Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +19 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņā no sniega izveidota kapsēta Saeimā pārstāvētajām partijām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lops
L
Ok, un ko nozimee krusts caur laci izdurts?
jautrais- zanei
j
.. man liekas ,ka Jums..nav ne roku, ne galvas, ne kājas....bet gogel mogelis...kā saka tautā - smuka neesi, bet dumja gan...
apsis
a
Vai tad neviens tos idiotus nevar patriekt rata, augstaka stulbuma pakape, Riga darbu, ja grib, var atrast.
zāģis
z
Vai tik tas aromāts nenāk no Tevis? Bet zane Tev patīk, ai, kā patīk!
teltis>zāģim
t
zani apostīju. smird. nepatīkami. dažreiz smird spēcīgi. pēc urīna un vēl.. nav runa par to, kam teltis izdevīgas, bet runa ir par to, kam izdevīga 'zane' bomži savas balsis atdos šlesakovam par 5 latiem, to es cilvēcīgi saprotu zane savu balsi nodos vienotībai par velti aiz stulbuma? to es nesaprotu jeb tomēr zanei maksā? lūk par to arī strīds ka viena pērkama 'šļuha' apvaino citus, kuri arī pērkami bet slikti smird abi!
zāģis
z
Vai Tu zani apostīji? Izskatās, ka Tevi smagi skāris vienas sievietes teiktais par "varonīgajiem cīnītājiem" no bomžu alejas. Šlesakoviem jau tās teltis ir izdevīgas, jo nestāv pie RD. Tad, kad Gaiķēns gribēja protestēt pie Šlesakova logiem - pašvaldības policija ātri vien rokas izgrieza.
teltis
t
no malas 11:54 > tevi neviens nav piedāvājies glābt! un netaisās! tevi taisās pabarot ar to, kas tev pienākas - ar lielu karoti ... uzmini, kā!?
sviests
s
replika 12:11 Kāpēc uz kapa ir brūns lācis, bet nav oranžas kakas? :) -------------- tapēc, ka brūns lācis pec sava sastava ir tieši tas pats, kas oranža kaka, tikai citā krāsā
replika
r
Kāpēc uz kapa ir brūns lācis, bet nav oranžas kakas? :)
Hik
H
Viņus vispirms jāpiespiež to vietu rūpīgi notīrīt. Tā ir publiska telpa, kur pastāv kaut kādi noteikumi, kā pārkāpumu var šiem ampelmaņiem piemērot. un demokrātijas principi netiks pārkāpti.
no malas
n
Nu gan līmenītis tam teltis. Un tādi tagad būs tautas glābēji. Paldies, man tādi nav vajadzīgi.
pamelai
p
pamela » @3 11:26 saki noziedznieks gena? bet 'noziedznieks' šlesers? 'noziedznieks' šķēle? 'noziedznieks' lembergs? kurš ies balsot par šiem? pareizi, TU!
teltis
t
lux » teltis 10:36 --- pirms citus par lumpeņiem apsaukāt, zane/dace/lux, paskaties spogulī uz savām aizpampušajam acīm un padomā par nodzertajām aknām! ja zane (ar mazo burtu) uzskata, ka ar p. pelnīt ir visnotaļ cienījams arods, bet lūdzu! prostitūcija arī esot profesija bet zane smird
pamela
p
Kremlis un SC,Lesčinskis labi maksā,jo tur nav neviena!! latvieša ,šī vārda labākā nozīmē,jo krš ies piketēt ar noziedznieku GENU ?
lux
l
Izcils lumpena paraugs. Galvenais k' adu nogānīt. Argumenti - kas tie tādi. Visādi laiki vsar pienākt, neviens nav pasargāts, bet atšķirība starp tādiem kā tu (speciāli ar mazo burtu) un tādiem kā Zane ir tā, ka viņi negānīs visu un visus, neies izrādīties centrā ', netēlos smalku dāmu, kā lielākā daļa lumpenu, kuriem neviens darbs nav pa prātam, bet darīs to, ko tobrīd varēs. Un tad pakāpeniski atkal atjaunos savu labklājību. Tādi kā Zane būs mācījusies no krīzes, lumpeni - nē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas