Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Askolds Rodins: Prezidents un separātisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Veiksmīgi
V
abhāzu un osetīnu draugiem pārkrievoties.
ja
j
Diezvai Kosovu var salīdzināt ar Abhāziju un Dienvidosetiju. Piekrītu Ērglim: "nav runa par doto reģionu tautu vēlmi būt vai nebūt Gruzijas sastāvā, jo nekad šajos reģionos nav bijusi demokrātiska valdība, kas varētu atbildēt visas tautas vārdā. Praktiski tie ir militāri anklāvi, kas ir stratēģiski bijuši ļoti svarīgi Krievijai un tāpēc visādi atbalstīti."
Re
R
Gruzijai ir visas tiesības savā teritorijā ieviest kārtību ar visiem tās rīcībā esošiem līdzekļiem.
RR
R
1940.gadā Latvijā arī krievu karaspēks ienāca esošās bāzēs kā miermīlīgs papildinājums. Bet, kas no tā iznāca, mēs būtu jau aizmirsuši?
Alex
A
Сегодня Грузия заявила о готовности провести полицейскую опрецию на территории Абхазии. И про чью пропаганды тут говориться?
Ērglis
Ē
Nebūsim naivi - nav runa par doto reģionu tautu vēlmi būt vai nebūt Gruzijas sastāvā, jo nekad šajos reģionos nav bijusi demokrātiska valdība, kas varētu atbildēt visas tautas vārdā. Praktiski tie ir militāri anklāvi, kas ir stratēģiski bijuši ļoti svarīgi Krievijai un tāpēc visādi atbalstīti. Jā, to var salīdzināt ar ASV atbalstu dažādiem diktatoriem. Bet tas nenozīmē, ka tas ir pareizi.
siets
s
Nē, latvija neklusēs, ja Jenķi lis ta dziedāsim, kā vālodzes. p.s. Man patīk šī latvijas žurnālistu klaja liekulība - jo vienas tautas vēlme būt neatkārīgiem saucama, kā separātisms a lūk citai tā ir vēlme būt neatkarīgiem :) Čečenijā bandīti, kā izrādās arī ir neatkarības cīnītāji.
Autoram
A
Izsmeļošs komentārs - nav ko piebilst. Paldies! Man īpaši patika frāze par "operetes libretu" - trāpīgi!
Shadow
S
Un Latvijas valdiba droši vien klusēs arī par Gruziju. Tāpat kā par Igauniju pagājušajā gadā un par Tibetu šogad. Mums viss pofig, ka tik grebes virzās uz priekšu.
Ērglis
Ē
Nē, dubultstandartu nav, tikai situācijas - nesalīdzināmas. Jauks mēģinājums, bet ej iesmērējies :)
Zigurds Mežavilks
Z
Krievija nekad nekavēsies melot, rīkot provokācijas un un anektēt svešas teritorijas, ja vien jutīs, ka var palikt nesodīta. Pārskatāmā pagātnē un pārredzamajā nākotnē lietas Krievijā nemainīies. Ipaši kamēr krievi varēs dzīvot īpaši nestrādājot, bet izpārdodot savas dabas bagātības. Nauda plūst ārā no Krievijas un gudri cilvēki arī. Īzskatās, ka krievi nav pamanījuši savā pakausī ķīniešu karsto elpu. Čžunhua vai Centra valsts nav aizmirsusi, ka Sibirija patiesībā piederot viņiem. Nupat krievi uzzināja, ka ķīnieši būvē iznicinātajus MIG -29 pārdošanai, ignorējot licencēšanas noteikumus.
ha
h
rodin, ja Latvija atzina Kosovu, tad atziis arī abhaziju un Dienvidsetiju par neatkariigaam valstiim. Vai arī latvijai ir DUBULTstandarti?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas