Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eiropa piedzīvo vienu no aukstākajiem decembriem vēsturē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juhans
J
Eiropa mūs nesa pratīs.
Bezdievis
B
Nu kad Golfa straume pagriezīsies, tad arī būs -30 vai -40. Gan pie mums, gan Lielbritānijā. Un tā katru gadu ar jauniem aukstuma rekordiem. Nesaprotu jūsu sajūsmu par klimata izmaiņām. Vēl jau ir Islande, Norvēģija vairāk uz ziemeļiem.
fiksais
f
Tikko noslēpoju ar draugiem ap 10 km gar Baltijas jūras krastu - fantastiska sajūta! Man šī ziema sāk patikt arvien vairāk. Varēsim aicināt Skandināvus slēpot pie mums, –8 grādos slēpot ir labāk nekā -30 vai -40 grādos. Eiropai vaidzēs mainīties, arī fraņčiem, īriem un angļiem - būs jāmācās kurināt krāsni, cirst malku un šķūrēt sniegu, tas nav tas pats, kas saņemt virtuālu naudu par virtuālu darbu!
Bezdievis
B
Neteikšu viss ka nekas traks. Ja Golfa straume mainītu kursu (kas jau pašlaik notiekot), tad gan mums, gan Lielbritānijā iestātos tāds Kanādas tipa klimats. Vislielākie zaudētāji no tā būs Francija, Lielbritānija. Butiski cietīs lauksaimniecība, nemaz nerunājot par tūrismu, kas izvēlētos drīzāk siltākas zemes nekā par ļoti auksto palikušo Franciju.
.
.
bet toties 16. gadsimtā sniegs latvijā sniga līdz jāņiem un augustā atkal atsāka snigt. visā eiropā bija bada gadi un cilvēki mira kā mušas. un pirms kādiem 1000 gadiem, aptuveni tad, kad būvēja āraišu ezerpili, klimats lavijā bija silts un ziemas bez sniega, vai ar maz sniegu. tā kā viss ir ok, daba pati zin, kas un kā.
rob
r
WALA - pagājušo gad jau bija aukstākā ziema pēdējos 100 gados. Šogad atkal. Tas ir 100 gados, tāpēc muldēt, ka pirms 20 gadiem šādas ziemas bija norma... 100 gadi nav pirms 20... OK.
fiksais
f
Golfa straume nepstājas, bet nedaudz maina virzienu. Ir laba filma pr Golf straumi. Bet nekas traks nebūs, beidzot iestāsies normāls kontinentālais klimats ar siltām vasarām un aukstām ziemām. Man patīk. Savukārt letiņiem Lielbritānijā un Īrijā ir dota iespēja kļūt pr aukstuma speciālistiem un parādīt lecīgajiem britiem, kur viņiem vieta. Letiņiem fantastiska iespēja izcelt kasi!
nn
n
vasaraa tuukstosgades karstums un sausums krievijaa, decembrii simtgades sals un puteni eiropaa..
ag
a
Kaut kur 70...80os gados, kad tika izstrādāta haosa teorija, matemātiski tika pierādīts, ka prognozēt laiku vairāk nekā 2 nedēļām uz priekšu nav iespējams. Tāpēc ilgākas meteorologu prognozes ir zīlēšana, nevis prognozes. Tās jāpublīcē sadaļā "Astroloģija un ezoterika".
morgenstern
m
Ceru, ka neuzskati Golfa straumi par parastu upi ;)
WALA
W
Muahaha - globāla sasilšana, pirms gadiem aptuveni 20 -25 šādas ziemas Latvijā bija pilnīgi normālas. Bet tiem kas uzķērušies uz "globālās sasilšanas" āķa tiem vienalga vai paliek siltākas vai aukstākas ziemas - pie visa globālā sasilšana vainīga. Tas nekas ka arī saule mūs neapspīd vienmērīgi, tas nekas starp dažādiem debesu ķermeņiem pastāv iedarbība. Un morgenstern - nefig pārlieku daudz mākslas filmu lūrēt - Golfa straume viņam apstāsies. Lai kaut as apstātos tam ir jākļūst par cietu vielu - t.i ledu šajā gadījumā. Vēl varētu saprast ka Golfa straume vairs neturpinās ierasto "tecējumu", bet pagriezīsies kaut kur citur. Bet nu "stāvošu" ūdeni nesagaidīsi !!!
.
.
viss liecina par globālo sasilšanu. bet ja nopietni, tad besī arā visas runaas par to, kā nu civēki tagad ietekmē klimatu. biznesa projekts, nekas vairāk. klimata izmaiņas ir cikliskas, un šādi aukstuma periodi mijas ar siltākiem, pilnīgi neatkarīgi no mums uzspiestā viedokļa, ka nu tik jāpērk jaunas mašīnas, lai mazinātu kaitīgos izmešus.
Pajols
P
Pie visa vainīga ir cilvēku izraisītā globālā sasilšana!
Juhans
J
Janvāris nāks kā Sala mēnesis. Bet februāris uzkniebs vēl vairāk.
morgenstern
m
Bija jau runas par Golfa straumes nosacītu apstāšanos. Izskatās, ka nav bijis dūmu bez uguns.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas