Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +17 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

"Telšu pilsētiņas" iemītnieki vairs nevēlas runāt ar valdību un mēģinās apvienot sabiedrību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
latv.times.lv
l
Lūk, prasību pakete valdībai: 1. Saprātīgos termiņos, bet ne vēlāk kā pusgada laikā izstrādāt jaunu, uz reāli pamatotu nepieciešamību bāzes veidotu metodiku uztura minimuma groza aprēķināšanai. 2. Saprātīgos termiņos, bet ne vēlāk kā pusgada laikā ieviest reālu metodiku kvalificēta darbaspēka savlaicīgai atgriešanai darba tirgū- 3 mēnešu laikā pēc indivīda atbilstoši izteiktas tāda rakstura vēlmes NVA (Nodarbinātības valsts aģentūrā),- gadījumos, ja bezdarbniekam nav nepieciešama tālākapmācība kvalifikācijas līmeņa nodrošināšanai atbilstoši mūsdienu tirgus prasībām. 3. Savlaicīgi un ne vēlāk kā 3 mēnešu laikā nodrošināt iespēju bezdarbniekam iegūt papildus apmācību gadījumos, ja viņa kvalifikācija atbilstošajā tirgus sektorā vairs neatbilst mūsdienu tirgus prasībām. 4. Izstrādāt metodiku savlaicīgai nekvalificēta darbaspēka nodarbinātības veicināšanai pēc iepriekš- 2.p. un 3.p.,- pieminētajiem kritērijiem. Iedomājieties, kāds ietaupījums valstij būtu uz neizmaksāto bezdarbnieku pabalstu rēķina. Šīs summas tad arī varētu būt par daļēju pamatu nodarbinātības programmu nodrošinājumam. Piespiediet NVA un Labklājības ministriju, kā arī Ministru kabinetu kopumā pasvīst un sākt reāli strādāt šajā virzienā bet ne plātīties ar detalizēti ieskicētām un praksē vāri ieviestām programmām. Ja esiet kāds no Rīgas, izdrukājiet un nododiet to telšu pilsētiņas aktīvistiem, vēlams, ielaminētu un trijos eksemplāros kā ziedojumu. Ja atrodas kāds jurists, kas šīs prasības varētu dokumentāli noformulēt kā juridiski pamatotas, kas faktiski kā tiesības pienākas katram Latvijas iedzīvotājam, vēl jo labāk.
kalējs
k
kam kam,nu bet tam jaunietis nevar un negribu ticēt nevienam vārdam,jo pats komentāra radītājs Jaunietis pēc izteiktā ir kā tāds cērme,vai cits ļoti bīstams parazīts,kas gatavojjās aktīvi mums uzbrukt un mūs novājināt atkal pēc nelielas atelpas.
AD
A
Un kā tu domā, kas ar tiem cilvēkiem notika pēc tam, kad viņus "palaida"?
TV
T
Labi, labi tas man vienalga ko tu domā, jo nezini. Palaida arī to, kas zināja. Es biju tikai operatora asistents, līdz čekistu roku laizīšanai netiku, tu muļķi.
h
h
varbūt tāpēc arī palaida, ka gandrīz visi pateica, ka nezina, kas tas tāds Čakste, tu, čekistu roklaiža.
TV
T
Tā nemaz nebija tāda pilnā mērā pratināšana. Mēs filmējām TV autobusā ievestos, kam pajautāja, kas tad ir tas, kam piemineklis un palaida prom.
AD
A
Kā tu to zini? Vai pats piedalījies čekā pratināšanā? Varbūt, ka tie citi, zinot represiju raksturu, uzskatīja par labāku neatklāt, ko viņi zina.
e.s.Blofeld
e
Es piekrītu tiem, kas uzskata, ka šis pasākums ir bezjēdzīgs. Prasības ir noformulētas tik nekonkrēti, ka principā nevar tikt izpildītas, piemēram "Izbeigt tautas genocīdu". Vispār, cilvēkiem laikam liekas, ka Brīvības ielas namā eksistē kaut kāds liels pups, pilns ar pienu un ļaunā valdība ir tā, kas neļauj visiem pie šī piena tikt. Un, ja visa tauta ies protestēt, tad ļaunā valdība atkāpsies un visi būs paēduši un padzēruši. Cik šis infantīlais uzskats atbilst realitātei, nemāku teikt.
Tauta
T
Svītrojam no vēlēšanu sarakstiem visus 100. gudros prātus, lai saņem šādu sodu un beigsim būt ,,aitas,, un neapmeklēsim ,,smadzeņu,, skalošanas pasākumus un būsim nelokāmi savos lēmumos- VISUS PATRIEKT LAUKĀ, PIETIEK KLAUSĪTIES VIŅU BEZJĒDZĪGAJĀ MULDĒŠANĀ! VALSTS IR UZ BANKROTA ROBEŽAS, TAS IR FAKTS, UN BALSOT PAR TIEM, KAS VALSTI TE NOVEDUŠI IR PILNīGS STULBUMS!
TV
T
Atceros kā filmējām puišeļu aizturēšanu pie Čakstes pieminekļa 1985. gadā. Nopratinot atklājās , ka no 17 brašuļiem tikai viens zināja, kas Čakste ir bijis.
AD
A
Tie puišeļi ir nožēlojami. Uz tiem noskatoties, nāk prātā ( ja nemaldos) 1988. gada 14. jūnija nakts. Pēc mītiņa, kas pirms tam dienas vidū bija noticis Strēlnieku dārzā, pirmo reizi bez milicijas traucējošās iejaukšanās Brīvības pieminekļa pakāje bija noklāta ar ziediem un pirmo reizi, nebaidoties no tūlītēja aresta, cilvēki varēja vienkārši pienākt un apstāties pie Pieminekļa. Bija vēls, bet neskatoties uz satraucošiem dienas notikumiem Brīvības bulvāris pie pieminekļa bija ļaužu tukšs, ja neskaita aktīvistus, kuri sargāja ziedus (Rīgā pie varas vēl bija Rubiks, vēl joprojām drukāja „Cīņu”, Latvijā vēl atradās krievu armija, Elizabetes ielas gala namā vēl sēdēja Pugo un Stūra māja vēl darbojās) un pāris garāmgājēju (arī es), kas noraudzījās uz ziediem. Tas tomēr nebija viss. Bija vēl daži jaunieši, kas uzrāpušies uz Brīvības pieminekļa pamatnes un pieķērušies pie akmens tēliem, dziedāja „Zilo lakatiņu”. Viņi jutās kā varoņi! Līdz šim pie Pieminekļa ļaudis baidījās pat apstāties, tagad viņi drīkstēja uz tā stāvēt! Ko teikt viņiem nebija, bet viņi drīkstēja dziedāt, ko vēlas! Un tas arī viss. Viņu devums - īslaicīga pašapmierināšanās.
Ja godīgi
J
ja godīgi, nevari pat vārdos izstāstīt kā man PIEGRIEZUŠIES šie teltīs mītošie SLAISTI ...un DĪKDIEŅI !!! Šie LOPI degradē reiz notikušo BARIKĀŽU ideju ... Viens LOPS - 15 gadus nav maksājis komunālos maksājumus par dzīvokli ... cits LOPS ... Un tie LOPI redz pārstāvot TAUTU, vai kā ???
uh>>Человек 22:43
u
o, jo...mana ... es domāju tu - krievu virsnieka mazdēls.. bet tu, scuko, pogannoje, :) pats savas tautas pārstāvjus par urlām sauc! tjfu, djermo! šovinists un kapitālistu morda! :) rebjata, beite mordu, scuko, Человекu!
Valdis
V
Lai protestētājiem pietiek izturības!
Человек
Ч
Manuprāt, ir laiks šos bomžus novākt, visu šo pasākumu sāk pārņemt urlas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas