Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Koķe "cilvēcīgi saprot pedagogus", bet streiks nav pieņemams

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zinātājs
Z
Jau gandrīz 300 gadus Rietumu ekonomika balstās uz lēto darbaspēku - sievieti. Padomājiet, kas notiktu, ja visas sievietes aizietu no darba?!
humanus
h
Taņa, pēc revolūcijas dabūsi just cilvēcīgo sapratni.
Nauda neseko skolēnam.
N
Papules 1 mēn. alga = manai jaunai pusgada algai. Akreditācijas aiz izbīļa pusgadu klusēja---nu sākšot atkal pilnā sparā darboties. Tieši sī iestāde ar saviem pakalpiņiem-māc. pārz., direkt.-uztur un atražo visas stulbības skolā-komunistisko izlikšanos... STREIKS.
Nauda neseko skolēnam.
N
Evija Papule-IZM izglītības kvalitātesnovērtēšanas aģ. vadītāja- savā tiešjā darba laikā paspēj strādāt vēl 7 vietās un saņemt 22 836, 42 Lv:12= 1 903,04 Lv mēnesī. Un tas man skolotājam cilvēcīgi jāsaprot. STREIKS
diemžēl
d
Koķi daloij
politdzīvnieks
p
Arī "inteliģentā" Koķe laikam neatšķir streiku no demonstrācijas kā divas dažādas protesta formas, murminot kaut ko par "ielām". Es viņas vietā vispār nepaustu attieksmi pret skolotāju nodomiem streikot- "viņa ir palaidusi garām labu iespēju paklusēt". Jo viņa ir tā, kas kalpo izglītībai nevis komandē to ( Latvija ir demokrātiska republika saskaņā ar Satversmi). Bet tādi jau ir tie mūsu politiķi- nezinīši un tukšu salmu kūlēji. Tāpēc jau arī ir jāstreiko, bet tas tiešām nenozīmē "iziet ielās", Koķes kundze ! Kad tauta, ne tikai skolotāji, izies ielās, tad gan oligarhu pakalpiņiem aizsvilsies viena vieta.
mazandzs
m
Koke lai nu vismazak runa.Kada vinai alga un algas ministrija un kadas kapeikas skolotaji sanem!!!Butu kaunejusies muti dzeset.
Exxlib
E
Ar to stipendiju ir pašvaki - 3 uz vienu! tikai sarīdīšanai... Atteikuma iemesls - nepietiekami izklāstīts kā projekta realizācijā uzsvērs/nodrošinās dzimumu līdztiesības principu ievērošanu savā dabaszinātņu priekšmetā.... (Ja zirgi smejas, tad te jau aitas par aviatorēm būs kļuvušas...)
skolotāja
s
Viss ir tieši tā. Tas, nevis mēģinājums izplēst papildus naudas skolotāju algām, ir mans motīvs streikot. Nedabaszinātņu skolotājiem pat ar skolēniem - olimpiāžu un konkursu uzvarētājiem, metodisko materiālu un pat grāmatu autoriem nav iespēju saņemt kaut latu vairāk kā jebkuram citam skolotājam ar līdzīgu stundu slodzi. Visi novienādoti kā PSRS laikos un ir arī sava elite, kā veterāni tajos laikos - dabaszinātņu un svešvalodu skolotāji, kuriem daļai iespējams saņemt stipendiju 3/5 apmērā no slodzes samaksas.
super
s
veltīts Vai, vai... 18:16 Nē komentāru rakstītāji nav skolotāji , vismaz es neesmu, bet ļoti labi varu saprast, ka ar tādu algu skolotājs ir pēdējais nabags. Vai to mums vajag. Ja ļoti grib naudu var atrast . Un tādēļ ir jāstreiko, jo valdībai ir jādomā. Ja nevar - lai laiž citus, kuri saimniekos gudrāk
super
s
lai Koķe padzīvo par pedagoga algu, tad vairs muti nevirinās. Iedomājas, ka tikai viņiem (ministriem) ir jādzīvo
Vai, vai...
V
Ja tie komentāru rakstītāji patiešām ir skolotāji, tad pedagoģija Latvijā ir smagi degradējusies! Pavasarī bija kauns skatīties kā skolotājas pie Saeimas svilpa pirkstus mutē sabāzušas, kā klaigāja un neļāva nevienam runāt utt. Ko brīnities, ka skolēni viņiem izrāda necieņu?! Nožēlojami!
coper's
c
Ja ministre streiku atzīst par "nepiemērotu" - tad viņai kautkas ir neskaidrs. Nepiemērotas protesta formas varētu būt Saeimas spridzināšana, Koķes nolaupīšana, masveida skolotāju pašna'vības Vaļņu ielā utt. Streiks ir pilnīgi leģititīma un piemērota protesta forma. Īpaši ja runas nelīdz- Koķe runā un runā - bet učikam no tā makā paliek tukšāk un tukšāk!!! Piekrītu varbūt arī streiks ir nepiemērots -piemērotākas būtu barikādes! :-) Tie skolotāji, kas stāvēja pie MK ēkas ar baloniņiem izsaktījās pēc jampampiņiem - cerams viņiem pieleca, ka šai valstij viņi ir vienaldzīgi!! Faktiski līdzigs stāvoklis tūlit arī būs augstskolās un zinātnē! Mēs par piemēru minam daudz Francijas izgl.sistēmu, kur arī augstākā izglītība ir prakstiski bez maksas - bet atcerēsimies - to nepanāca ar muldēšanu ar ministriem- bet ar barikāžu celtniecību - protesta demonstrācijām un streikiem!!!
es
e
Tā kā sākumskolai nav pagarināto grupu,ko Koķe pavasarī nesolīja ņemt nost, tad man nesanāk slodze un es saņemšu mazāk kā skolas apkopējas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
exskolnieks
e
krievu laikos 2.nedēļas gājam kartupeļu talkā un laicīgi skola beidzās ,var jau pastreikot ar... bērnībā sapņojām ar puikām ka skola būtu ,piemēram, nodegusi,,,, piepildās bēnu fantāzijas slēdz skolas ,,,,ka cara laikā 4.skolas un 900 krogi...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas