Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +13 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Gerhardam jāatbild premjeram par dāsno Flika atalgojumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
biznesmene
b
Pagajuso gadu airbaltic nosledza ar 28 miljonu zaudejumu.
biznesmene
b
Tad jau iznāk, ka šajā portālā 7. janvārī raksts "papildināta - airBaltic peļņa – 14 miljoni latu" bija melīgs. ............. Andri, tie bija Flika provizoriskie dati, ne faktiskie. Faktiskie bus tikai pec 3 vai 5 menenesiem. Fliks vienmer sola, bet kaut kaa nekas nepiepildas.
puika
p
... "vien norādīja, ka tā ir atbilstoša starptautiskajā tirgum un pamatoja ar faktu, ka B.Fliks vada uzņēmumu, kura peļņa pērn veidojusi 14 miljonus latu" ------------------------------------------------------ -------------------------------- un Latvijas iedzīvotāji baro valsti, kurā šis uzņēmums spēj sekmīgi darboties... kāpēc tad viņi slīd zem iztikas minimuma? Un Latvijas iedzīvotāji starptautiski nekur nekotējas? Kompānija starptautiski atzīta - tauta 6 pasaules līmenī.. ?
vientulais vilks
v
Zem JAUNIESA nika parakstas ta veca govsVERZE
a13
a
Konkrētu atbildi, par to, vai uzskata, ka B.Flika alga ir pārāk liela un ka tā būtu jāsamazina, K.Gerhards nesniedza, vien norādīja, ka tā ir atbilstoša starptautiskajā tirgum un pamatoja ar faktu, ka B.Fliks vada uzņēmumu, kura peļņa pērn veidojusi 14 miljonus latu. ============================================ Aizmirsa gerhards pateikt - ar ko sedza daļu no iepriekšējo gadu zaudējumiem.
Andris
A
biznesmene 09:52 ...Alga var but tikai tik cik nopelna pats uznemums. Pagajusa gadaa tas stradaja ar miljonu zaudejumiem, tatad... info 10:06 ...airbaltic pelna vel nekad nav bijusi... --------------------------------------- Tad jau iznāk, ka šajā portālā 7. janvārī raksts "papildināta - airBaltic peļņa – 14 miljoni latu" bija melīgs
es
e
čau, slimais. Vai psihenē pusdienlaiks nepienākas?
Jo
J
Tevi, Šleseru un Šķēli kopā ar visu valsts izzadzēju bandu lidmašīnā iekšā un okeānā par barību haizivīm!!!
a' propos
a
Filka vietā šofera dēlu!!!
Jaunietis
J
Jēlo sorozīdu darbības rezultāts ir sagrautas valsts iestādes, atbildīgo ierēdņu terorizēšana un politikānisku intrigu vērpšanai, kam visu savu laiku velta Dombrovska kliķe. Tomēr varu dot arī cerību Latvijas ļaudīm. Šī jēlo marsiešu un sabraukto ezīšu kliķe tiks aizlaucīta politiskajā miskastē! Vietā nāks profesionāļi, atbildīgi politiķi, tādi kam vadmotīvs nav "kā var nesolīt", bet kas sola un izdara visu solīto līdz beidzamajam vādam. Ministru prezidentsm jābūt Šlesera kungam, kurš kopā ar jauno finanšu ministru Šķēles kungu īsā laikā sakārtos Latvijas ekonomiku un ja vajadzēs, ar austrumu kaimiņu atbalstu piegriezīs skābekli alkatīgajiem zviedru baņķieriem un visādiem starptautiskajiem masonu veiojumiem kas ar sazvērestību un šantāžu palīdzību mēģina pārņemt kontroli pār bijušajām PSRS republikām.
AD
A
Bet nu stiepj gan to atbildi līdz pēdējam kā tāds puišelis, kas kaimiņam izsitis logu un nu zina, ka dabūs sukas
tm
t
Air Baltic biznesa stratēgija ir vienkārši drakoniska: ar valsts dotāciju palīdzību izēst no tirgus konkurentus un tad paskatīties, kas no tā visa iznāks. Tā varbūt varēja darīt 30tajos gados Amerikā, bet ne jau nu tagad.
skuķis
s
Konkrētu atbildi, par to, vai uzskata, ka B.Flika alga ir pārāk liela un ka tā būtu jāsamazina, K.Gerhards nesniedza, ______________________________________________ Ne sniedza tāpēc, ka izglītība ir tik ''augstā līmenī'', ka pietrūkst izpratnes par to, kas ir liela un kas ir maza nauda. Gerhardam nav nācies sastapties ceļā ar ''mazu naudu''. Viņš nezin', kas ''šamējais'' par jēdzienu. Domāju, ka gerhards nezin', arī jēdzienu - taupības režīms. Un par to ''konkrēti'' aizmirstiet. Konkrēti dažu cilvēku izpratnē ir ''caur puķēm'' skaisti d...t....
info
i
airbaltic pelna vel nekad nav bijusi, tikai milzigi vai lieli zaudejumi.
izbijis valsts patriots
i
Visā valstī viena lidosta,jo pārējās nopietni neuzskatīsim par lidostām-----tur pat krīzes gadijumā iznāks strādāt ar peļņu ,bet latvijā kā zināms nav krīze{mums ir valsts apzagšana}. Ja Latvijā būtu viens kokapstrādes uzņēmums ,pat bada laikos tam būtu pēļņa,tāpēc šādi salīdzinājumi pat krīzes apstākļos ir nevietā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas