Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Kursīte: LTV: simboliskais un ikdienas pildījums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balelins
b
Valsts finanseta Radio un TV Latvija ir kadas vienas vai divu galvenas politisko speku BAZUNES.. un vel pie tam par nodoklu maksataju naudu. Piemeram valsts finanseta Amerikas balss Briva eiropa u.c radiostacijas bija domatas propogandas raidisanai uz komunistiska bloka valstim.(tagad raida lielakoties uz arabu valstim) Amerika ar likumu ir aizliegta kaut kada centrala valsts TV vai Radio kas raiditu uz visu Ameriku piemeram GODMANA vai BUSA viedokli. BUSAM nav padomnieks kas atrastos kaut kada TV un Radio uzraudzibas padome un sanem algu kada valsts TV. Tas Amerika butu noziegums.
======
=
Kamer Latvija bus kaut kadu partiju politbiroju personigie rupori LTV un LR kamer Latvija prezidentu izraudzisies nevis tauta bet kadas partijas politbiroja kamer Latvija netiks mainita velesanu sistema kamer Latvijas politiki izmantos valsts uznemumus gustot sev personigus labumus nekadas parmainas Latvija nenotiks, ja nu vienigi kosmetiskas, lidz nakosai krizei ar vel lielakiem nodokliem.
AD
A
Lielākā tiesā (ja ne visās) valstīs pastāv FUNDAMENTĀLI (pilnīgi vai daļēji valsts finansēti) sabiedriskā radio un TV uzņēmumi. Piemēram, ASV – Voice of America, Lielbritānijā – BBC, Vācijā – Deutsche Welle, Itālijā – RAI utt.
Pikselis
P
Ļoti vajadzīgs un labs raksts. Bet! Kur ņemt tādus, kas spētu strādāt sabiedriskajā konsultatīvajā komisijā? Visi mūsu labākie taču ir savēlēti valdībā. Ja nu vienīgi Kleckins.
AD
A
Diemžēl Jūsu teiktais neatbilst īstenībai. Nav glīti maldināt cilvēkus
pamostieties beidzot
p
TO LATVIJAS RADIO un TV vajag likvidet(pardot protams) Atmodas laika situacija bija citadaka, tad TV un Radio aicinaja tautu sacelties pret komunistiem, tauta gaja uz barikadem aizstavet TV un Radio. Es ari biju pie TV torna. Bet tie laiki ir sen pagajusi pagatne, Radio un LTV tagad ir parverties par bezmaksas slavinasanas ruporu valdibai. Notiek niknas cinas kura partija iedabus savus cilvekus TV un Radio padome. Piemeram tagad ,,LABAIS'' Slesers apzelojas par LTV un atrada viniem papildus lidzeklus, PROTAMS SLESERI JAU ARI SLAVINAS! Tads ANAHRONISMS ka valsts TV un Radio gandriz nekur nepasatav. Piemeram AMERIKA valdibai ir ar likumu aizliegts par nodoklu maksataju naudu uzturet PASSLAVINASANAS lidzeklus TV un Radio. Amerika par nodoklu maksataju naudu Dz Busu neslavina!!! Tas ir izdarits aiz vienkarsiem iemesliem lai neraditu augsni korupcija un nodoklu maksataju naudas izmanosanu kadas vienas partijas slavinasanai.
tupības slavinājums
t
www.novonews.lv/news/2008/12/17/video/049864.html

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas