Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +22 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Šmidre: Veidot valdību ar SC būtu nepareizs gājiens

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Zaudējums biznesam
Z
Nu viss, Šmidre. SC vēlētāji tagad tavus kantorus Tele2 un Baltcom boikotēs.
lauķe - tam, kas sevi dēvē par liet
l
Ja patiesi esi etniskais lietuvietis, tad Tev nu nav par ko šūmēties broļukas......
Aizrijieties!
A
Esmu lietuvietis, mani senči šeit iebrauca tūlīt pēc kara, Dzintars, tagad arī Šmidre tādus kā es cenšas padarīt par trešās šķiras pilsoņiem. Man pieder uzņēmums, sniedz izklaides pakalpojumus, tikko atteicos no Baltcom un nekad NEKAD neizmantošu kaut ko, kas kaut nedaudz saistīts ar Šmidres vārdu. Tāpat nekad pat pirkstu nesniegšu kādam nacistam, kurš muti ver par kolonistiem! Esmu Latvijā dzimis un tā ir mana, nevis nacista Šmidres dzimtene!
Vārds
V
Vai tik tu nevadi kādu maukumāju?
  • 4
  • 1
Vārds
V
Tu,bibis raudonas,nevis lietuvietis.Šikt ņe nori?
  • 1
  • 2
0_o
0
Paskaidro, lūdzu, kur ir problēma? Visi, kas te grib dzīvot un strādāt ilgtermiņā, mierīgi to var darīt. Manā dzimtā, starp citu, ir pāris lietuvieši - visi dzīvo, uzskata sevi par Latvijai piederīgiem, NEKĀDĀ ziņā netiek uzskatīti par kaut kādu 3. šķiru. Un par SC nebalsoja NEVIENS. Lietuviešiem, starp citu, ir sava vidusskola, kur kolēģu bērni mācās. Kur īsti ir problēma? Un kāpēc gribi justies kā 3. vai kuras tur šķiras pilsonis?
  • 9
  • 2
>> Aizrijieties!
&
Gribētos konkrētāk - kā reālajā sadzīvē izpaužas pieskaitīšana trešās /arī otrās/ šķiras pilsoņiem? Un vēl - kā izpaužas nacisms? Vai jums tiek mērīti galvaskausa izmēri, vai liek valkāt īpaši apzīmētu apģērbu, vai varbūt jāmitinās atsevišķi iežogotās vietās, t.i., geto? Lūdzu nosauciet konkrētas nacisma izpausmes.
  • 10
  • 1
mja
m
bet veidot ar SC veel nepareizaaks gaajiens un pakljaushanaas sveshaij domaashanaij un dziives veidam
Namdaris
N
Varbūt neesmu īpaši zinošs iekšlietās, bet, zinot, cik daudz krievu izcelsmes pilsoņu strādā policijas un izmeklēšanas struktūrās, esmu diezgan drošs, ka viņu atbalstītas partijas nākšana pie varas stipri paātrinātu Latvijas attīrīšanu ( -nos) no visāda kalibra zagļiem un zaglēniem, kuriem līdz šim par alibi ir kalpojusi piederība pie latviskajām partijām. Un, ja šī partija savu uzticības mandātu sāks izmantot nelatvisku mērķu labā, mums būs visas iespējas to pārtraukt tāpat kā 1991. gadā.
Tikai NA!
T
Bez tam jāņem vērā tas, ka turpmākos 12 gadus Krievijas prezidents būs čekists Putins. Ja valdības partija brāļojas ar čekistiem... Par kādu Latviju tad var būt runa!?
he
h
Jā, SC profesionāļi, tas ir joks vai kā? Profesionāļi kamā???? Maratonu skriešanā un pīlīšu pūšanā?
Vita
V
Nevar vienoties ar partiju, kurā ir cilvēki, kuri neciena šo valsti un tās pamatiedzīvotājus! Kamēr partijā būs cilvēki, kuri krieviski runājošo vidū cenšas uzturēt un nostiprināt sapni par latviskuma iznīcināšanu, sadarbība nav iespējama!
Kris
K
Pilniigi piekriitu, taa buus atkllaata tautas nodeviiba - atdosimies krieviem...
  • 9
  • 1
es
e
Šoreiz taisnība sarkanā strēlnieka mazdēla viedoklim.
cony
c
Dzirdēju,ka SC lielais pienesums būtu,jo viņiem lielāks blats pie Krievijas svarīgiem večiem.Tas man nepatīk,jo zinu,ka Krievija nav nekāda slaucamā govs un biznesā ,blatu sistēma arī Krievijā jau aiziet pagātnē.Mums jārīkojās draudzīgi un ar abpusējām interesēm biznesā un citos darījumos,nevis pasaukt uz Rīgu Laimes Lāci,Lužkova personā.
Bez SC
B
Kur tad 50 balsis? SC ir tikai 31 vieta Saeimā, par 2 vairāk kā pagājušogad, bet latviskā bloka partijām - 69 vietas, bez ZZS - 56 vietas. SC nav ieguvis vairāk kā pērn, pieaugums nenozīmīgs, bet nelojalitāte valstij - ievērojama. Kādi profesionāļi ir SC? Kravcovs latviešu valodas jautājumā vai Kabanovs valsts simbolikas jautājumā par karogiem? SC nav vairāk un nav labāku profesionāļu par latviskajām partijām, pietiekami spējīgi cilvēki ir Latvijā tai lojālās aprindās.
to loh
t
Kopš kura laika Dienā ir tāda publika ievazājusies, kas familiāri lieto vārdus tu, lohs utt?
  • 3
  • 0
Loh
L
Cik iznāk, ja bez SC vēl ZZS un VL! atstāj opozīcijā? 48. Turpat 50, vai ne?
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas