Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Vai LPP/LC un SC "ņems varu"? Ekspertu viedokļi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Gints
G
Tauta nepieļaus, ka kaut kādi mēsli, zagļi bez augstākās izglītības un okupantu urlas, Latvijā pārņemtu varu! Pietiks ar vienu rotu, lai nogādātu tādus "varas pārņēmējus" cietumā.
he
h
da celiet savu šleseru debesīs vai kaut paradīzē, la cik sūdu augstu necilā, tik un tā baigi smird!
lauķe
l
Paldies Baibai Strautmanei par pašreizējās situācijas precīzu analīzi, bet baidos, ka daļa latviešu ir neatgriezeniski lumpenizējušies un pārkrievojušies, ka nevēlas pat saprast, ka rok kapu Latvijai kā latviešu valstij.
S
S
Neticēju, ka B. Strautmane var paust tik aprobežotu viedokli. Ja vēl būtu minējusi argumentus vai devusi kādu insight, kāpēc vēlētājs uzvedas tieši tā, kā uzvedas, bet nē - tikai tukša panikas sēšana, kas gāž ūdeni uz oligarhu dzirnavām.
BA
B
Pie bandītiem esi gan pats pieskaitāms. To labi var redzēt, ja paseko tevis rakstītajam. Kad nonāks līdz negodīgo tiesāšanai, domāju, arī tu tur būsi. Cilvēks ar smadzenēm nevar tā spriest, kā tu.
Vērotāja-Kurmītim
V
Ak Tu ,TP ruporiņ! Arī Tu visus uzskati par idiotiem? Vai Tu tiešām mēģini man iestāstīt, ka mūsu valstī viss līdz pat šim brīdim bija super, bet jaunā, Tevis ķengātā, valdība ( Tavuprāt tā sastāv tikai no Jaunā Laika?) pēkšņi no no zila gaisa izdomāja, ka var visus apjāt un tik ņemt nost naudu pensionāriem, slēgt slimnīcas, samazināt algas utt.? Jēlā laika grābeklis? Nezinu, ko Tu pīpē, bet pa smadzenēm Tev ir iebelzts pamatīgi. Tevis pieminēto grābekli pilnībā sagatavoja un pameta lietošanai Tevis tik mīļotā TP. Bet demagoģija Tev ir līmenī! =))
gm
g
"Deram uz kasti šampanieša, ka pēc vēl vienas kārtējās pensionāru aplaupīšanas" ------------------------- Kurmīt, pensionāriem pirmais pieķērās klāt Šķēle, otro reizi, faktiski, arī viņš, jo pēc iepriekšējām Saeimas vēlēšanām ieradās Kalvīša birojā un paziņoja, kas ir īstais uzvarētājs. Rezultātā tukša valsts kase un atkal nav ko maksāt ne pensionāriem, ne skolotājiem, ne mediķiem, ne policistiem. Dzer vien savu šampanieti. Tavs domu gājiens liecina, ka smadzenē nekā vairāk par šampanieša burbuļiem nav atlicis.
gm
g
"Godīgi sakot, man Strautmanes teksts galīgi nepatīk. Es tomēr negribu dzīvot valstī, kurā cilvēki tiek šķirot pēc nacionālās piederības." ---------------------------------------------- --------- SC to ir izdarījis, nekādi savādāk nevar tulkot viņu kopējo noskaņojumu "Rīga ir mūsu mājas, bet mājās runāju krieviski". Ušakovs cenšas mazliet maigāk runāt, bet uzvedība liecina, ka viņš ir uz tā paša viļņa (volņe)
ZBL
Z
Šīs partijas jau visu laiku ir pie varas, tikai krīzes kulminācijā daži amati tika nosviesti pie JL kājām. SC atbalstīja gan Kalvīša mazākumvaldību, gan kriminālnoziedznieka Emša mazākumvaldību, gan Birka veidojumu. Arī tagad viņiem pirmie partneri ir LPP/LC un TP, kas pat nesaņēmusi vēlētāju atbalstu ar Šlesera un Ušakova gādību saņem amatus RD. Nu īsts Pļuškina centrs.
bastardiem
b
šajā portālā nav ko meklēt!
Kurmītis
K
+++mums ir jāuzkāpj uz tā nosacīti krievu varas grābekļa, lai mēs saprastu, ko tas nozīmē,+++ Tieši tā, Baibiņ ! Ar nelielu piebildi – Rīgā vēlētāji JAU ir uzkāpuši. Un vismaz pagaidām izskatās, ka tas “krievu grābeklis” un krievu bubulis praksē ne tuvu nestāv klāt jēlā laika grābeklim, uz kura JAU visa valsts ir uzkāpusi. Vēlētājam ir iespēja salīdzināt, ko dara valdība un Dome. Līdz mielēm izbaudīt jauno laiku valdīšanu. Un izdarīt secinājumus ... :) Un baidos, ka tie nebūs labvēlīgi kārtējam siles strēbēju projektam ar nosaukumu “konsolidatori”. Deram uz kasti šampanieša, ka pēc vēl vienas kārtējās pensionāru aplaupīšanas, kas nu jau pavisam droši ir prognozējama līdz ar nākamo budžeta pieņemšanas pasākumu (ne nemāk taču šie šarlatāni nekā cita kā par reformām tikai muldēt un pēcāk laupīt visneaizsargātākos), “konsolidatoru” vidē pēkšņi sāksies “negaidītas” nesaskaņas un pasākums pajuks … jo nevienam negribēsies iet uz vēlēšanām roku-rokā ar spitālīgajiem bandītiem jēlajiem … :)))
Veletaji verojiet atbalstitaju
V
;;LAKRA izstrādājusi „Krīzes likuma koncepciju” Latvijas Kredītņēmēju apvienība (turpmāk - LAKRA) ir izstrādājusi un šodien nosūtījusi visām Saeimā pārstāvētājām politiskajām partijām „Krīzes likuma koncepciju". Tās mērķis ir ekonomiskās krīzes periodā nodrošināt pastiprinātu kredītņēmēju tiesisko un ekonomisko interešu aizsardzību, regulējot to personu aizsardzību, kurām ekonomiskās krīzes apstākļos ir grūtības pildīt vai arī nav iespējas vispār pildīt uzņemtās kredītsaistības. LAKRA uzskata, ka tiesības iegūt aizsardzību būtu paredzamas gan fizikām, gan Latvijas Republikā reģistrētām juridiskām personām sakarā ar noslēgtu aizdevuma, līzinga, overdrafta, studiju kredīta vai cita veida līgumu, kas ievērojot likuma normas ir atzīstams par aizdevuma līgumu. Ar pilnu „Krīzes likuma koncepcijas" tekstu var iepazīties LAKRA mājas lapā www.kreditnemeji.lv Valdībai ir pienakums Iīdz 2010. gada l.janvarim izstradat hipotekaras kreditesanas noteikumus, ieverojot principu, ka, ja piedziņas procesa no hipotekas realizesanas iegutie naudas Iīdzekli nav pietiekosi, lai segtu visu parada summu un ar piedziņas procesu saistītos izdevumus, Kreditors nav tiesīgs verst piedziņu uz citu paradnieka mantu.
uznemejs
u
Valsts veido likumus kuri rada šadu haosu, mums ir jamaina civillikuma norma kurā kreditnemejs atbild ar visu savu mantu par kuri cilveki neinformētibas pec nezinaja un uzinaja tikai tagad! Par kuru valdība bezšaubam zināja jo īpaši kura bija pie varas un protams bankas jo tas arī bija par iemeslu tadai kredītpolitikai kas sagrava mūsu ekonomiku... cilvēki ņēma kredītus domājot ka atbild tikai arķīlu, viņiem jau neviens nepaskaidroja ka atbild ar visu savu īpašumu ... bankam nebija ko uztraukties tapēc arī varēja arī dot 105% kredītā jo redz cilvēkiem ir vēl īpašumi nekur neliksies ja neatdos parņēmsim visu! Lūdzu pasakiet ko jusu partija šobrīd dara lai valdība un bankas atbalstītu nekustamā un būvniecības firmas un lidz arto visa valsts tika sagrauta ar pārmērīgo kreditēšanu, kā tiek palīdzēts cilvekiem atrisināt esošo situāciju, manuprāt ir japalīdz tam kuri ievainoti ja valdībai rūp savi pisoņi un bankām aktīvie uzņēmēji kuri vel nesen deva labu peļņu.... padomajiet taču pa nakotni ko jūs darīsiet pēc 2-3 gadi... tas jau netiks aizmirsts ... kur bija regulatori LB, FKTK, FM,EM ka pieļāva nekustamā īpašuma pārkaršanu un kreditējot musu mazino valsti 4 miljardi gadā ... palūkojiet konkrētus skaitļus .. cik un kur kreditē visas bankas tagad ... vai tā drīkst vadīt valsti ... no galējības galējībā ... kas pieprasīs konkrētu statistiku uz šodienu,,, atbildību par šādu valsts un finanšu kontroli un vadīšanu kam par to maksāja, kas pieņēma šādus likumus ka visa atbildība ir uz kredītņēmējiem un nekādas bankām? Kur ir konkrēta palīdzība cilvekiem?
pilsonis
p
.. Latvijas iedzīvotāji, uzņēmēji, valsts aparāts pārdzīvo smagu ekonomisko krīzi, un šajā situācijā tieši valdība ir spējīga reāli veikt uzlabojumus, jo tās ir smadzenes, kuras rīko ķermeni, ko un kā tam darīt. Problēma ir sākusies no banku sektora un ar banku sektoru ir arī jāsāk strādāt. Bankas pārmēru un pārāk strauji iepludināja līdzekļus valstī tā, ka uzņēmēji, strādnieki, valsts pārvalde nespēja tik straujos tempos kvalitatīvi iestrādāt ienākošos līdzekļus, jo pieprasījums pārsniedza piedāvājumu. Patlaban situācija ir gluži pretēja pirmajai galējībai, banku sfēra pilnīgi pārtraukusi kreditēt nekustamo īpašumu un citas sfēras, kad pieprasījuma praktiski nav nekāda. Ir stagnācija, kas ir nemieru cēlonis, jo nav pieprasījuma - nav darba... Lai šo punktu pārvarētu, ir jāpieņem likumi, kuri veicinātu banku sfēru uzņemties līdzatbildību šajos notikumos. Kredītņēmējs atbild ar savu pirmo iemaksu un ķīlu, pretējā gadījumā gan kredīta ņēmējam, gan galvotājam banka paņems visu, viņa nekustamo un kustamo mantu, un ar soda naudām padarot Latvijas uzņēmējus un tās iedzīvotājus par vergiem līdz mūža galam. Tas civilizētās valstīs tā nav! Eiropā un Savienotajās valstīs kredītņēmējs atbild tikai ar savu ķīlu, tā jābūt arī pie mums, jo, ja šāds likums tiks pieņemts, tad bankām nāksies nākt pretī uzņēmējiem un iedzīvotājiem un veicināt Latvijas valsts attīstību, lai atgūtu savus līdzekļus. Pretējā gadījumā banku sektors klīrēsies bezgalīgi, attīstības nebūs, Latvijas uzņēmēji un iedzīvotāji, neredzot perespektīvas, jo nav pieprasījuma valstī, pametīs šo valsti un brauks meklēt darbu ārpus tās, jo cilvēki nevar izmainīt likumus. Šī ir viena no neatliekamākajām likuma normām, kura būtu steidzamā kārtā jāpieņem, kamēr uzņēmēji un iedzīvotāji nav izputināti un padarīti par vergiem līdz mūža galam.
dzeris - Dolārs
d
Jā, es arī esmu pret divkopienu valsti, bet, reāli, tā jau ir uizveidojusies, un liela bijušo varas partiju vaina tā ir, no otras puses, daudz kur vainīga arī promaskavisko mēdiju propoganda utt. Un , par nacuionālo jautājumu, kā ar;i par visu citu, m;ūsu pie varas esošajiem patiešām maza sajēga, bet, JL un SCP jau arī nav nekādi nacionālradikāļi, nedomāju, ka to mērķis ir divkopienu valsts. Bet, arī krievvalodīgo daļai jāsaprot, ka viņiem šai valstī ir ne tikai tiesības, bet, arī zināmi pienākumi, kā latviešiem jāciena cittautieši, tā cittautiešiem jāciena arī Latvijas likumi, nevis nemitīgi jāizrāda nemitīga negatīva attieksme pret šo valsti, kas uzraisa attiecīgu pretreakciju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Piedāvā samazināt slimības lapu kompensācijas

Turpinoties diskusijām par darbnespējas lapu apmaksas izmaiņām, Ekonomikas ministrija (EM) rosina samazināt darbnespējas lapu kompensācijas, turklāt šādai diskusijai ir gatava arī Labklājības...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas