Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Saslimst vēl viens telšu pilsētiņas iemītnieks; protestā paliek trīs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Antons
A
Esam gatavi kaut nožņaugties, savelkot jostas ciešāk par pulksteņa siksnu, ka tikai kādam ietu vēl sliktāk! Vairums domā tikai par savu labumu! Bet nevienu brīdi nav gatavi iet cīnīties, lai arī citiem ietu labāk.
antons>>Sampeterim
a
Par to metinataju es ari brinos, labu metinataju musdienas pat ar uguni nesameklesi, ir tikai tadi kas ples tris adas ja masinai kas jasametina, visi kam vajag ko metinat brauciet uz telsu pilsetinu tur metinatajs sez bez darba!
zzzzz
z
Nu tiesam izsniegt kefiru vientulam matem, pieprasam maizi un radit darbavietas, johaidi VAI TAD TIESAM JA IET PROTESTET SALT UN SLIMO NEVAR IZVIRZIT SAKARIGAS PRASIBAS? piemeram apstadinat nevienam nevajadzigo MONSTRU kas izskatas ka SKRUNDAS LOKATORS celtniecibu un tos 80 miljonus izmaksat pensionariem un citiem maznodrosinatiem? konkrets labs priekslikums un pensionari butu loti pateicigi!
Šampēteris
Š
"Darbu zaudējušais metinātājs" ir neiespējamākais vārdu salikums pat šodien. Labs metinātājs pats sev darba devējs. Gaiķis gan demonstrē, ka gatavs darīt jebko - lai nebūtu jāstrādā.
Andris
A
Kad tu kaut ko sapratīsi pilson.
Andris
A
Anton ,tie jau ir tie tavējie LCLPP +TP + ZZS.JL tur gan nav vainīgs,paldies viņiem ,ka viņi bija tie kas latviju velk āra no bedres,vismaz viņi ir tie kas tautai nav neko redzamu nozaguši .Tie tevis 200000bezdarbnieku ir ieprīekšējās valdības nopelns,nenodarbojies ar demagoģiju un neprovicē tautu un .ja neko nesaproti ,neraksti muļķības.
Andris
A
Savu dzīvokli varbūt notirgojuši naudu nodzēruši ,tagad anton kopā ar tevi varbūt cer jaunu nekustamo īpašumu .M .Ejiet pie tiem ,var būt pat uz mājām ,kas valsti ir tik tālu noveduši VaiDombrauskis valsti ir novedis ,ka jums jāiet uz ielu ,nav darbs .
zigis
z
Nav ko akstities.Taa neko nevar panakt...
Terorists
T
Nu bet par slimnīcu gan šiem nāksies maksāt pašiem,un teiātera veidotāji domājams skatīsies un līdzjūtīgi teiks,,Grūti laiki,krīze, naudiņas nav un vēl 1milj.jāatmaksā valsts kasē tā kā guli vien un veseļojies.Dzimtene un mēs ar tevi,bet naudas nav un nebūs".
Vecis
V
Ko tu te muldi? Kādi -25 grādi? Labi ja -15 bija. Čukčas visu dzīvi teltīs jeb "čumos" dzīvo un daudz tālākos ziemeļos nekā mēs te Eiropā.
atbilde Nr.1
a
jautājums Nr.1 Kur viņi naktī kārto savas dabiskās vajadzības un kā to vērtē pašvaldības policija? _________________________________ veismane ar darbiniecēm iekopusi dobes pretī mk, nākamgad puķītes augs griezdamās
deru
d
varu derēt, ka Billei Sijas nav, jo sēž siltā vietā pašvaldībā vai iestādē, laiks billēm - sadot pa brillēm! laiks izmēzt liekēžu varzu uz neatgriešanos!
Antons
A
Līdz kādam izmisuman cilvēkiem jānonāk, lai -25 grādu salā gulētu uz ministru kabinata kāpnēm un lūgtu ne jau maizi, bet iespēju strādāt. Augstie kungi gudri priež, ka nakamo gadu vēl droši ka nekas nemainīsies, bet varbūt uz 2011. gadu vidus, tad varbūt. Bez iztikas līdzekļiem palikušie 200 000 bezdarbniekiem taču būs atņemta iespēja palikt dzīviem. Vai tad Latvijas Satversme vairs nedarbojas, kas garantē cilvēkiem tiesības uz dzīvību???? Ne jau Latvijas cilvēkiem jābēg prom no valsts, bet gan tiem, kas valsti tik tālu ir noveduši, lai izbēgtu no tautas dusmām.
Jukums
J
Par dibinātoSIA likvidēšanu un citām ekonomiskām aktivitātem - pēdējā Dombura raidījumā no diskusijas dalībkiem jau tieši šāda pieeja, kas izriet no tur paustās atziņas, ka ekonomika mums ir, runājot diskusijas dalībnieku vārdirm, par lielu un tā jamazina. Tieši ta jau arī notiek - un notiks arī nakamajā gadā - man nav par situāciju un valdības politiku nekādu ilūziju! Tā kā, jebkuras ekonomiskās aktivitates tiek un ari vēl tiks slāpētas, nerunajos nemaz par kādu tur ekonomikas sildīšānu! Tā ir tikai pasaciņa, bez reāla seguma - patiesībā viss notiek otrādi! Un vēl šodien radio dzirdeju Repšes teiktu, ka viens no variantiem ir vēl pacelt nodokļus nakamajā gadā. Tikai tā būtu katastrofa gan strādajošajiem, gan uzņēmējiem ja nemaina nodokļu struktūru - NODOKĻU STRUKTŪRA BEIDZOT IR JĀVEIDO PĒC ATTĪSTĪTO VALSTU PARAUGA un ne pēc Āfrikas vai Dienvidamerikas parauga! Un, protams, jāaiztaisa caurumi mucā, kurā gāžam nodokļu maksātāju naudu! Tieši ar to valdībai neveicas.
Kārlis
K
Man bija vairāki SIA, kurus dibināju, lai būtu darba vietas un, protams, peļņa, diemžēl pašreizējos apstākļos visas šīs SIA strādā ar zaudējumiem, man nākas piemaksāt par to, ka strādāju, atlaist darbiniekus. Tāpēc apsveru iespēju pievienoties protestētājiem pie MK.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas