Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

FOTO: Premjers lūgs FM vērtēt PVN samazināšanu viesnīcu biznesam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Juris
J
Nepareizi!Nekādus nodokļus neatlaist!Viesnīcas tūlīt visas izpirks Šķēle un atkal grābs,grābs un vēlreiz grābs!Pareizi būtu vēl piemest desmit procentus,lai tad pērk!Un tad mēs,nabagi un bezdarbnieki atkal paliksim tuķšā,kā ar tiem vēja parkiem,kurus sagrābās biezie,bet mums piga.
aviators
a
Viesnīcnieki mūs sponsorēs
b/p
b
Tieši runājot par Dzintara Zaķa (JL) pieminēto "priekšvēlēšanu gaisotni",nav saprotams,kāpēc jāsamazina ir PVN viesnīcu biznesam,nevis pārtikai, zālēm,vai komunālajiem pakalpojumiem?
Uno
U
Tā arī nesapratu,kāpēc tad "viņš nevar piekrist PVN likmes samazināšanai medikamentiem..."??!
Fanija
F
Medikamenti un pārtika-sīkums!
PVN bāzes pārtikas produktie
P
Lielbritānija-0% Īrija-0% Malta-0% Andora-0% Sanmarīn o-0% Slovēnija-0% Horvātija-0% Šveice-2,4% Lihtenšte ina-2,4% Luksemburga-3% Polija-3% Spānija-4%,Kanāriju salaas,Seuta un Meliļa-0% Grieķija-4,5% Portugāle-5%,Dārzeņi un augļi-0% Kipra-5% Francija-5,5% Monako-5% Beļģija-6% Nīderlande-6% Vācija-7%,Helgolandes sala-0% Bulgārija-7%,piena produkti-0% Maķedonija-7% Īslande-7% Serbija-8% Melnka lne-8% Turcija-8% Rumānija-9% Čehija-9% Itālija-10%,m aize-0% Slovākija-10% Austrija-10% Krievija-10% Ukraina -10% Baltkrievija-10% Ungārija-12% Zviedrija-12% Somija -12%,Ālandu salas-0% Norvēģija-13%,Svalbarda(Špicbergena)-0% Kosova -16% Albānija-20% Lietuva-20% Igaunija-21% Latvija-21% Dānija-25%,Grenlande-0%
Ervīns
E
PVN pārtikai,neskatoties uz daudzajām pārtikas ražotāju un pārtikas tirgotāju prasībām samazināt PVN likmi pārtikai līdz 5%,acīmredzot nav no tiem nodokļiem,kuru premjeraprāt vajadzētu pārvērtēt,neraugoties pat uz PVN ieņēmumu jūtamu samazināšanos.
Bizness pirmajā vietā!
B
Premjers lūgs Finanšu ministriju izvērtēt PVN samazināšanu viesnīcu biznesam,jo tas ir svarīgi kā Godmanim,tā Šķēlem! Tas,ka Latvijas 21% likme maizei un pārējiem pārtikas pamatproduktiem ir otra augstākā pasaulē taču nav būtiski! Kā mēdz teikt,lai neēd maizi lai ēd kūkas!Bizness pirmajā vietā!
gavo
g
Tak negrābsties ap likumu nemitīgu mainīšanu. Diena nepaiet bez kārtējiem eksperimentiem un idejām, kas skar dzīvus cilvēkus.
onkulis
o
Bildēs tāds pašķidrs tas JL domes sastāvs....
pilsonis
p
lai tak taa Latvija pilnigi un galigi bankrotee.Ka nav ta nav. Ja valdiba nesajedz, ka ar tadu nodoklu sistemu valsts nepacelsies, tad nahren valdibas stabilitate! Bankrotejusi valsts nevares nodrosinat tukstosu algas! Un tas butu loti labi! Tad paradu cietumaa ietu visi lielie kreditnemeji ka Rimsis un parejie. Ah kaa tauta tad smietos!
XXL
X
A JL domes sēde ar īpašu nolūku tiek rīkota pilnmēness laikā? Tā lai Einārs varētu tā kārtīgi izplosīties?:))
Pika
P
nu un tālāk??? šis veidojums kaut kur izgaisīs, jeb pēkšņi šiem 350 000 Šlesers atradīs darbavietas?
diriģent
d
Kas traucē pasludināt defoltu- vai var eksistēt veidojums ar 350 000 bezdarbniekiem.
skarba realitate
s
Tatad pec Aboltinas teikta, prioritate ir saglabat valdibas stabilitati, pat ja jabiedrojas ar pasu nelabo (TP)! Un ta nu pie varas esosie strada koalicijas intereses - par valsti nedoma neviens! Reformas vel pat isti nav saktas, milziga korupcija apkarota netiek. Valdibas stabilitates varda pat no 'mafijas krustteva' pakalpina Jakana nevar atbrivoties. Kauns par so valsti bez ricibspejigas valdibas

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas