Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Telšu pilsētiņas iemītniekam piedāvā vietu patversmē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jaaaa
J
LETA appiipeejusis liidz baltaam peliiteem, aaksti. Nu kaada tad partejaa ir ushakovs, zhurnaljugas trulie?
Liva
L
Neesmu priekšnieks, neesmu politikā, pat neesmu biznesā un nepelnu tūkstoti. Protams, ceru, ka pēc pieciem gadiem pelnīšu vairāk nekā šobrīd, bet tas drošvien būs atkarīgs tikai no manis. Es strādāju algotu darbu, ko dabūju pēc sludinājuma CV-Online. Man nav ne mašīnas, ne kredīta, ne kādu īpašu blatu vai galu. Bet man tāpat kā daudziem citiem ir darbs - iespējams, tāpēc, ka neviens no mums nekad nav gaidījis, ka darbu (un naudu, un dzīvokli) man iedos kāds cits.
Teodora
T
Visi nevar būt priekšnieki, ministri un prezidenti - jo, kas tad darīs pārējos darbus.
Liva
L
Es arī strādāju muzejā par 200 latiem - kad biju studente un man bija divdesmit. Un priekš divdesmit gadīga studenta tas ir normāls darbs un normāla alga. Bet nu piedodiet, kopš tā laika tomēr bija gan iespēja izmācīties, gan pakāpties pa karjeras kāpnēm. Ja cilvēks četrdesmit gados nav varējis pat augstskolu pabeigt un vēlaizvien strādā to pašu darbu ko pirms 15-20 gadiem, tad (un es atvainojos un tagad pieliecos jo man tūlīt kāds metīs ar ķieģeli) problēma tomēr nav valstī.
Teodora
T
Ministru Kabinetā un Saeimā, tā Tu gribēji teikt? Parasts strādājošais nekad šinī valstiņā dzīvoklim nopelnīt nevar!
via
v
Pilnībā atbalstu protestētāju, viņš ir atradis piemērotu formu, kā to darīt netopot ievietots cietumā. Tikai nesaprotu, kādēļ to neatbalsta iedzīvotāji, viņš tak pievērš uzmanību visas Latvijas trūcīgo iedzīvotāju problēmai, rādot, ka nu kaut kas nav kārtībā ar mūsu valsts sistēmu un iedzīvotāju/valdības attiecībām. Paldies šim studentam, ja man nebūtu bērni, es būtu tur pat. Visu cieņu, tas ir labs veids, kā nesamierināties ar pazemojumu un palikt neērtam.
A
A
Tu gan esi veiksminieks. Kā tev izdevās piemeklēt sev niku?
Urla
U
Vispār brīnums(?), ka ir tik daudzi, kas nesaprot – šie cilvēki (nevis gadījuma pieklejotāji un pašlabuma meklētāji - kā Pirmie) prasa ne jau naudu u.c. labumus – viņi prasa, lai mūsu valstī cilvēkiem tiktu radītas iespējas pelnīt (godīgi) naudu un dzīvot cilvēka cienīgu dzīvi (godīgi). Jo pašreizējās valdības mērķi ir kā Antiņam: aizej tur – nezin kur, atnes to – nezin ko.
a13
a
Vai tad nav noteikumu, ka zālājā gulšņāt aizliegts? Lai pašvaldības menti strādā savu darbu.
Lauris
L
Visu cieņu cilvēkiem, kas spēj izteikt un aizstāvēt savu viedokli! Lai viņiem izturība!
Revolt
R
Tev vajag kādreiz izbraukt ārpus Latvijas.
Cik viņam gadu?
C
Nu, piedodiet! Vai kāds Merkelei vai Sarkozī dzīvokli prasa? Viņiem taču arī ir bezdarbnieki /kā jebkurā citā valstī, starp citu/.
ululiņš
u
TV3 ziņās teica, ka šis esot teoloģijas students. Tā nu viņa dieviņš gādā par viņu...
Revolt
R
Varētu pat teikt ka pamazām degradējamies jo kādreiz PSRS laikos daudzi sūdzējās ka dzīvo nelabiekārtotos dzīvokļos/kopmītnēs bet pagrabos un uz ielas par normu ir kļuvis tikai buržuāzistiskā Latvijā!!!!!
Revolt
R
Šitos komentārus Dombrovskis salasās un tad arī sper vaļā šitās visas gudrības:) Nav jau jācīnās ar sekām bet ar cēloņiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas