Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Iesniegumā KNAB pauž aizdomas par radaru konkursu vienas firmas interesēs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ne tas pats
n
Nē. Šitais ir tas Valdis Lokenbahs, kura firma taisīja finsnšu ministrijai cauro datu bāzi.
Vai tas pats?
V
Vai tas ir tas pats Valdis Lokenbahs, kurš ir Jaunā laika ētikas komisijas priekšsēdētājs, vai arī tas ir tas Valdis Lokenbahs, kurš bija Lattelekom valdē un kuru Kampars ar ZZS iemainīja pret Rozi elektrības tarifu regulēšanas komisijas priekšsēdētāja amatā?
trusis nejaukais
t
Tādas zīmes ir? :) Tu domā tās, kas pie robežas iebraucot Latvijā un pāris citās vietās brīdina, ka Latvijas teritorijā tiek izmantoti fotoradari? :)) Jā, šīs zīmes ir ļoti preventīvas :))) Turpiniet sevi mānīt.. Es neesmu par pārkāpumiem, bet skaidri redzams, ka šajā projekrā ir lielāka vēlme uzvārīties, nekā izdarīt kautko būtisku satiksmes drošības labā. Jo ja neviens nepārkāps - nebūs ieņēmumu. Es domāju jebkuram ezim ir skaidrs, ka projekta bīdītājiem tas nav izdevīgi. Kas bīda projektu? Pareizi. Lūk jums atbilde.
Sers
S
A vait tad Lokenbahs nefinansēja JL ???? Tak tas ir skaidrs, ka JL Nearko neatšķiras no TP !! Tak savējiem pasūtījumi jādod, izskatās tāpēc jau Mūrniece turās pie amata par katru cenu.
Dīzelis
D
jap zimes i. Tur jau ir sals kad nezina . Nezina un lec ar galvu ūdenī. Ar to nezināšanu notiek daudz nelaimju. Varbūt pie nezināšanas jāpieliek domāšanu.
siers
s
ļaujiet Muižniecei nodrošināt mūža pensiju ?
Es
E
Tādas zīmes jau ir tagad!
trusis nejaukais
t
kāds naivums tavā vecumā. šie elektronikas un dzelža sakausējumi ir paredzēti tikai peļņas gūšanai, jo to uzdevums ir nevis novērst pārkāpumu, brīdinot par šādas iekārtas klātbūtni, bet slepus piefiksēt pārkāpumu netraucējot tam turpināties. respektīvi, uzvārīties, neveicot nekādas preventīvas darbības. piemēram, ja ies kāds ar 180 cauri Salaspilij un notrieks gājēju, tad ar šo ierīci nebūs panākts nekas. Turpretīm ja būtu zīme, kas skaidri brīdina par fotoradara klātbūtni, pārkāpējs bīstamajā vietā zinātu, ka ātrums jāsamazina.
Dīzelis
D
Nu lai KNABs meklē kas un kā. Bet nevar noliegt kad šie elektronikas un dzelža sakausējums glābj daudzu cilvēku dzīvības un no invaliditātes.
Helena
H
Kas šaubas?
Pirtnieks
P
protams ka teilans ir murnieci kartigi ieziepejis
Patiesība
P
Ai, ai, ai. Kārtējās netīrās lietiņas. Un atkal Vienotības savējais - Lokenbahs vārās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas