Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Arī Ēlerte stāsies Pilsoniskajā savienībā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Labi
L
Ļoti labi, Sarmīt! Tagad mums saprātīga izvēle, par ko balsot. Zinu, ka daudzi jaunieši, kas nav galīgi nihilisti, atbalsta Lietussargu grupas nostājas.
Lelle
L
Un cik viss ir prasti un neglīti. Fui. Vienotības triumfs 09:24 Redz kur viss tas suns aprakts!!! Vienotības gājienus nedrīkst izmeklēt , tāpēc priekšnieks slikts! Vienotības triumfs! Korupcijas apkarotāju redzeslokā ir arī Meierovica biedrība, Neatkarīgai apstiprināja Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) preses pārstāvis Andris Vitenburgs. Tiekot izvērtēta informācija par kustības finansējuma avotiem un darbības mērķiem. Pagaidām jautājumi biedrībai neesot uzdoti, jo priekšsvēlēšanu aģitācijas periods iestāsies 5.jūnijā, viņš norādīja. Trešo personu aktivitātes KNAB sāk vērtēt 120 dienas pirms vēlēšanām.
Jāā...
J
Nu i DURA...kopā ar Ventpils krieviem taisās valsti norullēt pliku...Tautai vienalga kuri oligarhi pie varas...bija Lembergs, tagad būs Stepanovs@Co.
kulinārs
k
Rasols...
Kalla
K
Tagad redziet Ēlerte, kas ir izteikta kosmopolīte skaidri un gaiši ir tekusi, ka ciest nevar latviešu nacionālos spēkus, nesen pat nozākājot VL un TB/LNNK,to pierādījusi arī iepriekš ar savu uzskatu paušanu un darbību laikrakstā Diena būdama galvenā redaktore, tagad grib stāties PS vienīgajā partijā kuru es no Vienotības vēl varētu atbalstīt, ja tajā būs Ēlerte, tad viennozīmīgi šī partija zaudēs savu nacionālo stāju pavisam. Ja godīgi Vienotība ir viens liels liberāls mistrojums ar pretējiem viedokļiem un uzskatiem, tā iemesla pēc mana izvēle ir VL un TB/LNNK apvienotais bloks.
Opā
O
No kura laika "ļoti ievērojamas Latvijas inteliģences daļas "ir pārvērtusies negatīvistos, populistos un visu aprējējos? Par cik tas nevar būt, tad baibiņas ir ....nekrietnas demagoģes!
durnis
d
SAIRMAIS NOVĀC RAŽU NEVIS TE DIRSAS SLAVKI !
durnis
d
Jauki skan ka ,šitie JEDOTNĪBAS neprastu latvieti ar latviieti ...saplēst gabalos'' kāda tad atšķrirība sasdsrartp šk;eles milisrdirm unrlrts
Opā
O
Elertes bubrbulis ir.....pārsprādzis!!!!!!! Solijās, zīmējās, plātijās un ........... nokļuva vienas mazas no pārbēdzējiem un kažoku pārmetējiem saskrējošo bariņu ....sastāvdaļām- paši palikdami tik pat vārgi un atšūmējušies!!!!! Taisni vai jāsmejās, ja nebūtu tik ....noželojami!
Sirmais
S
Pie ārsta ir jādodas Tev cien. '',zemniek,''Citādi balsosi par kvadrātu vai krieviem.TikaI izvelc kvadratsakni lai redzi kas tur apakšā.
Baiba
B
Mans viedoklis sakrīt ar ļoti ievērojamas Latvijas inteliģences daļas viedokli. Baidos, ka tik daudziem ārstu nepietiks, bet viena zemnieka un bariņa pārbijušos Ēlertes aprējēju ārstēšanai resursu varētu pietikt.
Sirmais
S
Ņē Ēlertes kundze rāda kur Čeloveks gānās,tāpēc arī rāda ar pirkstu.Tatārmongolis un wertigo abi sader kopā bet vaiŗāk par smaku nekas nesanāk.
EXE
E
Ļoti liels jautājums _ kas ir Ēlerte un kāpēc par viņu būtu jābalso?
zemnieks
z
Steidzīgi pie ārsta dodies galvu ārstēt un smadzenes arī
Lelle
L
Forši! Es par Sarmīti Ēlerti! Skaista, eleganta un gudra. Superīgi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas