Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Štokenbergs: Valdības centieni nav atrisinājuši pensionāru problēmas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Vai Jūs ticat, ka Štokijs spētu sakārtot šo valsti ???
neitro
n
Ticu štokijam vairāk kā finansu ministram. Par TP vispār nerunāsim.
Vecis kāpās
V
Visu cieņu Štokenbergam,bet radio intervētāja ar savu pārmērīgo centību izklausījās pretīgi.
ABC
A
Nu cik var atkārtot vienus un tos pašus kāda propagandista nodiktētus "argumentus"? Es pazīstu cilvēku, kura pensija ir 94 lati, viņa nepārtrauktais darba stāžs ir 35 gadi, kas nozīmē, ka visus 35 gadus viņš maksāja sociālo nodokli.. Pasaki, kā lai viņš dzīvo? Un kur palika sociālā nodokļa nauda?
Visitor
V
Lai nu taa buutu,ka Shtokenbergs iestaajaas par pensionaariem.Tas vienkaarshajai tautai ir pats saapiigaakais jautaajums, jo bads nav braalis.Bet...neatstaajaas sajuuta,ka shii kaarteejaa jaundibinaamaa partija tiek veidota,kaa TP Trojas zirgs.Shkjeelistiem vairs nespiid pa tiesho palikt politikaa.Interesanti,kaada loma bija Shtokenberga k-gam ,kaa izraadaas jau ilgstoshi gatavotajaa GAZPROM lobeeshanas projektaa?
Pensionāriem
P
kas jums liek domāt, ka čaukstošais miljonārs, kurš savus miljonus sapelnījis, apšmaucot līdzpilsoņus (lielākoties pensionārus) uz nekustamā īpašuma, būs cīnītājs par pensionāru tiesībām?
pensionari
p
neaizmristiet, ka Latvija pensionaru ir LOTI daudz! - tas ir varens veletaju potencials. pasreizeta TP % LPP/LCC banda izdeviga tikai kadiem 5-10% iedzivotaju ... vai redzat cik vini (TP % LPP/LCC banda) strurgalvigi pretojas nodoklu reformai?
Pensionars
P
Tu neko neesi darijis pensionaru dzives apstaklu uzlabosanai,tie valdibas pasviesti santimi tacu neko neatrisina,jo inflacija tos jau sen ir apedusi.Manuprat,visai valdosajai bandai nav ne mazakas intereses un goda jutu pret saviem vecakiem,jums vini ir tikai un vienigi lielakais skerslis nokampt vel lielaku gabalu no tautas sastradatas bagatibas. Liels paldies A.Stokenbergam,kurs vismaz ir sacis risinat musu problemas.
pamela
p
Lai veicas SCP un Štokijam ar Pabriku ,kaut vai deļ tā,ka viņi pieteikuši karu zagļu TP un ir cerības,ka mūs informēs par politmafijas kuluāru rebēm.Šodien radio /nezinu uzvārdu,jo par vēlu ieslēdzu/ viena žurnāliste tik pretīgi PADOMISKI intervēja Štokenbergu pilnīgi KLAJI izrādot savu nepatiku pret intervējamo un to ko viņa organizācija dara,kas žurnālistam ir liela BRĀĶA zīme.Nezķas viņai samaksāja,BET mēs ,kā tais PADOMJU laikos tā arī sapratām,kuru GĀNA un grib NOGREMDĒT,tātad tas ir ĪSTAIS!
Parastais
P
Vajag noklausīties visu Štokija interviju LatvRadio raidījumu arhīvā: http://www.latvijasr adio.lv/program/2008-04/200804 15_1.htm nospiežot 07:14 Dienas aktualitāte (10’) Vislabāk patika: "...es darīšu visu, lai šķēle un viņa kabatas tautas partija uz visiem laikiem noietu no politiskās skatuves!"

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas