Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Zatlers atvaļinājuma dēļ šogad neuzņems "Jaunā viļņa" rīkotājus

Atšķirībā no iepriekšējiem gadiem, šogad Valsts prezidents Valdis Zatlers neuzņems jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis rīkotājus, apstiprināja viņa preses sekretāre Ilze Rassa. Šāda tikšanās netiek rīkota, jo šonedēļ, kad Latvijā norit konkurss, valsts vadītājs atrodas atvaļinājumā ārpus Latvijas.V.Zatlers būs atvaļinājumā līdz 3.augustam, viņš devies uz Itāliju. Pēc I.Rassas teiktā, arī neviens no Prezidenta kancelejas neplāno tikties ar konkursa rīkotājiem.

Vaicāta, vai sava atvaļinājuma noslēguma prezidents vai viņa tuvākie ģimenes locekļi varētu apmeklēt kādu no Jaunā viļņa koncertiem, prezidenta pārstāve norādīja, ka viņš beidzot ticis pie iespējas atpūsties un atvaļinājuma laikā kopā ar ģimeni būs ārzemēs.

Savukārt uz jautājumu, vai, ņemot vērā izskanējušo arī kritisko vērtējumu par dalību Jaunā viļņa pasākumos, prezidenta atvaļinājums nav speciāli pielāgots pasākuma norises laikam, I.Rassa norādīja: ja paskatās uz prezidenta kalendāru, var redzēt, ka valsts vadītājam ir savi ierobežojumi. Piemēram, iepriekšējās divas nedēļas bijušas ļoti intensīvas, un, "kādas ir iespējas atvaļinājumu paņemt, tādas tiek izmantotas".

Jaunā viļņa preses sekretāre Svetlana Jevdokimova Diena.lv teica, ka konkursa rīkotājiem vienmēr ir liels gods tikties ar Valsts prezidentu, taču viņi arī ciena to, ka viņš devies atvaļinājumā. Uz jautājumu, vai šogad rīkotāji izteikuši vēlmi tikties ar Latvijas valsts vadītāju, viņa neatbildēja, norādot, ka "parasti tas ir abpusējs process un nav tā, ka aicinājums nāk no vienas puses".

Kā jau vēstīts, konkurss sākas 27.jūlijā un noslēgsies 1.augustā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas