Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Pedagogi pirms streika vēl vēlas tikšanos ar Dombrovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
singh
s
vienas dienas streiks ir bezjedzigs. acimredzot nav tik slikta dzive, ja vel joprojam ir bail darit kaut ko, kas stavokli valsti tiesam spetu ietekmet. vieniga drosme ir cilvekiem biedet vienam otru ar to, ka redz, busot spradziens, nemieri utt. - un kas notiek? nekas.
Klāvs
K
Atkal tie učuki pieķērks Rīgu ... Līdz riebumam tā viņu baurošana! Celtnieki arī apt. 10 000 palika bez darba, bet viņi meklē citu darbu, bet bābas laikam citiem darbiem nemaz neder, tāpēc ies'baurot !!!
TP Ne..fans!!!!..
T
Streiks!!!??? vienu !!!!dienu!!!????.....nu ko jūs ākstaties!!????..tas tai ''marsiešu koalīcijai''..ir pilnīgi pie ''vienas vietas''!!!..labākajā gadījumā kāda ''izglītības ģēnija''' izlīdīs un kaut ko pasolīs..un učukiņi ar dziesmām varēs doties mājup!!!un LIZDA varēs sist pie krūts ..un pievilkt ķeksīti..jā ''izdarījām''!!..tiešām kaut kāda ''pamuļķu zeme''!!
Lelle
L
Es attapos jau 90-tajos, kad Godmens ar čekistiem sāka izvarot šo valsti un laupīt tautu caur prihvatizāciju, tika iznīcināta ražošana, Šķēle, kā lauks. min. v-nieks, iznīdēja lauksaimniecību un pārstrādes uzņēmums, paturot tikai sev vajadzīgos, arī G-24 ir uz šī frukta sirdsapziņas(ja šim tāda ir?!). Tālāk nāca LC, kas turpināja laupīšanu, tad Šķēlē ar oranžo bandu veica valsts un tautas superaplaupīšanu caur shēmām un "pareizo' likumdošanu, kā rezultātā ir izveidojusies mēslu elite, kas turpina mazgāties naudā(lasi papīrīšos) un atkal uz tautas rēķina. Nesodamība noņēma baiļu izjūtu un ottreizējā Godmena nākšana pie varas pielika treknu punktu šai valstelei. Jaunatne mūk projām...nez kas tiem taukainajiem pensijas pelnīs? Pasaules valūtu devalvācija, kas jau sāksies šoruden($ jau krīt) nākotnē iznīcinās viņu sazagtos uzkrājumus...kā tautā saka: kā nāk, tā aiziet... Par mani tu neuztraucies, godīgos Dievs sargā...
Nātre
N
Piekrītu mammai!
Jānis
J
Jāstreiko!
iesaku
i
pat negaidot streiku, visus atlaist no darba
Glumais Roberts
G
Brinums - par algam nemaz neplano sudzeties! Nu redzes - kad 10.okt. sanems tos 250 Ls uz papira... Bet 'mammas' koments labs - lai skolotaji novada savas stundas un tudal metas prom citos darbos. Nav ko laiku un energiju teret, konsultejot grutgalvjus, labojot rakstu darbus (par ko vairs nemaksa vispar), rikojot arpusstundu pasakumus u.t.t. Pec stundam bernu uz atrako prom pie mammas, skolotajam ari maize sev japelna.
111
1
Mammai!Audziniet vairāk savus bērnus ģimenē un neuzveliet visu skolai un skolotājiem.Bērni izlaisti līdz pēdējam!
paps
p
pilnīgi piekrītu! arī šķietami bagātajiem profesoriem augstskolās ir mazas algas, taču viņi paralēli tam strādā daudzus citus darbus un nemaz nesūdzas...
Nu - lelle
N
Kāpēc tikai tagad attapies? Kredītu nevari samaksāt? Pasaulei vienalga par muļķīšu rosīšano, tāpēc nezāģēsim zaru, uz kura paši sēžam un vaimanāšanas vietā izvēlēsimies ko gudrāku.
info
i
Valdīti pēc stundām un piezīmi: uzvedībā neapmierinoši...
mamma
m
Skolotājiem vajadzētu labāk strādāt nevis prasti bļaustīties!
mistika
m
Laikam atkal dziesmas dziedās ar ministriem
ŠARIKS
Š
Lai saskaņot kādas dziesmas dziedāt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas