Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers atvaļinājuma dēļ šogad neuzņems "Jaunā viļņa" rīkotājus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Silva
S
Zatler ir muļķis, tāpēc arī laižas( cik tālu Lilits grib )no biznesa runām un darījumiem.Kāpēc tad vajadzēja izmest miljoniem latu Jūrmalas rezidences ķēķim,ka neviens nevienu tur neuzņem?Pietiek riet "Jauno vilni", labi,ka kādi cilvēki vispār brauc uz nolaisto un izflederēto Jūrmalu! 20 gadi tautudēlu rokās un viss nolaists pa burbuli, riebjas klausīties tās patriotiskās vāvuļošanas-vajag saimniekot!
nomalis
n
Sakarā ar mūzikas festivālu Jaunais vilnis", lai publika labāk orientētos, uz kurieni braukt, Jūrmalā nolemts uz festivāla laiku pārdēvēt Rīgas puses dzelzceļa stacijas saprotamāk. Tātad, no Rīgas puses Jūrmalas pilsētā tās būs: Sosnovaja, Boļšerečnaja, Ņemeckaja (nu ārzemnieki jau buldurē tā, ka neviens cilvēks saprast neko nevar), Jantarnaja, Majornaja un Dvojnaja.
kika
k
1. man nav nekādas daļas, kur prezidents pavada atvaļinājumu, liela daļa no tiem, kas par to uztraucasm paši brauc prom no LV atvaļinājuma laikā; nedomāju, ka Zatlers varētu atvaļinājumu pavadīt Latvijā normālā veidā; visi blenztu pakaļ, 2. par Jauno VIi- malacis, ka nepiedalās
LAčPLēš
L
Lai iet bekot tie "ļaunā viļņa" rīkotaji,tik sabrauc piedirst Jūrmalu un bāžas te virsū ar saviem pasākumiem,ka nelabi jau kļūst,kur ir letiņu pasakumi Jūrmalā.Jūrmala ir Latvijas kūrortpilsēta, bet kļūst par mauku un zagļu izpriecas pilsētu.
Marupietis
M
Man liekas , ka Zatlers nebija Positivus un BBP 2010 - tas jau bija pirms atvaļinājuma. Diez apsveikumu arī nosūtīja. Sesks gan apmeklēja BBP.
Человек
Ч
Тогда Домбровским vajag prasties. Или Daudzem. Кто-то же должен выразить дать уважения.
Imants
I
Kas ir daudz ir nosacīts jēdziens. Kam alga is Ls 300 arī Ls 10 ir liela naudas summa. Un tās kopā salasās. Un jā - maksāju nodokļus. Es Zatlera naudu neskaitu. Ja viņam no algas pietiek braukt uz Itāliju, tad man prieks par viņu. Bet labs mājiens būtu bijis palikt tepat, iztērēt tos pāris tūkstošus (ne jau divzvaigžņu viesnīcā prezidents paliks...) tepat un ar savu piemēru rādīt arī citiem, ka nav obligāti jādzenas tukstošiem kilometrus tālu, lai atpūstos. Bet mūsu elitei jau tādas smalkas lietas nesaprast...
Beidzot
B
saprātīgs lēmums!
pekainis
p
intresanti kurš tad latvijas prezidentam ir imidža veidotājs, ka prezidents nemaz nezin ka žaketes apakšējo pogu nekad nepogā ciet?
repilka
r
Baigi daudz Tu maksā? :)))
jautājums
j
Lai nu kādi būtu tie iemesli...Man prieks ! Nav ko Latvijas Prezidentam pa puskkrimināliem tusoniem vazāties... Vispār jāatzīst, ka pēdējā laikā Zatlers patīkami pārsteidz... Kas priecē ! Ja tā turpinās, tad visnotaļ atbalstīšu Zatlera otro termiņu. Jo kamēr jaunais amata niansēs un finesēs ielauzīsies...varēs atkal bez nerviem palikt . Un atkal...Visas tās pensijas un dzīvokļi...Divus jau uzturam...un tagad krīze ! Jo trīs prezidentus(1 esošais+2 bijušie) ir lētāk uzturēt kā 4 (1 esošais+3 bijušie). Lai nu atkalpo maksimālo termiņu pirms tiek pie tiem dīkajiem labumiem. Un atkal...Uz Ulmaņa, kas Guntis, fona nu jau Zatlers pavisam simpātisks izskatās....
Imants
I
Valstī krīze. Varēja jau ar savu piemēru rādīt, kā izklaidēties tepat Latvijā un atstāt naudu šeit. Šogad tāda smuka vasara šeit. Vai maz viņš dabū pabraukāt apkārt darba vajadzībās!? Es ar saviem nodokļu maksājumiem maksāju viņam algu. Es otro gadu lāga nevaru paņemt atvaļinājumu, kur nu vēl ārpus Latvijas izbraukt. Prezidentu ģimenei redz gribas Itāliju redzēt.
pla
p
jēziņ.gan jau šlesis ar ušaku palēkdamies pieņemšanu sarīkos!
Lapa
L
Man kauns par Zatleru, kāds sakars Valsts prezidentam ar to balagānu.
prioritātes
p
Jaunais vilnis jau Latvijas ekonomikai nav tik svarīgs, kā vienas amatpersonas atvaļinājums Itālijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas