Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Sekretariātus var saglabāt koalīcijas stabilitātes vārdā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jekabs Ziedars
j
Viena lieta ir absolūti skaidra! Tautas dzīvā spēka saglabāšanai budžetā naudas nav un nebūs!
Ieva
I
Nafig tādu koalīciju, kas citādi stabilizēties nespēj!
Bet
B
Neesmu ministrs, bet man šķiet, ka visvairāk sašutušie par ministru algām un mazajām pensijām ir tie, kuri oficiāli saņem vien minimālo algu.
sigita>>>>
s
nu man nav bērnu un manā darbā nevar slimot. tā ka neko nedabūju atpakaļ no valsts/. un Tu, BET, jau izklsausies kā ministrs, kam iebērts sāls rētās par taisnību!
Kx
K
Nez ko gan nozīmē "vēsu prātu, dzelzs nervus" , ja pat dažas pilnīgi liekas struktūrvienības nevar nolikvidēt? Nepielikt pensijām un pabalstiem un ar vēsu prātu paciest pensionāru un citu mazturīgo ņurdēšanu un buntošanos? Bet nu jā - tie jau kredītus nav sagrābušies. Un, galvenais, tie ir tālu, tālu. Ne jau tajā pasaulē, kur dzīvo šī koalīcija.
Bet
B
Un cik tad tu nomakāsā nodokļos no minimālās algas? Gan jau pati to notērē par slimības un bērnu pabalstiem.
_____zvirbulēnam
_
Varbūt vajadzētu pieminēt, ka ja ziemā būs daudz sniega - tā arī Repšes vaina.....
sigita
s
man vispār dusma par šiem dīkdieņiem, kas sēž tais valsts augstākajās iestādēs!!! grrr mēs strādājam un cits, tai skaitā, mani pelna minimālo algu.[kas pēc nodokļu nomaksas ir kādi 139 Ls] , sapelnam no saviem nodokļiem viņiem lielās algas!!! nu kāpēc viņiem jāmaksā tik trakoti milzīgas algas!!??? kāpēc!!????? vai tad skolotāja, grāmatveža, atslēdzinieka vai jebkura cita profesija nav arī atbildīga un svarīga cilvēceij? bet to putras juacēju darbošanās ir jāatalgo ar tūkstošiem.! parēķināju: ministrs, kas pelna kādus 2000 mēnesī, gada laikā nopelna 24000 Ls. es - kas pelna mēnesī 160 latus, gada laikā nopelnu 1920! gādā nopelnu tik cik viņš mēnesī!!!! un man ar to ir jāidzīvo! jāsamaksā kredīti un rēķini, lai varu eksistēt! [dusma man par šito!!!]
Senais
S
Pareizi, pareizi - prātīgs nenozīmē gudrs.
xZ
x
1. Tieši tā. Kāda velna pēc Slakteris iedomājas, ka nodokļu maksātājiem būtu kaut kādā veidā jārūpējas par šīs koalīcijas stabilitāti, uzturot dažus pusministrus? Turklāt pats tikai pirms dažām dienām kaismīgi aicināja taupīt. Kas tad tikko notika. Kāds lobotomiju uztaisīja? 2. Parādās TP un koalīcijas jaunā mantra: pasaules finanšu krīzes iespaidā :) Cool! Tikai pasaules finanšu krīzes iespaidā tieši Latvijai ir vissliktākie rādītāji. nevis Igaunijai, Lietuvai, pat Bulgārijai. Kā tas tā nākas? 3. "vēsu prātu, dzelzs nervus" un politisko stabilitāti. Sākam pārfrāzēt Dzelzs Fēliksu?
Senais
S
Vispirms, kāpēc Jūs domājat , ka gudrs? Bet Loskutovs ir kompleksu nomocīts bikls cilvēciņš, kam diemžēl zvaigžņu stunda nu ir pagājusi. To es sapratu vienā mirklī ieraugot, ka pieaudzis, vai par tādu uzdevies, vīrietis nosarkst, kad jāatbild uz delikātu jautājumu. Tas nav nekas slikts, es atceros tādus maigus tipus tur, kad mēs ar pietaisītām biksēm kaut ko kādam bijām spiesti pierādīt. Viņi ļoti baidījās, tā iegūdami cieņu, jo spēja savas bailes pārvarēt. Kas nespēja tas devās 'varoņa nāvē(ir tāda grāmata). Tomēr tādā amatā nepieciešams dzelžains tips, tāds ar aģenta 007 īpašībām apdāvināts. Vismaz daļēji.
alnis
a
nee, nu protams, kas tad ir 2,2 miljoni pie pasu sataisitaa 820 miljonu cauruma. es patiesam gribu redzeet, kaa tas aaksts slakteris tiks galaa ar sito situaaciju. Saakums jau nu bija loti daudzsoloss - ar karogu bazniicaa. Bez maz vai kaa uz krusta kariem :) laikam jau tas uzvards dikti pateicigs
grieta
g
kaada koaliicijas stabilitaatei ir saistiiba ar nepieciesjamiibu taupiit naudu! varbut stabilizeejiet to visu koaaliiciju bez nodoklu maksaataaju naudas! nu kas tas ir! galiigi kauns pazaudeets!!! likvideet!!! likvideet!!!
pupis
p
A kapec siem visiem ministriem, valsts sekretutkam nepariet uz Latvijas videjo dara atalgojumu? Tikai ta, kada valsts ir bankrotejusi, pensionari mirsta bada, dzivo nabadziba, berni dzivo pusbada, var ietaupit naudu, lidzeklus kurus sis pati valdiba ir izzagusi, notiekusi.
ufo
u
Kapec sis tela gimis nav patriekts no valdibas? Kapec Latvijas nodoklu maksatajiem ir jauztur sads smerdelis, pretigs lidejs, divkosisds, glevulis, mikstmiesis? Vai mes esam to pelnijusi, ka sadi smerdeli ir valdiba?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas