Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

FOTO: Kalniete: "Vienotības" galvenais uzdevums vēlēšanās - uzvarēt "Saskaņu"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daunitis
d
Mantrausis 16.05.2010 19:38 Es neesmu par Vienotību un neesmu par Saskaņu(..). NAV Latvijā adekvātu partiju. Ir daži biedri - varbūt katrā pa vienam, diviem..... Nudien, riebjas. --------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ----- Drīzāk piekrītu šim viedoklim. Kur ir mazākais ļaunums? Taču ne jau SC!
daunitis
d
Ilmār, Tu pārstāvi lielas daļas mūsu bāleliņu viedokli. Primitīvu, neloģisku viedokli, kas vairāk balstās izlutināta bērna aizvainojumā, ka viņam, lūk, saldējumu nenopirka, nekā reālā skatījumā uz lietām. Kā smejies, muļķība ir kā saule, kas spīd visiem...
daunitis
d
Vispār jau ,,Saskaņa'' par Latvijas valstiskumu graujošām aktivitātēm būtu jāietupina istabā ar skatu uz rūtainām debesīm...
klača
k
Par velti,jo nez kas vēl iznāks no Vienotības.Redz kā mainījusies Kalniete kopš viņas "padomnieks"ir čekas maisu īrnieks Pēteris V.
pamela
p
Paldies "Bogdanovai",kura jums atbildēja manā vietā.Vien piebildīšu,ka не хлебом едины ,t.i.,SC un Urbanovičs ar saviem bojevikiem jau 50 gadus valdīja Latvijā,kur bija sabūvēti monstri PSRS iebraucējiem,kurus apgādāja ar jauniem dzīvokļiem ve4seliem kvartāliem,BET man un MANAI LATVIEŠU tautai par 1/2 kg.desas lielā rindā,tika ATŅEMTA normāla,civilizēta dzīve - lasīt ko gribu,kino kādu gribu,ārzemju apmeklējumi,radu ciemošanās no ASV,Kanādas u.c.,krievu val.uzmākšanās dokumentos,sapulcēs,sadz'ivē,apklalpoj.sfērā,idiotiskās komunisma politinformācijas,drūmā cenzūra ,GULAGS ,padomju armija ,kompartija,komsomols utt.To VISU!!mums cenšas jūsu SC un Urbanovičs dabūt atpakaļ.ES zvēru ,ka varu staigāt humpalu foršās drēbēs,kas ir labākas par Ķīnas ražotām,BET NEKAD !!!! nepieņemšu atpakaļ PSRS un PSKP ,komsomola ideoloģiju un tikumus!!
ilmars
i
sc ir ka krievi un ir ari latviesi - pie mums ogre daudz balsos par sc
ilmars
i
es savu balsu atdosu saskanai - negribu balsot par zagliem un nodevejiem , kuri 20 gadus bija pie varas
dakterītis
d
Sandriņai sen laiks galviņu nedaudz atvēsināt, paārstēt. Kur ta tagad taisās ar balles kurpēm skriet - Latvija jau sen izbradāta, kādreizējo tautfrontiešu vadībā...
andris
a
Un atkal jau mērķis ir nevis "par", bet cīņa "pret". Vai tad neredziet ka sen laiks nākt tiem kas prot celt nevis tikai karot? Sena indiāņu gudrība vēsta: "Atpakaļ skatoties nekur tālu aiziet nevar".
hy
h
patmīlīgu stulbeņu banda
Armands
A
Vai man tikai tā likās, vai tiešām kādās no LR vēlēšanām kundze beidzot aiztransportēta atpakaļ uz ES? Ko viņa te ar tām savām sarkanajām zeķēm vēl dara? Kurš tad ES mūsu intereses bīda? Vai tiešām tikai Rubiks vien palicis?
ko
k
tik vien?Es biju domājis,ka izvest Latviju no bedres!Vienoti vēl samazināsim par 500 ļimoniem!Kravājiet čemodānus!
Mantrausis
M
Es neesmu par Vienotību un neesmu par Saskaņu. Kopš LTF laikiem Sandra, Sallija [sk. foto nr. 1], Ģirts, Einars [nu un tad, ka aizgāja], Ilma, Anna +++ ir bijuši Saeimā. [Nerunāsim par to, ka LTF štābā strādājošie biedri vēl tagad atceras tieši Saskaņas vēlētāju uzmešanu.] It kā Sandra, it kā nē, it kā kas sašķēla Jauno Laiku. It kā Solvita it kā nē, it kā kas vīteroja par oligarhu un biedu vārdā pieņemtiem likumiem un lēmumiem. A - CIK tad ir atcelti? Pie tam es nesaprotu Eiropas ranga diplomātes runu par Maskavu.... To varēja Taņa, Jurka un Peķka, bet ne jau Sandra Kalniete! Drūmkaktes murgs, ne apvienība.... NAV Latvijā adekvātu partiju. Ir daži biedri - varbūt katrā pa vienam, diviem..... Nudien, riebjas.
Juhans
J
Ja iet ar anti domu, tad zaudē. Jāiet ar poziyīvu domu, ka politiķu uzdevums ir izvest Latviju no krīzes.
Tukšpirdisms?
T
Tu saki, ka krievijā ir vēl atrodamas vietas kur sliktāk kā Latvijā? Kāds atvieglojums - aiz mums vēl piemaskava! Starpcitu tavi pārmetumi ir no nezināšanas, jo es esmu balsojusi par JL un Tēvzemiešiem. Ja tos tu uzskati par urbanoviča čomiem un komjauniešiem, tad jau labākas izvēles nav bijis. Tas ka valdis zatlers ir prezidents arī nav mans balsojums, jo nekad nebūtu balsojusi par prezidentu-kukuļņēmēju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas