Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Štokenbergs: mēs jau pirms pusgada piedāvājām to, ko valdība dara tagad

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visiem krā krā
V
Jūs ko - akli esat? Blakus šim rakstam tie entie dokumenti ir tas piedāvājums...daaaaaaaaaaa
grieta
g
mēs jau teicām, mēs jau teicām... kaut kā nedzirdeeju!
KK
K
nesaprotu... cik ilgi mēs tā ļausim tiem, kas valda, kāpt mums uz galvas??? vai nav atkal jāmeklē lietussargs un jāparāda, ka mēs arī spējam domāt, ka mums arī ir viedoklis un ka tajā ir jāieklausās???
seņa
s
cik tālu var celt tos PVN? kad latviešiem tas pieriebsies, tad muks uz ārzemēm uz neatgriešanos...tas būs lielāks zaudējums, nekā iekasētais PVN... gribu redzēt, kā to viņi domā apturēt.... pases visiem atņems vai? visdrīzāk par to nav aizdomājušies, ja reiz domā tikai kur atkal var grābt to naudiņu papildus:(
Oi
O
"Man nepamet sajūta, ka arī šajā krīzes situācijā nu ni un ni dividenžu nodoklim un lielo īpašumu u.t.t. nodoklim. Jautājums tikai- interesanti kāpēc?" Redz, krīzes laikā tāpat reālais ienākums no šādas nodevas būs niecīgs, bet tas atbaidīs potenciālos investorus un esošajiem var likt pārcelt ražotnes kur citur un tas atstās reālu iespādu uz ekonomiku un budžetu.
vārna
v
tā laikam pirmā reize čata vēsturē, kad tev piekrītu pilnīgi. Man nepamet sajūta, ka arī šajā krīzes situācijā nu ni un ni dividenžu nodoklim un lielo īpašumu u.t.t. nodoklim. Jautājums tikai- interesanti kāpēc?
lno
l
Var jau aplikt uzņēmējus ar jauniem nodokļiem - tie, kuri maksājuši, maksās arī turpmāk, kamēr izlaidīs garu vai pāries uz pelēko zonu, kurā slēpjas vismaz 1/3 daļa ekonomikas, bet vai tas atdzīvinās tautsaimniecību? Vai iedvesmos jaunus investorus? Dividendes apliks ar nodokļiem, bet vai atbrīvos no nodokļiem uzņēmumā ieguldīto peļņu, kā to dara Igaunijā? Kādēļ Štokenbergs klusē par tiem, kuri nemaksā nodokļus? Viens peldētājs neizglābs vienlaicīgi 3 slīcējus.
arī SCP biedrs un dibinātāj
a
Tas, ko partijas SCP darba grupās apspriežam un attīstām, ir lietas par ko, nebaidīšos teikt, runā lielākā daļa TAUTAS jau vairākus gadus. Neviens mūsu spriedelējums nav atrauts no patiesās ikdienas. Valdībai ir beidzot jāpieņem arī konstruktīvās opozīcijas priekšlikumi un atklāti jāpasaka - tos piedāvāja opozīcija un tie ir vērā ņemami, tos mēs pieņemam, par tiem mēs balsojam. Sen jau mūsu "zaržu dīķis" ir pelnījus normālu varavīksnes valdību bez politiskas pieskaņas un balstītu uz ekanomikas intrašu aiztāvību bez korupcijas un liekulības. Mūs kopā ir tik - cik vienā Berlīnes rajonā dzīvo nemaz nerinājot par pilsētu, vai apgabalu. Runājot par nākamā gada budžetu, esmu pārliecināts, ka samazinot vel par 1 milj. un veicot nedārgu, bet starptautiski atdzītu auditu valsts pārvaldei kopumā mēs neko no Valsts piedāvātā pakalpojuma nezaudēsim.
ZBL
Z
Pirmkārt no sākuma, jau bija tikai PCTVL, kas deliģēja savus piecīšus uz LPP, bet ar to jau nepietika un PCTVL sāka formāli šķelties, lai atbalstītu Emša un Kalvīša mazākumvaldības, jo bez viņu balsīm nebūtu šo valdību. Formāli jau neviens ministru amats netika iedalīts, kas starp citu bija izdevīgi abām pusēm, bet notika aktīva gazovizācija jeb finlandizācija, par ko bargu naudu maksā mūsu mazturīgie, Rīgas domē tika celti zelta tilti u.t.t., bet Jūsu sacītais, ka nevajag vilkt paralēles ar pašvaldībām nu vienkārši neiztur kritiku. Nerunāsim jau par hrestomātiso Rīgas domes gadījumu, bet paņemsim attālāku piemēru. Domes vadītājs no JL iesniedz projektu to neapstiprina, šis cilvēks izstājas no JL iestājas zzs un tas pats projekts tiek apstiprināts. 'Tātad kā PCTVL un SC darbojās valdībās - viņi stutēja ar savām balsīm Saeimā šo parazītisko sistēmu un viņu sponsori guva no tā labumu . Elementāri un bezjēdzīgi un Jūs ar savu balsi esat līdzatbildīgs.
BBC
B
Jā,es jau pusgadu atpakaļ piedāvāju savu draugu Melngaili par Parex vadītāju!
Plz
P
Lasīt proti?
Mg
M
Kaut kā neredzu nopietnu programmu, bet tikai ierosinājumus "davai, izdarīsim šitā...". Ne tad kad rosināja tautas nobalsošanu par pansiju likumu, ne tagad nav reālu aprēķinu ko šādas izmaiņas dos, kādus papildus riskus tās var radīt, kādu iespaidu atstās uz budžetu, u.c.
leģionārs
l
Varbūt tiešām esmu kaut ko palaidis garām, bet tieši kā Emša un Kalvīša valdībās darbojās SC un PCTVL??? koments par pašvaldībām - nu nevajadzetu vilkt kaut kādas paralēles ar pašvaldībām un valdību
ZBL
Z
PCTVL un SC neesot bijuši nevienā valdībā?Esat kontuzēts, un palaidis garām, ka bija gan Emša, gan Kalvīša valdībās, nemaz nerunājot par Rīgas domi!
burbulis
b
Štokija pensiju palielināšanas plānam pēc LM aprēķina vajadzēja 84 miljonus latu gadā. Paskaties par kādiem cipariem tagad ir runa:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIRĀK

Uzņēmējdarbības un eksporta veicināšana

Par darbaspēka politiku

Par SVF un nodokļiem

SCP pamatatziņas

SCP ekonomikas stabilizācijas plāns

SCP paziņojums

Starptautisko investīciju bilance

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas