Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +9 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 4. oktobris
Modra, Francis, Dmitrijs

ZZS pretojas lielākam pabalstu samazinājumam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Augulim ir jāatkāpjas.
A
Ja ministrs par vienīgo grupu, uz kuras rēķina var taupīt naudu milzīgajā sociālajā budžetā uzskata zīdaiņus un jaunos vecākus, tad tāds nedrīkst saukties par labklājības ministru!
Blēži
B
'Te kaut kas neklapē: - no vienas puses Augusts Brigmanis un ZZS stāsta, ka rosinās sociālajai sfērai nepieciešamo naudu iegūt uz Aizsardzības ministrijas (AM) izdevumu rēķina, bet no otras ZZS vadītā LM taupīšanai iesniegusi trīs priekšlikumus — uz pusi samazināt tā dēvēto māmiņu algu strādājošiem vecākiem, atņemt vienreizējās piemaksas pie pabalsta par bērnu piedzimšanu un atteikties no ģimenes valsts pabalsta maksāšanas bērniem, kas sasnieguši 18 gadu vecumu, bet turpina mācīties
Tautas bendes
T
ZZS vadītā LM taupīšanai iesniegusi trīs priekšlikumus — uz pusi samazināt tā dēvēto māmiņu algu strādājošiem vecākiem, atņemt vienreizējās piemaksas pie pabalsta par bērnu piedzimšanu un atteikties no ģimenes valsts pabalsta maksāšanas bērniem, kas sasnieguši 18 gadu vecumu, bet turpina mācīties. Viss, kas tiek atņemts - tikai bērniem!
Nācijas slepkavas
N
ZZS un viņu ļabklājības ministrs Uldis Augulis (ZZS) nerunā patiesību - Dombrovskis (Jaunais laiks) un Repše (Jaunais laiks) ir noteikuši Augulim (ZZS) cik no sociālā budžeta ir jāietaupa. Augulis (ZZS) ir izlēmis nesamazināt visiem sociālā budžeta saņēmējiem, bet atrisināt visa milzīgā sociālā budzeta problēmas uz vienas nelielas grupas - jauno vecāku un zīdaiņu rēķina.
Ir.
I
Naudas Latvijā pietiktu,ja vien to godīgi sadalītu.
Git.
G
Tas jau izskatās ,ka tauta drīz sāks sacelšanos,jo tautai jau nav vairs ko zaudēt. Viss tiek atņemts ,darbs,nauda,visas iespējas dzīvot,skolot bērnus, cerības uz nākotni ir zudušas. Vieni peldas naudā,bet citiem nav ko ēst.
Tev,notiek lietas trakākas.
T
Tad lūk cik trekni dzīvo tie šajā krīzes laikā. Aukstākās tiesas prēmijās decembrī izmaksāti 100 tūkstoši ls. Cik ilgi tauta vienaldzīgi uz to visu noskatīsies un neko nesāks darīt. Ja vara pieder tautai,tad tā vara ir arī jāparāda,visos iespējamos veidos. Novēlu vairāk drosmes Latviešu tautai.,cik ilgi mēs ļausim vienai alkatīgai nelielai ļaužu grupai ņirgāties par zemāk stāvošajiem.
sss
s
trekno gadu pensijas , kas lielākas par 250 Ls jāsamazina par 90%, tāpat apšaubāmi saņemtas, ne māmiņu algas un bērnu pabalsti
notiek lietas trakākas
n
- Valdes loceklis Raivo Vanags – Ls 134 885 (vidēji Ls 11 240 mēnesī), - Prezidenta vietnieks Andris Ruselis – Ls 129 953 (vidēji Ls 10 829 mēnesī), - Prezidents Ilmārs Rimšēvičs – Ls 126 518 (vidēji Ls 10 543 mēnesī), - Valdes priekšsēdētājs Māris Kālis – Ls 117 617 (vidēji Ls 9801 mēnesī), - Valdes loceklis Harijs Ozols – Ls 109 318 (vidēji Ls 9109 mēnesī), - Valdes priekšsēdētāja vietnieks Reinis Jakovļevs – Ls 102 595 (vidēji Ls 8549 mēnesī), - Padomes loceklis Arvils Sautiņš – Ls 96 436 (vidēji Ls 8036 mēnesī), - Valdes loceklis Andris Ņikitins – Ls 95 158 (vidēji Ls 7929 mēnesī), - Padomes loceklis Leonīds Gricenko – Ls 88 007 (vidēji Ls 7333 mēnesī), - Padomes loceklis Harijs Bušs – Ls 86 135 (vidēji Ls 7177 mēnesī), - Padomes locekle Vita Pilsuma – Ls 85 624 (vidēji Ls 7135 mēnesī), - Padomes loceklis Aivars Skopiņš – Ls 81 446 (vidēji Ls 6787 mēnesī), - Valdes locekle Ilze Posuma – Ls 73 817 (vidēji Ls 6151 mēnesī), - Padomes locekle Valentīna Zeile – nav datu. (Pēc "Baltic Screen")
pārsteigums
p
nekāds pārsteigumsnesanāks --tik un tā pensijas ir iekārojama aita ko apcirpt.
mērglis
m
ļoti pamatiigu spiedinu popularizee trubas zaļie , bet taas naudiņas jau nav un nebuus , naaksies vien beigaas piekrist arii drastiskajiem sociaalaa labuma samazinaajumam , pie tik strauja IKP krituma peec paaris meenešiem naaksies mazinaat atkaartoti, nabadziiba ir nabadziiba , neviens aizdot ar negrib taadiem kur bezceris atpakaļ sagaidiit , par buuvnieciibu jums miiliiši koaliiķijaa jaavienojas , te nekaada cita varianta nav...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas