Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +9 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Zatlers: KNAB šefam nekur nav jābrauc

Valsts prezidents Valdis Zatlers pirmdien Latvijas Radio Krustunktā pauda pārliecību, ka “es domāju, ka nākamajam KNAB šefam nebūs jābrauc nekur.” Tā prezidents komentēja pēdējā laikā plašu rezonansi medijos raisījušās ziņas, ka Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) vadītājs Aleksejs Loskutovs savulaik ticies gan ar Tautas partijas dibinātāju Andri Šķēli gan Ventspils mēru Aivaru Lembergu.

Tikšanās notika pēc A.Šķēles un A.Lemberga iniciatīvas.“Tas liecina, ka valsts turpmāk attīstīsies tajā virzienā, kur viņa attīstās un tiesiskumam būs daudz noteiktāka loma un neviens nekur nebrauks prasīt nekādu lojalitāti. Amatpersonas apstiprinās un ievēlēs tādā kārtībā, kā to nosaka likums,” sacīja V.Zatlers.V.Zatlers uzskata, ka sabiedrībai pašai jāseko līdzi notiekošajam. “Ja ir kandidāti, mēs gribam zināt viņus ātrāk,” uzsvēra prezidents.

Uz jautājumu vai A.Loskutovs darīja pareizi braukdams uz tikšanos ar A.Šķēli un A.Lembergu, prezidents pauda pārliecību: “Es domāju, ka šodien viņš tā nedarītu”.

Savukārt uz jautājumu vai viņam būtu jāpaliek amatā līdz pārbaudes beigām, kas šobrīd notiek birojā saistībā ar naudas pazušanu, V.Zatlers vilcinājās ar atbildi. “Labs jautājums, kas jājautā Loskutova kungam pašam. Ja viņš uz šo jautājumu nav atbildējis ne sev, ne sabiedrībai visprātīgākais ir sagaidīt slēdzienu un fakti runās paši par sevi,” uzskata prezidents.

Kā zināms, ģenerālprokuratūra šobrīd veic pārbaudi par naudas pazušanu no KNAB, kādēļ atstādināti divi biroja darbinieki.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas