Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Elksniņš: Sprūdžs vispār varētu atkāpties ar 1.septembri un iet skolā

Edmunds Sprūdžs (Reformu partija) vispār varētu atkāpties ar 1.septembri un iet skolā, mikroblogošanas vietnē Twitter par vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministra Edmunda Sprūdža lēmumu iesniegt demisijas rakstu izteicies Saeimas deputāts, zvērināts advokāts Andrejs Elksniņš (Saskaņas centrs).

"Sprūdžs atkāpjas no 1.decembra. Kāpēc ne no 1.novembra? 1.oktobra? Varbūt labāk no 1.septembra?" turpināja A.Elksniņš.

"Sprūdžs pie reizes varētu paziņot, ka pēc atkāpšanās noliks arī Saeimas deputāta mandātu, lai kolēģiem nav jāuztraucas," viņš pavēstījis citā tvītā.

Savukārt vēl kādā viņš norādīja - "Atkāpšanās ar kādu datumu nākotnē likumdošanā nav noregulēta, respektīvi, atkāpjas kā grib. Sanāk, ka visu starplaiku mums būs ministrs uz pusslodzi."

Jau ziņots, ka vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrs E.Sprūdžs no šā gada 1. decembra nolēmis atstāt ministra amatu.

"Savu turpmāko profesionālo darbību nesaistu ar politiku un, sākoties aktīvam 12.Saeimas priekšvēlēšanu ciklam, saprotu, ka mana izpratne par mērķiem un paveicamajiem uzdevumiem ministra amatā aizvien vairāk atšķirsies no Reformu partijai nepieciešamā kursa. Turpmākajos mēnešos reformas, kas joprojām veicamas nebūs nedz populāras, nedz iespējamas partneru atbalsta trūkuma dēļ. Līdz ar to šo iemeslu dēļ, esmu nolēmis atstāt ministra amatu 2013.gada 1.decembrī," skaidroja E.Sprūdžs.

Savukārt Ministru prezidents Valdis Dombrovskis (Vienotība) ar savas preses pārstāves Signes Znotiņas - Znotas starpniecību informēja, ka noteikti tiksies ar E.Sprūdžu, lai pārrunātu demisijas pieprasījuma iemeslus, bet "demisija, visticamāk, tiks pieņemta". Viņš vienlaikus norādīja, ka patlaban prioritāte ir turpināt nozares darbu un attīstību.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē