Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Vienotība un ZRP runās divatā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ilmārs
I
Latvijas vēsture pēc Zvaigžņu karu scenārija. I epizode. Ļaunu vēstošā vīzija – Piektais gads. II epizode. Klonu uzbrukums – Oktobra sacelšanas Krievijā. III epizode. Situ atriebība – Četrdesmitais gads. IV epizode. Jauna cerība – Atmoda. V epizode. Impērija dod atbildes triecienu – Interfronte (SC) uzvar vēlēšanās. VI epizode. Džedaja Lačplēša atgriešanās – nezinātniskā fantastika jeb neiespējamā nākotne.
L.Grantiņš LRTT
L
"Vienotības vadītāja Solvita Āboltiņa diena.lv diskusijā atzina, ka tiesiskuma jautājumos Nacionālā apvienība VL-TB/LNNK ir atbalstījusi Vienotību, bet vēl nevar pateikt, vai šīs apvienības pārstāvji spēs sevi parādīt kā nobriedušus politiķus." Ar riebumu ir jāpasmejas par šo Āboltiņas teikto... .Vai tad "pieredzējušie" nonoveda Latviju uz iznīcības sliekšņa ? Pati Āboltiņa arī šajā Saeimā ir iekļuvusi Cimdara falsifikācijas rezultātā. Nevienam depūtātam nebija tik daudz svītrojumu, kā Āboltiņai.
Bumers
B
Par svītrojumiem runājot. Pārsvarā ar svītrošanu nodarbojas tie , kuri klausās ko tās citas Tantes teica. Visu izsaka cilvēku darbs, viņu padarītais. Nevis strīpotāju pulciņa statistika!!! Protams ir arī gadījumi, kad svītrojumi tik tiešām parāda pareizos nopelnus. Es domāju, ka Aboltiņas kundze izdara bieži vien to , ko nespēj Saeimā sēdošie vīrieši ar "Zaķu dvēselēm" ! Tāda Sieviete ir vajadzīga Saeimā.
  • 0
  • 0
Padumjā Latvija
P
"Vienotība un ZRP runās divatā ..." . Divatā ar kādu trešo? :)
DR
D
jādabū skaidra atbilde no Valdības veidošanas procesā iesaistītajiem - ar ko tik būtisku atšķiras iespējamie opozicijā paliekošie?: 28% vēlētājus pārstāvošais SC un 27% vēlētājus pārstāvošie ZZS + VL/TBLNNK. Ja vienīgā atbilde ir tāpēc, ka SC, it kā, pārstāv krievus (Urbanovičs, Ādamsons, Rubiku klans, Rozentāle, Zariņš, Lauva u.c. krievi), tad sāksim veidot čigānu, ebreju, lietuviešu, angļu, arābu utt. partijas un uz tā pamata garantēsim viņiem vietu Saeimā.
Bumers
B
Ja Vienotība un ZRP ietu koalīcijā ar SC, viņu vēlētāji to nesaprastu. Domāju, ka Vienotība un ZRP paši to nesaprastu. Tikko vasarā SC bija viens no galvenajiem spēlētājiem saeimā, kura dēļ Zatlers neredzot citu izeju atlaida saeimu. Nepārprotami SC bija divējādi ieinteresēts. Centās nošaut divus Zaķus vienlaicīgi (varbūt arī vairākus). SC nepieļāva Šlesera izdošanu, kas varētu pierādīt valsts ierēdņa necienīgu darbību kā arī iespējams pat krimināla rakstura darbības. Ar iespējamu citu personu nākšanu gaismā. Un otrs veiksmīgs zaķis - izjaukt stiprākās uz to brīdi politiskās partijas - Vienotība darbošanos saeimā, kā arī SC nevēlama prezidenta neievēlēšanu uz otru termiņu. Un pašlaik SC izliekas par labvēļiem - apmetot kažociņu uz otru pusi. Piemirstot, ka iekšējais saturs jau no tā nemainās. Visas partijas pirms vēlēšanām cenšās dziedāt pēc iespējas skaistākas dziesmas, izejot no tā, kāds ir šajā patreizējā laika posmā Latvijas iedzīvotāju politiskās izglītības un kultūras līmenis. Paldies, ka beidzot ir redzamas iezīmes , ka mēs sākam attālināties no "Banānu republikas statusa" !
  • 3
  • 1
tantuks
t
Nevar ignoret vienas tresdalas veletaju gribu.
to tantuks
t
asprātīgi - pēc Jūsu teiktā jāsaprot, ka nevar ignorēt vienas trešdaļas gribu, bet divu trešdaļu gribu ir atļauts ignorēt ?
  • 3
  • 1
he he
h
Tāpat kā nevajag ignorēt divu trešdaļu gribu
  • 3
  • 1
to tantuks
t
Neviens arī neignorē. Partija, par kuru nobalsoja trešdaļa vēlētāju, dabūja trešdaļu vietu Saeimā. Varbūt tu to nezini un domā, ka tai partijai ir liegti deputātu mandāti?
  • 2
  • 3
o
o
Ja Zatlers grib uzzinat kas bus ZRP kapraci lai pajauta Saskanas centram.. vini uzreiz pateiks ka bralosanas ar Maskavas atbalstito 5 kolonnu pie laba gala nenovedis..
ag
a
Vienotībai un ZRP jātaisa mazākuma valdība, bet VL nobalsos par to, formāli atrodoties ārpus koalīcijas.
ag
a
Savukārt ja V ies kopā ar ZRP un SC, tā pazaudēs savas pēdējās balsis un pēc trim gadiem beigs pastāvēt. Es katrā ziņā par V noteikti vairs nebalsošu, kaut arī esmu balsojus jau divas reizes.
  • 3
  • 2
zahars
z
Līdz šim likās, ka lielākie tizleņi ir Vienotības novatori.......
zahars
z
Apšaubu Voldiņu prasmes kaut ko spēlēt , ātrāk tizlošanās .....
  • 0
  • 0
Forši!
F
bbb 2011.09.24 17:19 Vai tad Latvijā tikko nebija cirks par mūs naudu? Zaplers glāba Vienotību no kraha, padzenot Saeimu un tagad apvienojoties ar Vienotību! Vai Zapleru Voldiņš vēl rupjāk nav apjājis tautu (krievi vismaz to atklāti pasaka, bet abi Voldiņi par mūsu naudu teijātri spēlēja)? Kā teica mūsu slavenais žurnālists savā jūtu uzplūdā.... M_aukas!
  • 1
  • 0
zahars
z
SC nav reāli bijis pie varas, kopš ..... PSRS
  • 2
  • 0
Jā,
J
ja salīdzina ar SC ''atbrīvotājiem'', tad, protams, tizleņi...
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas