Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta ar FOTO - Uz Jūrmalas šosejas veidojas ievērojami automašīnu sastrēgumi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zibens
Z
Ja Jūrmalas šoseja jāslēdz uz vienu dienu, tad obligāti jāievēro sekojoši nosacījumi: 1. Par to nekādā ziņā nedrīkst nevienu informēt, tam jābūt top secret noslēpumam. Nedrīkst būt nekādas iepriekšējas informācijas medijos, nekādas savlaicīgas norādes uz ceļiem. 2. Tas noteikti, katrā ziņā ir darāms saulainā sestdienas dienā, kad maksimāli daudz cilvēku izvēlas braukt pa Jūrmalas šoseju uz Jūrmalu un Kurzemi. Tikai šādi izvēlēts laiks var garantēt īstu šovu. 3. Satiksmes plūsmas atvieglošanai noteikti NAV jāpiesaista ceļu policija, jo tas var pilnīgi sačakarēt visu lielisko izrādi.
Johambi
J
Šitas pasākums ir kārtējā ņirgāšanās par cilvēkiem. Kā var sestdienas rītā aiztaisīt ciet vienu no galvenajām valsts šosejām, par to iepriekš nevienu nebrīdinot. Man tieši sestdien no rīta vajadzēja braukt uz Liepāju, sastrēguma dēļ nokavēju tikšanos - jutos kā idiots - valsts kārtējo reizi čakarē cilvēkus - pie tam izskatās ka apzināti čakarē. Varēja taču iepriekš paziņot TV vai Internetā, ka būs tāds remonts, lai cilvēki var laikus ieplānot kur un pa kādiem ceļiem braukt. Būtu es zinājis par to sastre'gumu, būtu braucis pa Rīgas apvedceļu, nevis tur 1 h stāvējis sastrēgumā.
lapsa
l
Protams, tāda lieta kā plānošana un modelēšana, izmantojot telpiskos datus, šajā valstī nekad netiks ieviesta, jo tad uzreiz varēs redzēt visas rebes un nevarēs vismaz trīs reizes par vienu gabalu prasīt naudu no valsts budžeta. Ja Atslēdznieka vietā beidzot ieliktu Inženieri...
cristyy
c
meklējiet pozitīvo!piem.man ierasto 15 min vietā brauciens izvērtās pusotras stundas braucienā,vismaz bērns izgulējās lieliski!:)))
garāmgājējs
g
satiksmes organizāciju laikam iedeva kādam indivīdam -daunim ar četru klašu izglītību!!!!!!!!!!!
skerco
s
Domāju, ka, ja cilvēki būtu laicīgi brīdināti, to "rējēju" būtu daudz mazāk. Bet kaut kādu iemeslu dēļ daudziem komunikācija šķiet tukša laika un naudas šķērdēšana. Un te nu rezultāts.
didis
d
Tev taisnība, bet traucējumus var stipri mazināt pareizi plānojot remontdarbus.
ceļinieks
c
Pēc remontiem pateicīgus komentārus gan nemana
Hiēna
H
Ta ne jau pret ceļa darbiem kāds te iebilst, bet gan pret neorganizētību un haosu. Mūsdienās sniegt paziņojumus radio un TV jau nu gan nebūtu bijis grūti, bet nē - KĀRTĒJO REIZI uzspļāva daudziem tūkstošiem cilvēku. Ja par šiem darbiem būtu zināms iepriekš, tad cilvēki savus braucienus plānotu citādi, jo visi taču saprot, ka ceļa darbus ziemā veikt nevar.
Šakālis
&
Kāpēc jūs tik daudz rejat? Kāpēc aprejat cilvēkus par to, ka viņi dara savu darbu? nevar notikt ceļa darbi, neizraisot neērtības.
Pēteris
P
Kāpēc Latvijā šiem pārvadiem neliek centrālos balstus, bet taisa tik smagas un dāgas konstrukcijas? Lai kāds varētu labāk "uzvārīties?
bardaks
b
nezkāpēc liekas, ka satiksmes ministram pirmdien būtu īstais brīdis atkāpties!
mis
m
par laimi, šodien nesanāca braukt šajā virzienā,bet bildēs tas izskatās visai iespaidīgi, īpaši tā pārvada drupināšana
Ieva
I
Paldies - izlasot rakstu, ar draugu izbraucām pa citu ceļu un nenācās stāvēt sastrēgumā! "Dienai" pievienotā vērtība!
autobraucejs
a
ŽETONS DIENAI! Vienīgais portāls, kur arī brīvdienā var izlasīt aktualitātes! Šodien, braucot uz Jūrmalu, tā arī nesapratu, kāpēc jānovirzās no šosejas - kārtējie terora draudi, vai? Paldies portāla komandai par operativitāti!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas