Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

papildināta - TP popularitāte dilst, SCP — pieaug

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapa
l
kāda ir partijas lapas adrese?
kresiite
k
Mēs esam stulba tauta! Nost vecos un jābūt vienotiem par vienu partiju, jo tad mēs zaudējam. Vecie kraķi laižiet jaunos debatēt!
...
.
Gan jau atkal savēlēs tos pašus, varat nepriecāties vai nesatraukties, kā kuram patīk!
Parastais
P
Nu ko jūs pūšat šķību un aplamu meldiņu. Pirmkārt, ja vēlēšanas notiktu šodien, tad kāda daļa no tiem 34% neizlēmušo ttomēr nobalsos un tas nozīmē ka tīri teorētiski kādus 25% no esošā reitinga partijas var skaitīt klāt. Tāpēc var pieņemt, ka SCP pārvar 5% barjeru. Otrkārt, saeima nevar nobalsot par pievienošanos, iestāšanos vai izstāšanos bez referenduma, tāpēc nevajag izplatīt melus, ok, saksi?
anglosaxis
a
Malacis! Precīzs situācijas raksturojums.
Savādi gan
S
Lielākā daļa komentāru veltīti SCP, kurai nav cerību iekļūt Saeimā. Ja vēlēšanas notiktu šodien, tad Saeimā iekļūtu tikai 3 partijas, un vairāk par 50% mandātu piederētu SC. Un tad jau pēc mēneša mēs būtu atpakaļ PSR..., piedodiet, Krievijas federācijā, un justos ļoti laimīgi - algas tur neiesaldē, par pensionāriem rūpējas un dažus miljonārus pat iespundē cietumā, bet viņu bagātības sagrābj uzvarētāji. Un lai tas notiktu, nekavējoši jāgāž valdība (kā to prasa Krīgers) un jāatlaiž Saeima (kā to referendumā prasīja "tauta"). Uz priekšu, uz gaišo nākotni!
mnj
m
uzspied uz 2, bildi - LSDSP: 0.7%
bij. sociķis
b
A kapēc aizmirsuši, ka ir LSDSP un vadonis Dinēvičs? Cik šamējiem %?
Pukītis
P
Nu kad es iesāku jaunus projektus, tad it īpaši sākumā izdaru visu 100% perfekti, lai nekādu lažu nebūtu. Kā gan es citādāk varu ticēt, ka šiem, piemēram, ekonomikas programma nav pilna ar lažām?
junis
j
Protams bišku laža sanākusi, bet tās jau nav būtiskas problēmas.
Puķītis
P
Sekojošā LETA's ziņa gan liecina, ka tie džeki īsti nav pilns rublis. Ko tas viņu jaunais jurists-spīdeklis Gobzems tur dara? Spīd tikai. Rīga, 29.sept., LETA. Uzņēmumu reģistra valsts notārs Lilita Strode, izskatot politiskās partijas "Sabiedrība citai politikai" iesniegtos dokumentus, konstatējusi tajos vairākas nepilnības un atlikusi partijas ierakstīšanu politisko partiju reģistrā, aģentūru LETA informēja Uzņēmumu reģistra preses sekretāre Līga Brice. Partijai uzdots novērst trūkumus līdz šā gada 22.decembrim. Ja dokumenti, kuros trūkumi novērsti, tiks iesniegti pēc lēmumā norādītā termiņa, būs atkārtoti jāmaksā valsts nodeva 19 lati.
junis
j
Domāju pēc mēnešiem trim SCP būs otrajā vietā ar 8-9% atbalstu. Lai sasniegtu ko vairāk ir nepieciešami netradicionāli risinājumi....
Parastais
P
Man prieks, ka SCP lietas iet uz augšu!
Bezdievis
B
1. SCP derētu nomainīt nosaukumu, lai tik ļoti neasociētos ar SC. 2. SCP vajadzētu apvienoties ar Pilsonisko Savienību. Tad viņi varētu ieņemt kaut cik vērā ņemamu daļu vēlēšanās. Savādāk tagad ne viens ne otrs nav pietiekoši spēcīgs, cilvēki šaubās, balsojumi šķelsies un var gadīties ka ne viena ne otra nepārsniedz pat tos 5%.
anglosaxis
a
Vai tad es sacīju, ka nevajag? Pilnīgi Tev piekrītu. Bet rakstīju par bļāvējiem komentāros, kuriem nekad nekas nav labi, galvenais, ka tik ir iespēja izbļaustīties. Jo apspļaudītas tiek arī labas domas. Galvenais - tikai neko labu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas