progresīvo ienākuma nodokli,kas būtu ļāvis,cita starpā, uzlabot arī policistu darba apstākļus!
x
x
Murniecei vairaki miljoni gar degunu aizgaja.. jo jadoma ka ,,konkursa,, par policijas ekas celsanu uzvaretu kada ar Murnieci saistita celtniecibas firma.. es tam SVF iedotu patagas rokas lai to zagligo valdibu bez zelastibas ar patagu... bez zelastibas..
lapsa
l
TA TIEM STULBENIEM VAJAG!!!!!! ATKAL KARTEJO GAISMAS PILI GRIBEJA UZCELT IEBAZT KABATAS SIMTIEM MILJONU LATU!!!! Paldies aizdevejiem ka so aferu aptureja!!!!! Ludzu jums piemers ka valsti nauda ir bet melo sakot ka jagriez penionariem pensijas!!!! Ludzu jums miljoni policistu algam!!!
Konteksts
K
Šitā viena māja izmaksātu gandrīz tik, cik 2013. g. būtu nepieciešams, lai izmaksātu pilnus maternitātes, paternitātes, bezdarbnieku un citus pabalstus. Izskatās, ka valsts līmenī neviens neizvēlas, kur labāk naudu likt. Ka tik kādu lielāku projektiņu nomenedžēt. Žetons Dubajas Lindai.
...
.
Tas kads joks, vai?
ZZS
Z
Linda, nu tad jānāk pie ZZS, jo tad varēsim kopā beidzot aizstāvēt Latvijas intereses un darīt to, kas patiešām vajadzīgs!!!
cony
c
Tāds ministrs kā Kampars,kā vēsturiskais Prezidents Kārlis Ulmanis pacēla Latvijas ekonomisko un finansiālo stāvokļi attīstot un visādi atbalstot eksportu.Nevajag nonicināt visiem zināmas patiesības,pie kuru kaldināšanas lieli nopelni ir ministram Kamparam.
neaizmirstulīte
n
Tikai tad, ja tie tiešām ir labākie, bet ne kā tagad, kad mums ir tādi ministri kā Kampars, kurš pat deklarāciju aizpildīt neprot, kur nu vēl valsts ekonomiku pacelt.
laimeslāči
l
Kaut biežāk aizdevēji mūs atcerētos.
promaita
p
Ak tāpēc lindiņa nekādi nevar demisionēt, lietas'cerēja nobītīt.
cony
c
Istenībā Policijai nekādus sevišķi kapitālas celtnes nav vajadzīgas,jo policija atrodās un strādā ikdienā starp cilvēkiem.Vienreiz Vācijā redzēju,kad jaunieši izgāja ielās,lai cīnītos par vietām pilsētās,kur viņi varētu dzīvot bezrūpīgi vagoniņos,un tad redzēju,ka visa Policija,visi policijas biroji un sekretāres bija tur uz ielas mašīnās pie jauniešiem un ļoti sekmīgi nomierināja jau sakarsušos jauniešu pūļus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas