Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Vienotības domes sēdē izskan dažādi viedokļi par referendumu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Chamomile
C
What a joy to find someone else who tnhiks this way.
skabarga
s
KRIEVU NEKAUNĪBA IR KĻUVUSI PĀRĀK LIELA ! IR NEPIECIEŠAMS VIŅIEM SADOT PA DIBENU AR LIKUMA SPĒKU !
tims
t
Bet kā balsos Rēzeknes gaļas kombināts, kura izstrādājumos izcelts ir tieši krievu valodas marķējums, ne angļu, vai franču kā ES, bet tieši krievu.
latviete
l
BŪTU DOMBROVSKIM PAUTI,REFERENDUMS BŪTU AIZLIEGTS, TE IR LATVIJA
dancotaajs
d
dunduki maacieties valodas..es protu triis,latvieshu ,krievu un anglu
ATBILDE no Latgales.
A
Par visu Latgali neatbildēšu,bet es un mana ģimene un draugi obligāti ies uz referendumu un balsos pret.Var jau būt ka kāds aiz nesaprašanas vai krievu radu aicināts arī nobalsos par.Nu iedzīvotāju sastāvs mums kāds ir,tāds ir.
ILARS
I
Biedram Judinam gan vajadzētu saprast kas ir šie parakstu vācēji. Katrs noziedznieks viņa skatījumās šeit var darīt jeb ko. Un tas viņa saprasšanā ir LIKUMĪGUI. Kur tik stulbs deputātiņš !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hm > čiepa
H
čiepa Ja būs jāiet uz referendumu, iešu, bet tomēr jūtu ļoti lielu iekšēju pretestību. Protams, vainoju liekulīgos rietumus, kas mums uzspieda atstāt šeit lielo okupantu masu. Atceros, atjaunotās valsts pirmās Saeimas pieņēma lēmumus un rezolūcijas par deokupāciju, bet visas tās sagūla valdību atvilknēs, nekas neguva virzību, tagad dzīvojam kā uz bumbas ar laika degli. Tik daud --------------------------------------------------------------- Tu vari nosaukt kaut vienu lēmumu vai rezolūciju "par deokupāciju", ko esot pieņēmušas pirmās Saeimas?! Jeb tu te stāsti mums pasaciņas?
traktorists Urbanovičs
t
Krievu valodu es cienu, Iezīd’ to ar mātes pienu; Teikšu jums es tikai vienu: Muldu to es katru dienu! Kad es būšu Prezidents, Rīgas pilī rezidents, Tad jūs redzēsiet Biškeku – Nevis Medinu vai Meku!
ērce
ē
Šīs ir sekas no tā, ka kopš 1991.g. krievu valodai ir atstāta par daudz liela loma Latvijā. Tā bija kļūda. Ņemot vērā faktu (kā saka Loskutovs), ka neviens projām nebrauks, ja vien to nespiedīs ekonomiskā situācija, Latvijai ir jāasimilē jaunos krievus; par to nav jārunā, bet to ir jādara. Pirmais solis ir visu valsts skolu latviskošana.
monitors - Hugo
m
Nezinu, kas notiek visā pasaulē, bet Igaunijā ir valsts krievu skolas, jo, kā teikts Igaunijas konstitūcijā, nacionālās minoritātes skolā izglītības valodu nosaka skolas vadība, bet Lietuvā ir gan krievu, gan poļu valsts skolas. Itālijā ziemeļnovados ir vācu skolas, Beļģijā austrumu rajonos vācu skolas, Ziemeļvācijā - dāņu skolas, savukārt, Singapūrā skolās visi mācās angļu valodā, kaut arī ne ķīniešiem, ne indiešiem, ne malajiešiem t.i. gandrīz visiem vietējiem iedzīvotājiem tā nav dzimtā valoda. Tātad, politikas izglītības jomās ir dažādas. Starpkaru periodā Latvijā arī bija valsts nacionālo minoritāšu skolas.
  • 1
  • 0
Hugo
H
pareizi, visās valsts skolās mācības tikai latviešu valodā, pārējie var dibināt privātskolas par saviem līdzekļiem. Tā notiek visā pasaulē, kāpēc Latvijā vēl jārīko bezmaksas latv. valodas kursi? Katrs, kas vēlās, valodu var apgūt, nevar tikai garā vājie, neattīstītie, slinkie vai ietiepīgie. Latvijas valdibai ir jābūt stingrai nostājāi valstiskajos jautājumos.
  • 3
  • 2
turpinājums
t
Kaŗa muzejā tur kasās Visas Vienoptības dāmas asās :)
Berta
B
Es tajā skaitā :)
  • 0
  • 0
saruna
s
Kāpēc visiem knieš kā ēde? Tā dēls Vienotības domes sēde!
čiepa
č
Ja būs jāiet uz referendumu, iešu, bet tomēr jūtu ļoti lielu iekšēju pretestību. Protams, vainoju liekulīgos rietumus, kas mums uzspieda atstāt šeit lielo okupantu masu. Atceros, atjaunotās valsts pirmās Saeimas pieņēma lēmumus un rezolūcijas par deokupāciju, bet visas tās sagūla valdību atvilknēs, nekas neguva virzību, tagad dzīvojam kā uz bumbas ar laika degli. Tik daudz Latvijai naidīgu okupantu pēcteču ieguvuši pilsonību, ka nākošais jau būs referendums par pilsonības 0 variantu, tad par pievienošanos Krievijai.
atcelt referendumu!
a
Katrs mulkis izdomas sakt referendumu un visai tautai kaa aitu baram jaiet uz to! Kapec?????!!! Latvijas valsts pamati nav ieklaujami nekados referendumos.
Oskars
O
Par MUĻĶĪGIEM jautājumiem APSPRIEŽAS, bet lai tautai dotu DARBU un labas ALGAS viņiem galvas nesāp !!!!!! KAUNS par VIENOTĪBAS locekļiem !!!! Lai iet TP kapā.
Brencis
B
Ko tu Osi muldi par Vienotību.? Vai esi aizmirsis , ko Šlesers ierosināja un vai tu zini kāpēc Krievijas krievi pērk labākos dzīvokļus vec-Rīgā, Jūrmalā un Rīgas tuvumā?Vienotībai tagad ir jāizstrebj tā putra, ko ievārija iepriekšējie "gudrinieki".
  • 3
  • 3
Valoda - tautas dvēsele nevis muļķī
V
Te nu vajadzētu atšķirt dažādu lietu svarīguma pakāpi. Darbu kapitālistiskajā pasaulē /kurā atrodamies arī mēs/ dod uzņēmēji. Kāpēc tev, Oskar, par tādu nekļūt!? Nu, ja - vajadzīgas idejas, zināšanas , uzņēmība un krietnas pūles, lai kaut ko pats ar savām rokām izveidotu. Kā tad ir - slinkums, negribēšana!? Labāk pieprasīt, lai kāds to pienes uz paplātes, vai ne? Interesanti - par kādiem nopelniem? Un kur pasaulē tā notiek? Vienu piemēru lūdzu! Tagad par "muļķīgiem" jautājumiem. Tavā izpratnē valoda, kas ir veids cilvēka izpausmēm sabiedrībā, ir muļķības. Gribētos zināt, kā vēl cilvēks var izpausties. Jā, ar mūziku, glezniecību, deju, bet arī līdz šīm nodarbēm mēs esam nonākuši ar valodu. Man pazīstama viena vecmāmiņa, kuras mazbērns latviski nekad nav runājis, jo meita apprecējusi citas valsts pilsoni un Latvijā vairs nedzīvo. Atbrauc jaunie ciemos, bet omei sāp sirds - ar mazbērnu var tikai sasmaidīties.
  • 4
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas