Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Antonišķe: Cilvēku stulbumu nav nemaz tik vienkārši šādā veidā "apkarot"

Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) kampaņa No vadītāja līdz izvadītājam ir viena glāze izdosies tādā gadījumā, ja tā trāpīs mērķī un uz Latvijas ceļiem samazināsies dzērājšoferu skaits. Diemžēl kampaņas tiek rīkotas katru gadu, bet ir acīmredzami, ka  cilvēku stulbumu nav nemaz tik vienkārši šādā veidā "apkarot", portālam Diena.lv sacīja sabiedrisko attiecību aģentūras Repute valdes locekle Iveta Antonišķe.

"Savā spriedumā par to ļautiņu rīcību, kuri dzērumā sēžas pie stūres, esmu nesaudzīga un jebkādus attaisnojošus argumentus par "tikai viena glāzīte" nedzirdoša. Katrs ar savu veselību un dzīvību varam darīt  ko un kā vēlamies, bet dzēris cilvēks pie stūres apdraud apkārtējo dzīvību. Punkts," uzskata sabiedrisko attiecību aģentūras valdes locekle.

"Vai konkrētais klips varētu uzrunāt potenciālos dzērājšoferus? Ļoti ceru, ka viņi vismaz aizdomāsies. Savulaik mani uzrunāja, ja tā to vispār var nosaukt, klātesamība vienā autoavārijā, kurā gāja bojā trīs cilvēki. Kad ar visiem saviem jutekļiem esi klāt un iekšā traģēdijā, kura ir notikusi tikai un vienīgi bezatbildīga stulbuma dēļ, tad uz visiem laikiem pārvilksi svītru mazākai vēlmei sēsties pie stūres vieglākā vai stiprākā žvingulī. Līdz ar to manas domas ir sekojošas, - ir laba šī kampaņa un būs laba jebkura šāda aktivitāte, kas liks cilvēkiem domāt. Un, jo reālākas un mazāk nervus saudzējošas tās būs, jo labāk uzrunās potenciālos izvadītāju klientus," norādīja I.Antonišķe.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē