Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +11 °C
Apmācies
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

Pabriks: ja sabiedrība gribēs pamosties, mēs uzvarēsim

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Bērziņš
B
Nav taisnība, ka Pabriks Vidzemes Augstskolā būtu aģitējis studentus stāties TP. Vienīgais gadījums, kad Pabriks studentiem pieminēja TP, bija reklāma, kur TP atzīst savas kļūdas, norādot, kāda tolaik bija jaunums. Studentus TP jauniešu nodaļā iesaistīja kāda jauna un aktīva studente, kas, ja nemaldos, agrāk vadīja Liepājas TP jauniešus. Vēl aktīvi ar studentiem sadarbojās Valmieras domes TP frakcija - bet nebija jau izvēles - studentiem bija jāizvēlas iet praksē vai nu pie TP, vai pie viena nekonstruktīva un populistiska sociāldeimokrāta, jo, realizējot ļaunprātīgus pašvaldību vēlēšanu likuma grozījumus, TP bija savākusi verdzībā gan Valmieras, gan citu pašvaldību labākos politiķus. Vispār Pabriks ir labs un godīgs cilvēks, varbūt viņam pietrūkst tik stingrs mugurkalns kā Štokenbergam, bet katrā ziņā tas mugurkauls jebkurā gadījumā ir simtreiz stingrāks par citiem TP palikušajiem.
Cik smels?
C
Lai viņš labāk pastāta, kāpēc Mēs turamies viņa partijas cilvēkiem savus līdzekļus iegulda politikā? Cik viņi pēc tam smels no Latviojas ekonomikas savām nepiepildāmajām kabatām?
andris
a
Nu gan sviestu te sarakstījuši.
l'avocate
l
Pabriks&CO...vai tad tas nav TP un Šķēles rezerves variānts nākamajām vēlēšanām? :))) nu tak, domājiet cilvēki, domājiet! :)
smatrii
s
Kungu doma ir laba, nisha briiva. Naudu gan labpraataak redzeetu ieguldiitu partiju valsts finanseeshanas modelja ievieshanai Latvijaa. Lai ir speeks arii taam balsiim, kuraas nav ieintereseets no biznesmenjiem pluustoshais finanseejums. Jo es nezinu, vai speeju noticeet, ka sociaalos jautaajumus sakaartos augsti kungi.
jaunietis
j
Pabriks ir vienkārši populists un tukšmuldētājs. Tāds viņš arī bija, kad ieņēma ārlietu ministra amatu. Pierādījums. Ja jūs būtu nevis opozīcijas Saeimas deputāts, bet ārlietu ministrs, vai jūsu viedoklis par konfliktu Gruzijā būtu tāds pats? Viedoklis man noteikti būtu tāds pats. Jautājums, protams, ir par to, vai ārlietu ministrs var atļauties pateikt tik skaļi to, ko var atļauties pateikt deputāts.
lno
l
Zvirbulēns ar lapseni kā roka ar cimdu, lai gan prioritātes it kā dažādas, tomēr mēŗķis manuprāt viens:)
lapsene
l
Ak pabrika kungs dod pa diviem gaņģiem? Attapies, ka balsis arī jāsāk zvejot. Noriebās man tā Gruzijas slavināšana un Krievijas aplikšana, ko Pabriks īstenoja. Ak nu atgriezies Latvijā? Bija tikai 2 vērā ņemami poltiķi, kas runāja par Latvijas problēmām tajā trakajā ļaikā - Segliņš un Štokenbetgs. Tas gan nenozīmē, ka viņu partijas tiks Saeimā.
zvirbulēns
z
Un vispār man nav saprotams, kā Pabriks tika par ārlietu ministru, kā? P.S. Neviens nav tik daudz valsts līdzekļu izniekojis kā Pabriks, tieši viņa laikā Latvija izveidoja neskaitāmas pārstāvniecības valstīs, kur pat nav neviena latvieša. Ārlietu ministrija ir īsta naudas kurtuve, ņemās kungi uz velna paraušanu, un viss pa tukšo, lieki un nevajadzīgi.:((( P.S. Vispār drūmi, kā ieraugu šo cilvēciņu ašs nelabi sametās.:(((
Aptinters
A
Ja SCP grib panākt uzvaru savā pirmajā kaujā, referendumā, tad vajag vairāk un vienkāršos vārdos izskaidrot referenduma būtību, īpaši starp nepensijas vecuma cilvēkiem. Tā vienkārši un īsi, izdomāt kaut kādu kodolīgu lozungu. Manuprāt šobrīd info ir stipri par maz.
zvirbulēns
z
Pabriks nekandidēs uz ES, un te, biedri, ir tas lielais jautājums - kādēļ gan tā? :))) Ja Pabriks nekandidē uz ES, tad nav saprotams, kādēļ viņš, cik noprotu, ir gatavs kandidēt uz Saeimu? Pagātnes šmuces puiku attur :)))
Terorists
T
Gribi atbildi -lūdzu.Nebija kvēlāka Šķēles tēva aizstāvja un aģitatora kā Atis.Tā pat kā tagad aģitēja Valmieras augstskolas študierus stāties TP.TP šūpulis tomēr ir un paliek Valmiera un būdams augstskolas pasniedzējs Atim bija jāredz kaTP ir un paliek tikai TP tēva biznesa projekts. Un kad šī partija strauji zaudē reitingos,treknie gadi ir un paliek tikai ilūzija jeb kā saka mūsu birokrāti vīzija parādās šī jaunveidojamā orrganizācija. Un galvenais prese sāk tādu reklāmas kampaņu kā nevienai partijai kaut mums LR ja nemaldos ir kādas 50 partijas kuras nemaz tā netiek reklamētas. Kā ar burvju nūjiņas mājienu uzrodas naudiņa,presīte tik laipna un pretīmnākoša taisni prieks. Viss notiek pēc parastā scenārija ,Saeimā jāredz tikai un vienīgi savus čomakus.
Clash
C
Politiski tas ir pieņemamākais variants - sociāli orientēta politika, ar liberālām vērtībām, t.i., uz brīvību nevis aprobežotu konservatīvismu, bet brīvs var būt tikai ekonomiski nodrošināts cilvēks.
lux
l
kas tie "mēs'?
Janka
J
Ak, šīs acis ... Bet izvēles jau nav ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas