Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

TP ar Šķēli domā atgūt varas partijas tēlu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bezcerīgi
b
Latvijā kā Latīņamerikā valdīs ģimenes? Vēl tikia Lemberga sievai vajadzētu ienākt politikā?
vadonis
v
Nost ar Šķēli. Neticu nevienam vārdam. Lielāks ļaunums var būt tik Krievijas okupācija.
Teicējs
T
Drīz par godu vienam no Latvijas lielākajiem "kampējiem" dziesmu svētkos dziedās tautas dziesmu - Zaglis biju, zaglis esmu, zaglis mūžu nodzīvoju...
Iedzīvotājs
I
Pilnīgi pareizi. Vajag organizēties.
Lelle
L
Nu nevajag mums ne šķēli, ne ušakovu, ne šļosaru, ne hūti, jo šitos kretīnus vairs tikai kaps var iztaisnot!!! Kas par kropli piedzimis, tas par kropli arī nomirs... Ir, beidzot, jānāk pilnīgi jauniem(nevis gados, bet domāšanā!) cilvēkiem!!! Zinu, ka tā būs, jo zvaigznes piečakarēt ir neiespējami.
tara
t
Sociologs A.Freimanis atgādina: "Viņi ir vienas ģimenes locekļi, un Kristiāna Lībane varētu līdzsvarot to reputāciju, kas ir Šķēlem. *** Pilniigi piekriitu - dzemdeejot Shkjeelem veel 3 varenus deelus un meitinju pecinju, kas paliidzees uzlabot demograafiskos raadiitaajus Latvijaa un uzlabot Shkjeeles, kaa briesmonja un cilveekniideeja reputaaciju. Ar meitinju pecinju uz rokaam vinjsh izskatiitos tiiri jauki... bet tikai ne politikaa, cien Freimanja k-gs! Shkjeeles laiks ir beidzies. Punkts.
vēlētājs ..
v
.... Šķēles kungs, vai tik jūsu partija nebija tā kura izstrādāja un pieņēma šo likumu ka kredītņēmējs atbild ar visu savu īpašumu? Jo tas arī bija par iemeslu tadai kredītpolitikai kas sagrava mūsu ekonomiku... cilvēki ņēma kredītus domājot ka atbild tikai arķīlu, viņiem jau neviens nepaskaidroja ka atbild ar visu savu īpašumu ... bankam nebija ko uztraukties tapēc arī varēja arī dot 105% kredītā jo redz cilvēkiem ir vēl īpašumi nekur neliksies ja neatdos parņēmsim visu! Kamēr šī likuma norma netiks izlabota jūs nekādu vēlētāju atbalstu nesaņemsiet nekad - neviena no jūsu personālijām lai arī kurā partijā jūs nebūtu uz mūžu.
Freimanis
F
Labs. Man patika. Rauj vien tālāk, ar piebildi, ka nekad neesmu balsojis par TP Par LC gan ,bet kam negadās...:)
rēzekne
r
kas ar Lembergu? ja jau viņam nevar piestādīt apsūdzību-laist vaļā. Vai nav jāiet visiem kopā pret aināru un krieviem? Aizmirsīsim savas nepatikas. Savējos kožam, bet svešie jau varu sakārojuši!
grupa pret grupu
g
aināra &krievu grupējumam jāliek pretī spoguli, jo tad šamējiem būs jāapstājās.
ja kas
j
mēs esam pārāk vieglprātīgi ,bet ainārs plus krievi gatavi ātri pārņemt varu.Vai nav Jāveido Tautas fronte ? Lieta ir nopietna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PIEKRĪTU
P
Zvirbulēn, malacis! šobrīd tiešām Šķēle var glābt no aināra plus krievu ofensīvas! PASKAT KO TAS DOLGOPOLOVS JAU ČAKARĒ LATGALES PUSĒ!
Nasing spešal
N
Vienīgais ko vēlos pēc 10. Saeimas vēlēšanām - lai TP neiegūst tos 5 % un Šķēle vairs nekad nevarētu mums neko atņemt. Vēlos lai tas izdzimtenis dusmās spertu zemes gaisā, kad viņa cūkpartijai parādīs durvis. Tad viņi uz vēdera līstu tautas priekšā, lūdzot piedošanu. Man nepatīk ne JL, ne PS, taču es balsošu par viņiem, cerībā ka nobalsos vēl daudzi citi.
dpps
d
un sanāks arī, jo Latvijas iedzīvotāji ir totāli duraki (skat. Šlesera reklāmas, tagadējais Saeimas sastāvs, kredīti u.t.t.)
Haris
H
1,8% - un viņi cer atgriezties! Kas gan tāds viņiem jāizdara, lai savāktu vismaz 5%!!! Un pēc visa tā, ko nodarijuši valstij - šoreiz tiešām izskatās - dziesmiņa nodziedāta ! Neatgriezeniski ! ========================= Nekas nav neatgriezeniski. Gan "Latvijas Ceļš" savulaik no kādiem 3-4% pirms vēlēšanām uzpumpēja gandrīz 20%, gan Godmanis vēl nesen iesēdās Eiropā, gan Šlesera montī paitons aizgāja kā smērēts. Smīnošajiem stendzeniekiem un citiem ideālistiem darba pietiks un arī intelektuāli kūtru vēlētāju īpatsvars nav mazinājies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas