Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

papildināta - Spānijā it kā pazudušās slēpjoties no vīra, raksta avīze

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Terorists
T
Hā ....Hā...Hā.Ja nesaprati tad es tikai minēju vienu piemēru no dzīves vīriešu kritizētājai rīdziniecei.Kas attiecas uz šo tēvaini neesmu bildi skatījis un arī vaigā nepazīstu.Nav tā lidojuma putns kad būtu jāpazst un vēl viņa netīrā veša jāmazgā publiski. Un ja tev ģimenē viss ir jauki un skaisti tad man un sabiedrībai ir prieks un nu visi var gulēt mierīgi. Atā gudriniece.
skuķis
s
Hā...baigais gudrinieks atradies! Cik ļaužu, tik dzīvju....nevajag nu savu vienu ''pareizo'' piemēru te demonstrēt kā tādu ikdienišķu attiecību standarta modeli. Ne nu tā ir, ne kā... visus ar vienu mērauklu neizmērīsi. Es redzēju bildi ''šamējam'' varonim - nu riebīgs tēviņš, teikšu tā .... cik labi, ka mans vīrs ir eņģelis, he-he..
Nu, bet
N
Kārtējais pedofils, no kura nezin, kā jāsargā mazs bērns.
Terorists
T
Nu lūk tur nu jums ir taisnība.Pazinu vienu džeku,satikās ar meiteni.Piemīlīga,izpalīdzīga,laipna.Džeks septītajās debesīs,aprecējās.Džeka vecāki uztaisija kāzas.Un lūk pēc kāzām džeks dabuja izjust jaunās sieviņas īsto dabu.Nemitīgi skandāli,pārmetumi un ja būtu par ko.Naudu pelnija,nepīpēja uz krogiem gāja reti un naudu atdeva.Bet sieviņai draudzenes un bieži krogus apmeklējumi,baļļuki utt.Piedzima dēls, džeks mazgā drēbes,gludina kamēr šamējā izklaidējas un par vakariem atrodoties it kā darbā.Pēc trijiem gadie džeks neizturēja un aizgāja un sameklēja citu. Tagad šis dzīvo normāli un kā dēlam palika 18 tā arī pateica mīļai mamītei atā un aizgāja pie tēva. Bet šī drauskule dzīvo ar cilvēku kurš nu ir šamējo nolicis pie vietas .un ja vajag arī iedod par ausīm,bet šamēja nu esot mierīgāka par mierīgu jūru. Lūk jums viela pārdomām par sieviešu nevainīgo uzvedību un sliktajiem vīriešiem.
rīdziniece
r
Es atkārtošu savu jautājumu, ja gadījumā Tu pirmīt nesaprati, un atkal mal to veco penteri: "kur tu biji, ka agrāk neredzēji" - vai tiešām Tu neesi redzējis, dzirdējis, piedzīvojis mūža gaitā, ka cilvēks: 1) mēdz noslēpt savu īsto dabu un izlikties labāks tai laikā, kamēr cenšas savaldzināt partneri, dabūt jaunu darbu utt., 2) gadu gaitā mēdz mainīties. (Kāpēc tad cilvēki galvenokārt šķiras - vai ne tādēļ, ka tas cilvēks, ko tu esi apprecējis un domājis, ka pazīsti, izrādījies vai kļuvis pavisam citādāks un tev nepieņemams?..) P.S. Un galu galā - arī par dažādiem slepkavām, maniakiem, pedofiliem u.c. runājot, cik tad ir tie gadījumi, kad radi un draugi saka: "jā, jā, mēs jau sen zinājām, ka viņš ir tāds, tikai nevienam neko neteicām.."? Vai tad vairumā gadījumu cilvēki nesaka: "Kas to būtu domājis no VIŅA?.."??
Piekrītu
P
nu ko tas tēvainis bāžas virsū tai meičai, ja jau aizmuka tad značit ir iemesls. Un mazo meiteni ari lai nemeklē, ta pieder mammai. ja kau nevīžoja apprecēt māti, tad nav ko pēc berna lūkoties. un tas virietis kā ņuņņa , TV5 redzēju, kā birdinaja asaras.
Piekrītu
P
Cien. foršās Latvijas meitenes un sievietes! Man prieks par Jums, kuras parāda saviem piesūcekņiem durvis, bet, ja galīgi citādi nevar, tad parāda vismaz viņu īsto vietu. Nav, ko krāmēties ar kuru katru parazītu, Latvijai ir vajadzīgi normāli vīrieši.
Piekrītu
P
Tas jau pašā sākumā izskatījās pēc bēgšanas, nevis pēc pazušanas. Latvija pilna tādu ģirtu, no kuriem santām jāmūk. Tiesa, santas īsti neapzinās, ka rauli un hosē varētu arī nebūt ne nieka labāki par ģirtiem (kā vēsta paruna- no vilka muka uz lāci krita, vai otrādi). Jāvēl tikai veiksme un izturība. Ā! Un drosme! Kas attiecas uz kārtējo žurnālistu juridisko analfabētismu- nu nav tāda "civilvīra"! Kad vienreiz šo idiotismu beigs lietot?! Civilvīrs un civilsieva ir cilvēki, kas atrodas civillaulībā. Civillaulība ir civiltiesiski reģistrēta laulība. Tas nozīmē, ka var droši atmest vārdu sākumu "civil-" un iegūsi jēdzieniski to pašu. Šajā gadījumā viņi nav civillaulībā. Un tas sprukstiņš nav ne vīrs, ne civilvīrs (kas ir viens un tas pats), viņš ir tikai bērna oficiāli reģistrēts tēvs un viss. Nekāda cita sakara šiem cilvēkiem nav (ja vien nav pamanījušies paņemt kopīgu kredītu). Nu labi, vēl viņus var saukt par partneriem vai gultasbiedriem, bet arī tad- nu jau bijušajiem.
buļba
b
Varbūt ka viņai nevajag ne alimentus,ne tiesu.Bet kā atgūt normālu un sievietei cienīgu dzīvi,ja kopā vairs nevēlas būt?Tā ir liela problēma,viņam trīs augstākās izglītības un nav pašcieņas.Vīrietis kā lupata,grib sievieti piespiest ar varu dzīvot kopā.Izskatās,ka viņam mīlestība neeksistē.Tikai vara viņa rokās visu nosaka.Cik nožēlojami.
cietējs
c
Izskatās, ka pusi komentu savārsmojis pats lapiņš.
Terorists
T
Nu par to saklausīšanos varētu arī attiecināt uz sievietēm.Un šī parādība nu ir daudz izplatītāka sieviešu vidū nekā vīriešu. Protams ja vecais ir muļļa un klausa visam ko kāds saka tad ir savādāk.Bet ja vecim ir galīgi vienalga ko kāda sētniece Aniņa vai kaimiņ Janka gvelza tad neviens ēzelis viņu nevar iespaidot. Kas attiecas uz to kad nu vīrs ir despots un ļaundaris tad jāpiekrīt tiem kas skaidri pasaka ,,Kur tu daļava biji agrāk un kādēļ neredzēji''.Nebrīnīšos kad vēlāk šim,, ļaundarim'' tiks piestādīti alimentu rēķini un tiesā šī pati dievgosniņa aplies savu bijušo ar visiem iespējamiem mēsliem,bet aiz muguras stāvēs sapņu princis Pedro vai Turban ibin Hamudi un berzēs rokas.
Zeltene
Z
Izlasiet GOOGLE par Ģirtu Lapiņu,tad arī sapratīsiet kaut ko vairāk.Protams,ka viņš grib atņemt mātei meitu,ja pašiem kaut kā nesapas.Nauda kā pūķim,vara,mantrausība un droši vien kā pie tādiem piedien arī nakts izklaides.Cik ilgi tādu dzīvi izturēt.Turies Santa,sargā sevi un savu bērnu no šitā varoņa.Pati jau vien esi vainīga,ka droši vien naudas dēļ ar tādu sasaistījies,bet pēc tam dzīve izvērtās par murgu.Google ir pavisam cita bilde,-labi nobarojies vepris,kas domā tikai par sevi.Saprotu pēc viņa teiktā,ka viņš ies uz visu banku,jo bezkaunībai nebūs robežu,lai Santai bērnu atņemtu.Vai viņai izdosies paslēpties uz mūžu no šī despotiskā vīrieša ?
anonīmais šakālis
a
Viņa vnk ir augusi bez tēva.
jautājumi
j
Vispirms dod bērnam tēva uzvārdu, tad pēkšņi jāslēpjas. Kāpēc uz Spāniju triecās, ja reiz grib tiesāties? Nudien, sievietes neizceļas ar prāta spējām...
Dita
D
RĪDZINIECEI! Izskatās,ka ir gatavā vīriešu nīdēja Laikam jau veca meita.Kāds gan sakars ar "politiķiem un mīļajiem biznesmeņiem"?Vajadzētu drusku draudzēties ar loģiku,dārgā RĪDZENIECE.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas