Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - Budžeta projektā sekretariāti paliek

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Senais
S
Es nemaz nedomāju mēģināt, jo augstprātīgie muļķi, kas sevi domā ļoti gudrus esam, no mani , niecīga pīšļa, nemaz nepieņemtu, labāk slāpēs nomirtu, tā faktiski nodarīdami cilvēcei smagu postu.
Lāpītāja.
L
Tas gan būtu skurstenī jāieraksta ja kliķes koalīcija atļautu nomazināt kādu no siles tapām.Krīzes lavīna vēl lēni, bet pēc inerces likumiem drīz vien ātrāk un ātrak slīd uz kraha bezdibeņa pusi, bet šie tik pļurkst un tukši rosās(cer jau ka tauta tik izturīga ka pārdzīvos visu, kādu norakstīs nebūtībai,vai mazums jau bijis, kādi vēl aizbrauks, kādi sakoduši zobus vilks jūgu,gan jau pārdzivos), bet ja nu tauta negribēs šo krīzi "mierīgi pārdzīvot", tik tālu viņi vēl nav aizdomājušies.Tāpēc jostas savilkt aicinās tikai "muļķus kas strādā". Nu,paskatīsimies.
Lāpītāja.
L
Paklau,žurnaļugas,jūs jau tāpat viens otru pazīstat.Nu tad salasieties pie zoles galda,alus festiņā,vai kur citur un tad tur arī cits citam pienesiet ūdeni,beriet pērles,utt.bet pārējiem šitie jūsu savstarpējie "spērieni ar āža kāju" nav interesanti.Turieties tuvāk tēmai par kuru rakstāt komentus.
k
k
kārli! tu tais puča dienās kompartijā stājies, un, nemelo, ka ne! šodien gudrs, profesoriņš...
k
k
es pat netaisnos tam dīkdienim ūdeni nest, drīzāk aukstā ūsenī mest, lai nesmird.
lno
l
Ko nu par Godmani: viņš salūza puča dienās, bet kur palikuši "Darītāji"? Par tiem vairs nekas nav dzirdams. Kur palicis 7 trekno gadu garants, Demakova katru otro dienu kaut ieteica, kritizēja tumsoņas, prezentēja projektus. Tagad tāds kluss apjukums, nav sajēgas ko darīt. Čomiem izdāļāta nauda betonrūpnīcu, viesu namu būvei atdevi nedod, bailes kas notiks, ja nākošajās vēlēšanās uzvarēs citi. Vai nesāks rakt, kā tērēta nauda Dienvidu tiltam, tai pašai Gaismas pilij zem. Nav miera vairs ne Mākoņos, ne Puzē
viesis
v
Mjā, Diena operatīvi strādā, tas, ka izdzēsa manu komentāru, vēl ir saprotams, bet, ka tik operatīvi izmainīja arī rakstu....... Īstenībā man jau vienalga, bet pēc šitā ticēt mūsu avīzēm.......
no malas
n
e!
no malas
n
Lai cik tas bēdīgi nebūtu nez vai tu esi cienīgs šiem džekiem ūdeni pienst.
k
k
nu jā, bet ribjas tie bezjēdzīgie Sestdieņi, Lelles, lno, kuri sevi gudrus turot, māca un aprej visu pasauli.
k
k
man arī slinkums sēņot. bet pērlēm tici, narcisi tic savam skaistumam un gudrībai, pat, ja visa pasaule par to šaubās. ja tu esi, kas cits, esmu ar mieru cūka būt.
Senais
S
Es vispār sen vairs neēdu, jo no manis tik vien kā garīga cūka ir atlikusi.
Senais
S
Piemirsi piebilst par grafomāna sindromu, bet es vismaz vairums gadījumos vienkārši uzjautrinos. Man kāds mācīts vūirs, psihologs, reiz , pat man saprotami, izskaidroja: Ja spēj pasmieties, kad citi nopietni ar sarauktām pierēm, tad ar tavu prātu viss kārtībā. Un tad man tā vien gribas teikt; "Nē Raini, ģēnijs esmu es".
Sestdienis
S
Vai varat man pateikt, kādas sēnes jūs ēdat? P.S. Neviens komentētājs līdz šim vēl nebija nosaucis manu komentāru par pērli un pats sevi par cūku. Nepretendēju uz tādu godu, bet, ja jau fani saka, tad būs jātic.
k
k
to var just, vecīt, bet neuztraucies starp internetskribentiem ar prāta spējām un darba mīlestību neizceļas neviens,. tādi dīkdieņi un kaktu asprāši vien esam. mēs neko nesaprotam, bet viedoklis ir par visu un visiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Sekretariātus var saglabāt koalīcijas stabilitātes vārdā

Valdība neplāno aizņemties naudu budžeta "caurumiem"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas