Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

Rāviņš: Izšķirīgos brīžos mūsu tauta vienmēr ir bijusi konsolidēta

Latvijas iedzīvotāji ir bijuši atbildīgi, izsakot savu attieksmi par valstiskumu un Latvijas nākotni, tā par referenduma rezultātiem Dienai sacīja Jelgavas domes priekšsēdētājs Andris Rāviņš.

"Tagad ir arī vesela virkne pārdomu, kādā veidā un kā mums turpināt šo sarunu, dialogu, kā panākt to, ka cittautieši arī sajūt savu piederību valstij, savu lojalitāti valstij," uzsver Jelgavas mērs.

Referenduma rezultāti Jelgavā ir pozitīvi, uzskata A.Rāviņš, turklāt tie apliecina, ka daudzus gadus realizētā integrācijas programma ir nesusi augļus. "Es gribētu teikt, ka cilvēki ir sapratuši. Protams, ka ir vesela virkne jautājumu, kuri ir jāturpina, bet kopumā tie rezultāti ir pozitīvi," pauž A.Rāviņš.

Mērs norāda, ka būšot grūti, ja politiķi turpinās kustināt savas politiskās ambīcijas, tomēr viņš paļaujas uz to, ka ļoti izšķirīgos brīžos tauta vienmēr bijusi konsolidēta un saprotoša un tāda tā, viņaprāt, būs arī turpmāk.

Jelgavā pret krievu valodu kā otru valsts valodu nobalsoja 74,24% balstiesīgo iedzīvotāju, savukārt 25,03 % nobalsojuši par krievu
valodu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē