Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +16 °C
Apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Kokneses novada priekšsēdētājs: Pret RP ministriem sākta kampaņa

Pēdējo dienu notikumi liecina par uzsākto kampaņu pret Reformu partijas ministriem. Kā šobrīd vienīgais Reformu partiju pārstāvošais pašvaldības vadītājs nevaru klusēt un vēlos paust arī savu viedokli, tai skaitā par atbalstu Edmundam Sprūdžam un pārējiem Reformu partijas ministriem.

Sākumā vēlos uzdot atklātu jautājumu sabiedrībai, Latvijas Valsts prezidentam Andrim Bērziņam, Saeimas priekšsēdētājai Solvitai Āboltiņai, Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim. Gribētos dzirdēt arī šo amatpersonu viedokli. Vai Latvijā ir nepieciešamas reformas izglītībā, valsts pārvaldē un ekonomikā? Vai joprojām vēlamies dzīvot kā līdz šim?

Valdošā elite, gan iepriekš, gan arī, iespējams šobrīd, vēlas, lai nekas nemainās, lai viss ir pa vecam. Bet esmu pārliecināts, ka lielākā daļa tauta vēlas pārmaiņas!

Vai tiešām vienīgais, ko vēlas politiskā elite, ir pievienošanās eiro, būt galvenajiem pie Eiropas naudu dalīšanas?

Jūtos lepns par piederību Reformu partijai, kuru pārstāvošie ministri ir iebāzuši rokas “lapseņu pūznī”, un ar savu drosmīgo un nepieciešamo rīcību draud izmainīt ērto un stagnējošo sistēmu.

Kā pašvaldības vadītājs es ļoti labi apzinos daudzos apsvērumus, kas saistīti ar ministra Edmunda Sprūdža ierosināto reformu izpildvaras un lēmējvaras striktākā nodalīšanā, kā arī citas ierosinātas reformas.

Varbūt arī novadu citkārt būtu vieglāk un bezrūpīgāk vadīt, ja domē būtu nekompetenta un rīcības nespējīga opozīcija, ja lielākā daļa deputātu būtu vienlaicīgi arī domes priekšsēdētājam pakļautu izpildītāju, kas domes lemšanā ar savu viedokli neuzbāztos un akli balsotu par visu, ko priekšsēdētājs pats vai šaurā lokā izlēmis. Arī bez tiem ierosinātajiem referendumiem varētu iztikt, jo tie iedzīvotāji ar savu viedokli, taču, pašvaldību vadītājiem ir viens vienīgs traucēklis. Nē, es tā negribu! Esmu pārliecināts, ka arī ir vēl daudzi pašvaldību vadītāji Latvijā, kuri strādā sava novada iedzīvotāju labā, un neuzskata savus iedzīvotājus par galveno traucēkli.

Tāpēc publiski izsaku atbalstu vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministram E.Sprūdžam, kā arī pārējiem Reformu partijas ministriem! Lai viņiem izdodas iecerētās un izplānotās reformas!



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vajag mūsdienīgus uzņēmumus

Finanšu ministrija šonedēļ paziņoja, ka saskaņošanai tiek virzīti Mikrouzņēmumu nodokļa likuma grozījumi, kas paredz vienkāršot mikrouzņēmumu nodokļa (MUN) režīmu. Šie grozījumi ir ietverti likumproj...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē