Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Eksperte: soda apjoms TV5 norāda uz NRTP aizkaitinājumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Krievs
K
Gan juus juutisieties labi kad krievu vietaa tur buus araabi un afrikaani: uzreiz visiem pilsoniibu bez rindas. Bet tas kas dzima Latvijaa, maaciijaas latvieshu skolaa un latvieshu pluusmaa arii nav Latvijas pilsonis!!! Pirms dabuuju UK Passport raadiju sheit angliem poliem portugaaliem ko tur runaat visiem ka man pasee ir rakstiits Alien's Passport juus redzeetu vinjus :/ tas ka juus 18 gadus nirgaajaties par mani nekas, bet tas ka Mamikins uzdeva aktuaalu jautaajumu juus uzreiz aizneema... Cienu tos krievus kuri izraapjas no jums suudpseidolatvieshi un no juusu purva - Latvijas. (zinu iistus Latvieshus gan jau par krieviem neko sliktu nebija teikushi)
Krievs
K
Kaa smird no jums "Latvieshi" ko juus visi tikai varat - kliegt nee reet kaa suni "Latvija, Latvija" un gan taadi pashi "Latvieshi" seezh saeimaa un maz ar to ka domaa par savu labklaajiibu gan veel piepilda ar sazagtu budzhetu pagrabus. Un kaa tikai jums paraada ka juus visi esat par neatkariibu bet kursh no jums var 100% apgalvot ka Latvija ir tagad neatkariiga labi kaut vai 50% Latvijas nee tagad juus LATVIESHI vareesiet labi justies savaa Latvijaa. Krievija jums slikta??!! Kapeec tad juus dziivojat maajaas ko Krievija sheit saceela??? Riigas 1918 gadaa bija tik maz ka tur nevareetu dziivot 10000 cilveeku un tagad 1000000 dziivo
lietuva jau 6 gadus
l
Ievaj ari sods tapeic kaa domaja ne taa ka vajag latvietim.??? Es jau to kaut kur dzirdeju. Visu laiku krievija krievija krievija. Krievija tada krievija shada murgs. Dzivot vajag talak un stradat un vis bus kartiba. bet nee mums tacu vajag ienaidnieks kursh ir vainigs visas bedas jaa. Lietuva ari tagad ir gruti bet laiku vini netere uz tadam blenam
Jelena
J
Конечно, роковая ошибка. И национальность тут ни при чем. Даже вернее, что роковой ошибкой стало то, КАК этой добытой в баррикадах независимостью распорядились: русских, евреев и прочих людей нелатышской национальности просто кинули, пообещав гражданство, да так и не дав - solīt sola/ bet nedeva (как поется в известной и очень мелодичной латышской песне). Вот эту песн они и воплотили в жизнь - и именно это стало роковой ошибкой. Если бы не обидели нелатышей, не превратили в оккупанотов всех под одну гребенку, люди помогли бы молодому латышскому госудасрвту встать на ноги, развивался бы бизнес, открывались бы фирмы многонациональные и экономика бы не загнулась. Вместо этого нелатышей просо механически на всякий случай отодвинули на задворки (как бы чего не вышло? Вдруг они проголосуют за что-нибудь не то?) Устроили им дискриминацию в виде окон натурализации - мол, ты можешь стать гражданинонм, но через 10 лет (что это? как не издевательство и мелкая месть раба, который долгое время был под гнетом? И даже не под гнетом, а просто не у власти, не у кромушки) А добрвшись до кормушки - до власти, независимые латыши стали действовать не с холодной головой, а просто пороть горячку, бегать везде со своим национализмом и размахивать им , как красной тряпкой перед носом быка и разозлили-таки "русского (белорусского, украинсского и тп.) Ивана", который и так-то был не у кормушки, которого и так каждую неделю штрафовали за недостатчоное знание латышского.... И вот - получили, что заслужили: молодежь вся ломанулась из ВАШЕЙ хваленой независимости, построенной на унижении людей других национальностей, которы вы дружно обзываете оккупантами... И вот - самое страшное наказание - ВАША Латвия тут, а ВАШИ дети там, за кордоном и врядли вернутся. Вы этого хотели? Так получите. Сами уедете? Развалили страну (а разобщение людей по национальному признаку только развалу и способствует) и теперь драпаете, как немцы под Москвой. Стыдно и горько. Сочувствую вам. Цените благородство тех нелатышей, которые , в отличие от вас остаются здесь и убирают за вами все, что вы натворили, неразумные независимые.
rinkii apkaart
r
Mēs pēdējos divus gadus vidusskolā dabūjām Latvijas vēsturi mācīties acis pārgriezuši un es, piemēram, ar konspektiem pierakstīju vairākas klades. Manuprāt Latvija tika dibināta nejaušas apstākļu sakritības dēļ +++ tas, ka latvieshiem izdevaas izveidot savu valsti ir briinums, kuru radiija veesturiskie apstaklji un taada cilveeku varoniiba un ideaalisms, par kaadu mums nav vairs priekshstata, un pretiigi ir lasiit komentaarus, kuraa paar cilveekiem, kuri ar ierochiem rokaas izciinija Latvijas neatkariibu, tagad tiek iizlietas taas muusu gariigaas samazgas ar kuraam pashi netiekam galaa. Palasi par Zentu Maurinju, vinjas darbus un paardomaa dziivi - vieniigais, ko varu tev ieteikt
johaidi
j
Besi ara! Tad, kad Padome neuzliek sodu LNT par "Jauna vilna" latviska tulkojuma nenodrosinasanu un tamlidzigam mulkibam, tad nav labi. Tagad, kad beidzot uzliek kadam sodu, tad atkal nav labi.
padoms ekspertei
p
Lai uztaisa raidījumu par holokaustu un ieliek jautājumus - vai tas bija noziegums; vai tas ir izdomājums? vai nošāva par maz? Daudz jauna uzzinās par vārda brīvību, arī to, ka tādā gadījumā vislielākā brīvība ir Irānā.
marča Ievai
m
Jaunkundz, tava atrašanās Latvijā ir nejaušība. Nezinu tikai, kurā valstī varēsi ņirgāties par tās neatkarību. Lielajā Krievijā? Lielajā Amerikā? Pa degunu vēl dabūsi.
Senais>Ievai 09:28
S
Krievija nevis gribēja, bet bija spiesta.
Senais>Ievai
S
Kāpēc vispār reaģējiet uz kaut kāda deģenerāta frāzēm. Kaut ko tādu pateikt nemaz nespēj puslīdz normāls subjekts. Bet raksts(arī komentāri) man izraisa dziļas pārdomas, cik tālu mēs esam līdz izpratnei, ko nozīmē vārda brīvība un kāda atšķirība viedoklim no fakta.
Ieva
I
Mēs pēdējos divus gadus vidusskolā dabūjām Latvijas vēsturi mācīties acis pārgriezuši un es, piemēram, ar konspektiem pierakstīju vairākas klades. Manuprāt Latvija tika dibināta nejaušas apstākļu sakritības dēļ, jo ticēt, ka mazmazītiņa valstiņa, turklāt kuras prodesionālākie karavīri Krievijā sargāja Vladimiru Iļjiču sifilisu, kaut ko izcīnija, nu nesmīdiniet....Tad jau drīzāk barikāžu laikā: Baltijas ceļš vien bija ko vērts. Taču, ja Krievija nebūt gribējusi, pigu mēs dabūtu.
Ieva
I
Nu pirmkārt nesēžu un ne jau šīs te valsts dēļ, bet pateicoties savu vecāku audzināšanai un ļaunajos padomju laikos iegūtajai izglītībai! TAČU KOPŠ KURA LAIKA RATIŅKRĒSLS IR LIETOJAMS KĀ LAMUVĀRDS? Un vai tev neliekas, ka tevi var iesūdzēt jebkurš ratiņnieks, kas nebūt nejūtas dumš tik tādēļ, ka nespēj pastaigāt?
Ieva
I
Es kaut reizi teicu, ka Krievijā ir labi? Taču tas nonozīmē, ka te viss ir ideāli.
Annas tante
A
18. novembra pievakarē, kamēr krāsnī šmorējās svētku cepetis, nolēmu paskatīties, ko šai dienai sarūpējušas televīzijas. Svin novados, svin galvaspilsētā, svin latvieši, krievi un lietuvieši. Pirmajā brīdī liekas, ka arī TV5 svin. Andreja Mamikina raidījums „Bez cenzūras” arī Latvijas proklamēšanas gadadienai veltīts. Tomēr, ieklausoties raidījumā, biju šokā. Tik pretvalstisks un Latvijai naidīgs! Kopā ar uzaicināto pseidovēsturnieku vija demagoģiskas un absurdas teorijas, ka 18. novembris patiesībā vien tukša skaņa. Latvija esot dibināta agrāk – kā komunistu valsts jau 6. janvārī. Pamatojums varbūt var šķist neapgāžams tiem, kam Latvija ir pavisam sveša lieta – komunisti 1918. gada janvārī par Latvijas sastāvdaļām minējuši Vidzemi, Latgali, Kurzemi un Zemgali! Varbūt mamikinaprāt Latvijas proklamēšana būtu vērtīga, ja Kurzemi vai Vidzemi atstātu ārpus Latvijas? Tamlīdzīgu izteikumu bija gana, visai sarunai cauri vijās neslēpts šovinisms un naids pret Latvijas valsti. Pat sīkumos, pat ar vēstures interpretāciju nesaistītos jautājumos. Uz raidījumu piezvanīja jauna, krieviski runājoša sieviete. Viņa pieļāva, ka var jau būt vēstures nianses ir arī šādi traktējamas, bet kāpēc tik neētisks raidījums pašā svētku vakarā? Arī telefonbalsošanai izliktie jautājumi pat viņai liek justies riebīgi. Apmēram 20 skatītāju nobalsojuši, ka Latvija neatkarību guvusi latvju tautas varonīgo cīņu rezultātā, nedaudz vairāk – ka tā bijusi nejaušība, bet ap 400, ka liktenīga kļūda. Mamikins, protams, aiztāvējās, norādot uz balsojuma rezultātiem un aicināja balsot čaklāk citādi domājošos. Gam jau, ka nobalsoja. Tikai bez naudiņas pārskaitīšanas Mamikinam, bet ar TV pulti pārslēdzot uz citiem kanāliem. Kā briesmīgu rupjību, takta trūkumu un bezkaunību raidījuma vadītājs pieteica kādu elektroniski atsūtītu vēstuli. „Krievija nav ar mūri apjozta, ja jums tik ļoti nepatīk dzīvot Latvijā, tad brauciet prom!” rakstīja kāds vīrietis. Vai demokrātija un vārda brīvība Mamikina izpildījumā nozīmē naida kurināšana pret Latviju un latviešiem? Vai visiem Latvijas patrotiem svētu lietu apspļaudīšana valsts svētkos ir izcila takta demonstrējums? Kas notiktu, ja kāda televīzija 9. maijā, kas daudziem krieviem ir svēta diena, sarīkotu līdzīgu ņirgāšanos? Vai Drošības policija un TV5 kanāla vadība nepapētīs smalkāk šī „žurnālista” darbošanos? Tie ir tikai daži jautājumi, kas radās iepazīstoties ar Mamikina „daiļradi”. Par laimi un likumsakarīgi, Mamikina raidījumam ir maz skatītāju. Visādā gadījumā tie krievu puiši, kurus 18. novembrī redzēju pie Brīvības pieminekļa noliekot sarkanbaltsarkanu puķu pušķi, nebūs viņa auditorija. Anna Bērziņa
Ieva
I
Jā, Mamikins regulāri izvelk gaismā cūcības, kādas pret līdzcilvēkiem vērš diženie patrioti (spriežot pēc pļurkstēšanas plašsaziņas līdzekļos), taču, ja tā ir nepatika, tad tā ir tūkstoškārt vērtīgāka par, piemēram, kāda kukuļotāja un valsts izzadzēja patiku!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas