Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

SC neatbalstīs parakstu vākšanu par krievu valodu kā otru valsts valodu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ārprāc!
ā
Jaunizveidotais SIA Rīgas namu pārvaldnieks uzsācis izsniegt rīdziniekiem dīvainas kom.maks. kvītis,kurās: 1) nav izveidota kopija ūdens skaitītāju stāvoklis,kas paliek patērētājiem. priekšlikums -aili informācija iekopēt rēķinu lapas otrajā pusē un ar lielākiem burtiem lai (gados vecākiem cilvēkiem un redzes invalīdiem) būtu salasāms). Kopija nepieciešama lai kontrolētu apsaimniekotāju un būtu kā pasaknis finanšu operācija'; 2) neskaidrs par ūdens uzsildīšanu un aukstā ūdens skait. - tarifā taču jau ir PVN, tad kāpēc to atkārto? 3) nav skaidrs vai drīkst ņemt visa dzīvokļa platību kā vienību skaitu vasaras mēnešos (kad nav apkure)?
Iki
I
Politiski pareizs žests. Saskaņas centram jau iepriekš bija jātiek vaļā no radikāļiem. Ušakova uzskati bieži izraisa cieņu, viņš būtībā varētu būt demokrāts un būt galvgalī daudznacionālai partijai. Bet diemžēl eļļu ugunī nemitīgi lej radikāļi. Urbanovičs tajā skaitā. Kas pēc visiem likumiem izraisa tikai pretestību un aizsardzības reakciju.
Dr.xy
D
To: Cirkulara reference ( plkst.10:01). Par zveresta lausanu (neizpildisanu) ir pec Soda likuma 69.punkta jatiesa par Valsts nodevibu.
Avatars
A
Bet ES Par otru...Valodu !!!!
Cirkulārā reference
C
Saeimas deputāti zvērējuši uzticību latviešu valodai kā vienīgajai valsts valodai. Ja krievi savāks vajadzīgo parakstu skaitu, par Satversmes grozījumiem balsos Saeima. Tātad deputāti, kuri balsos par grozījumiem "Valsts valoda ir latviešu un krievu", pārkāps deputāta zverēstu. ko nu?
SC rīkojas pareizi
S
Ar šo viņi apliecina, kad darbojas pareizā virzienā un liek saprast tiem keviski runājošiem, kad jebkurā valstī valsts valoda ir tās pamatnācijas valoda, nevis iebraucēji uzspiedīs savas gribas !!!!!
Iuze
I
bet vispār - Ušakovs arvien vairāk sāk līdzināties Urbanovičam (tīri vizuāli). Vēl drusku jāuzbarojas un būs kopija
krabis
k
kas tā LV par modi vienmēr komentēt cilvēku izskatu? Tas ir tad, kad nav nekā cita ko teikt, vai kā? Man arī nesimpatizē SC idejas, bet kāda gan tām būtu saistība ar Ušakova izskatu?!
  • 0
  • 0
Iuze
I
Nu protams, ka "neatbalstīs" :) Tā pat kā neatbalstīja protestu rīkošanu par SC neiekļaušanu koalīcijā... a beigās ar RS autobusiem piketētājus saveda , plakātus LV valodā nodrošināja un par tautas varoni ar karodziņu pie krūts kļuva...eh, ko var muldēt
Ēriks
Ē
Slieksnis 10 tūkstošu parakstu, lai uzsāktu tālāko procedūru, kas valstij izmaksās 435 060 latus, to var tikai pie mums dabūt gatavu. Jāpalielina šis slieksnis, pretējā gadījumā no šādām naudas summām varam šķirties samērā bieži.
urlu soģis
u
"Tūdaliņi" vāca parakstus savā zemē, jūs kuklas un okupanti cenšaties uzkundzēties citai valstij. Nacisti tādi!
  • 5
  • 2
hm ...
h
Kad tūdaliņi vāca parakstus, tu tad arī protestēji pret zemo slieksni?
  • 3
  • 5
Eva Braun
E
ak ta tā gan ko ?! Ar vienu roku izzagsim Latvijas budžetu un ar otru sitīsim pie krūts ,ka esam Latviešu draugi,Gņil ?
fotogrāfe no zilupes
f
LETA arī sākusi mācīties portretēt no ilmāra znotiņa.Laikam pēc nesen publicētajiem izcili skaistajiem lindermana portretiem dienā. Tiešām skaists ušakovs,gudrs,saprotošs,skaists-īsts sc līderis,ļoti līdzīgs tautas mīlulim urbanovičam.Lai veicas,gaidu tikpat fascinējošus bendika,ēķa,kreituses,lemberga,brigmaņa osipova,gapaņenko un koziola portretus.
Masai
M
Vai tad isti vieriesi ir tikai tie,kuri mil sievietes? ir tacu isti viriesi ari tie, kuri mil viriesus un citus cilvekus....
Pēteris
P
Lindermanis un Osipovs nav Latvijas pilsoņi. Satversmē ir skaidri latviešu valodā rakstīts, ka grozījumus satversmē drīkst iesniegt Latvijas pilsoņi. Piedodiet, bet Latvijas prokuratūra, Tieslietu ministrija, Advokatūra, Saeima, policija , Drošības policija. Satversmes aizsardzības birojs , pašvaldības šjā sakarībā neievēro Satversmi. Šī nolaidīgā valsts iestādījumu politika A P Z I N Ā T I provicē, provicē uz starpnacionālu naidu. Jautājums- kā labā. Skaidrs- starptautiskām naida organizācijām, kuras atklāti grauj Latviju!
Oskars
O
Bet tad ir traki VLADIMIRAM un KRIEVIEM , jo nāksies braukt uz KRIEVZEMI, lai runātu krieviski.
Latons
L
Tā saka Ušakovs, bet ko pēc pāris dienām stāstīs Saskaņas Centra milža otrā galva — Urbanovičs?
Lote
L
Urbanovičs teiks, ka tie ir Ušakova pēckomas murgi!
  • 6
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas