Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers arī šodien piekristu kļūt par prezidentu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
"...Prezidentam darbs ir kalpot..." Tauta liek - "Atlaid Saeimu" Zatlers - "Viens es neko nevaru" tad kur paliek, taa doma kalpot? Latvija ir loti sliktaa ekonomiskaa stavokli delj pasrezejas saeimas, kura pienem likumus atbilstosi Savam un nevis tautas interesem. es Uzskatu, ka Latvijas nabadzibas pamataa ir lielaa korupcija, kuru Sis prezidents domaju nedomaa apkarot - atlaizot Saeimu
pilīte
p
Dafne,bet kālab lai viņš neietu baznīcā.Tas ir kolosāli.Tur,lai vi;n;s ierosina kaut vai,lai baznīca pārtrauc galvot par tām partijām par kurām tā nevar uzņemties atbildību.Tāpat prezidents var lūgt,lai kristīgā partija atsauc no padomēm savus biedrus,kuri saņēma milzu algas.Lūgt,lai to naudiņu atdod valstij atpakaļ.Tik daudz ir ko lūgt tā saucamajiem kristiešiem.Lūdz arī par mums,lai mēs savās sirdīs atbrīvojam vietu Gaismai.
Dafne
D
Es visu laiku krāju atmiņā tos Zatlera vārdus un darbus, par kuriem varētu viņu cienīt. Nupat atkal lasu - viņš iešot uz baznīcu brokastīs... Un pagalam manas pūles viņu cienīt.
Pavalstniece
P
Prezident,vai Jūs nevarētu lūgt visus šos ļaunā gara pārņemtos ļaudis,lai vismaz līdz valsts jubilejai pārtrauc šo nožēlojamo gānīšanos.Būtu prieks,ja būtu mirs līdz ziemassvētkiem,bet tas jau būtu par daudz prasīts.
vita
v
Elzza,vai jūs redzējāt no kurienes izkrita šis prezidents?drīzāk jau kā lielākoties viņu piedzemdēja kāda krietna latviešu sieviete.Diemžēl par viņu neko neesmu dzirdējusi,bet zinu,lai kur arī viņa nebūtu,viņai ļoti sāp ka viņas dēls tiek apgānīts. Bet ,ja jums ir zināms,ka prezidentu ir radījis Šķēle,tad kārtējo reizi gribētos pateikties Šķēlem par labo prezidentu.Kur mēs to Endziņu būtu likuši,kurš noliedz Latviju un Latvijas okupāciju.
keks
k
OK, VZ nu ārēji jau ir solīds. Es pats esmu tehnoloģiju biznesā strādājošs, visādi aprēkini, pasūtījumi no ārzemēm, iet tīri labi. Be ja es sev jautāju, ja man nāktos VZ satikt, vai es viņam gribētu paspiest roku - domāju, ka ne. Viņš man nav neko sliktu izdarījis - bet nu neatbilst viņš manam priekšstatam par valstvīru.
elzza>>vita=haris
e
Pašu ievēlētu? Cik atceros, tad prezidents izkrita TP no azotes kautkur Mežparkā :) P.S. Palīdzam, un izmisums ir tas, kas liek mest pie malas kaunu , lai palīdzību lūgtu. Ticiet man, tas nav viegli. Bet Jums to nesaprast!
haris
h
Elzza,ko tad nu Vācijā dara,vai arī viņi apgāna pašu ievēlētos.Un,starp citu,gribētos redzēt,kur Latvijā ir tie daudzie nabagi.Kad man pazīstama pensionāre devās pasaules ceļojumā,tad viņai neatsaucās neviena nabadze par, 500 latu mēnesī pieskatītu māju.Arī draudzenei,kurai ir grūtības vienai audzināt divus bērnus,varējāt drusku piepalīdzēt..Tad arī prezidents šķitīs labs.
vita
v
Vai pašiem pakaļas nesāp no tā,ka lēruma mēslu izlaižiet caur sevi.Ko nu sliktu var pateikt par pašu ievēlētu prezidentu.Man patīk mans darbs.Esmu ievēlējusi labu Saeimu .Un labā Saeima ir ievēlējusi labu prezidentu.Ja Sorosam neizdevās iecelt savu prezidentu,lai gatavo nākamo prezidentu.Gribētos tik,ka viņi piemeklē tādu ,kas mīl mūsu veco,labo,visskaistāko pasaulē LATVIJU,NEVIS KLAJUS MELUS.
genesis
g
man ir nojauta, ka izdarot prezidentēšanas izvēli viņš ar ģimeni ilgi apsprieda " kas būs ar ārsta karjeru", " cik maksā" , " kur dzīvosim" , " kā bērni uz skolu" un tamlīdzīgus, vienai ģimenei saprotamus jautājumus, ja nebūtu runa par Pirmo personu. Savukārt, jautājums " ko es kā prezidents varu izdarīt Latvijas labā?" šķiet miglaini uzpeldēja tikai pēc pirmajiem žurnālistu uzbāzīgajiem jautājumiem.
slimais kakls
s
Ejot ikdienas gaitās, redzam tīkamas un ne tik tīkamas sejas. Nu bet tik ļoti gribētos starp tīkamajiem ierindot Valsts Pirmo cilvēku, arī pirmo "lēdiju", bet, ticiet vai nē, galva tai retajā brīdī kaut kā pagriežas uz pretējo pusi.
ululiņš
u
Tev ir ilūzijas. Dejot viņš nav iemācījies. Tā polonēze tāda staigāšana vien tik ir. Lai pamēģina slovfoksu vai rumbu. Būtu cirks..
Neizbrīna,
N
ka Zatlers piekristu arī tagad. Kā zināms, karavānu nenomāc suņu riešana. Visi redz, kādus labumus viņš ir ieguvis šajā amatā. Žēl, ka viņš neredz – Latvijas iedzīvotāji gan neko labu nav ieguvuši ar viņu šajā amatā.
elzza
e
Skumji! Viņš ir iemācījies dejot, gari runāt, neko jēdzīgu nepasakot, atradis labu drēbnieku un frizieri... Bet būtisko tā arī nav sapratis :( Cilvēkam var iestāstīt, ka viņš var būt prezidents, bet viņš nevar iestāstīt visai Latvijas tautai, ka ir tās prezidents. Tas ir jāpierāda ar darbiem valsts labā!
ak
a
bet vai vajadzeeja? bezpaskritiska karikatuura ... un valsts apkaunojums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas