Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Stārķu zemes Raudupietes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēn
z
Labi uzrakstīts, neko i neteiksi! Kāda sabiedrība, tāda Raudupiete! P.S. Tik tas jautājums - ar ko tādā reizē nodarbojās Dievs (Ješuā) ????
G.
G
Ak tad tikai tās mātes vainīgas? Laikam jau to neaizsargāto bērnu radīšanā (pirms dzemdēšanas vēl bija un varēja būt citi lēmumi) vēl kāds bija piedalījies... Un pēc tam tām sievietēm, kuru izglītība un garīgais un materiālais skatījums, visticamākais, stipri tālu no Baštika "vienīgās pareizās" ģimenes rāmjiem, pēkšņi jābūt atbildīgām jau gluži citā sabiedriskā un filozofiskā līmenī? Jārēķinās, ka katra cilvēka rīcību vada vēlmju un vērtību kopums, kas vienmēr paliks svešs viena jautājuma "objektīvajiem" vērtētājiem. Un tā ne tikai tagad, tā bijis vienmēr, arī Raudupietes laikos...
klucis
k
Nesaprotum kādā sakarībā tu baštiku piemini? Par šiem sakropļotajiem bērniem baštiks tik pat stbildīgs cik par mana radinieka nespēju atmaksāt kredītu atbildīgs ir ekonomikas ministrs. Ministrs nes atbildību par valsts politiku un stratēģiskiem nozares lēmumiem, bet par pārējo - individi. Reāli vislabākais lēmums no visu ministru puses būtu aizliegt alkohola razhosahnanu latvija un aizliegt importu un azilegt tirdzniecibu. Tad pec gadiem 10 varetu ceret uz uzlabojumiem.
serafims
s
Aprobežots ir tavs skatījums. Daudz vairāk varēsim sasniegt, ja kopā centīsimies lietas vērst uz labu. Lai Baštikam izdodas realizēt savas iniciatīvas, bet tu atkal vari nākt ar savējām!
Sandris
S
Laikam jau vetas trūkuma dēļ Jūs piemuinējāt tikai vienu no smerdelībām, kā dēļ sāk mesties kauns, ka esmu cilvēks.
Zigurds Mežavilks
Z
Visos šajos skumjajos notikumos visbiežāk vēl ir kāds trešais - biedrs Alkohols. Musulmaņu Korāna ir viena sūra, kurai es pilnīgi piekrītu un atbalstu: alkoholiķus jāierok zemē līdz krūtīm un jānomētā ar akmeņiem. Man nav pilnīgi nekāda žēluma pret alkoholiķiem. Neesmu redzējis ka kādu gāztu gar zemi un lietu mutē alkoholu. Un tās mātes roka, kura sniedz šampānieša glāzi svam bērnam kādā jubilejā, jānocērt. Cik daudz nelaimju un traģēdiju sākas tieši šādā veidā.
I.B.
I
Tālāk, diemžēl, jo bieži seko ĀBOLS NO ĀBELES...
Sandris
S
Tās vējdzirnavas ir nesatricināmas.
dzeris
d
Tāds padrūms raksts. Šīm te t.s. "mātēm" gan ir cits apzīmējums. Un vardarbība pret bērniem, diemžēl, nav tikai Latvijas problēma. Bet šodien notiek ģimenes sv ētki, ko organizē Baštiks, vai tur par šim lietām runās, vai arī mūsu "kristiešiem" pastāv tikai viena problēma - netradicionāli orientētie?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas