Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

LK vadītājs iesaka jūras pārvadājumu nozarei atcelt uzņēmuma ienākuma nodokli

Ja Latvijas valdība izvēlētos jūras pārvadājumu nozarei atcelt uzņēmuma ienākuma nodokli, tas piesaistītu kuģu īpašniekus no citām valstīm, it īpaši tāpēc, ka Latvijā pieejami kvalificēti jūrnieki, SIA_ Firmas.lv _un biznesa portāla Nozare.lv izdotajā _Latvijas biznesa gada pārskatā 2012 _secina AS Latvijas kuģniecība valdes priekšsēdis Saimons Bleids.

Viņš skaidro, ka tad Latvijā, kas lepojas ar senām jūrniecības tradīcijām, pieaugtu nodarbināto jūrnieku skaits, savukārt viņu ienākumi un patēriņš veicinātu Latvijas ekonomiku - jo jūrnieku algas ir samērā augstas.

Kā skaidro Bleids, šis Latvijas valstij ir stratēģiskās izšķiršanās jautājums - būt ne tikai par tranzīta koridoru starp Austrumiem un Rietumiem, bet varbūt mērķēt augstāk - kļūt par Singapūru Ziemeļeiropā.

Kā ziņots, Latvijas Biznesa gada pārskatā iekļautas veiksmīgāko uzņēmēju un nozaru ekspertu atziņas un prognozes, kā arī padziļināts biznesa vides apskats un detalizēti nozaru uzņēmumu saraksti apgrozījuma secībā - Top 10 uzņēmumi 17 industrijās, Top 25-50 uzņēmumi 63 virsnozarēs un visi uzņēmumi 472 nozarēs.

Grāmatas tirāža ir 20 000 eksemplāru, tā tiek izplatīta bez maksas vidējo un lielo uzņēmumu vadītājiem, nozaru līderiem, nozaru asociācijām, valsts iestādēm un citiem. Grāmatā iekļautie nozaru uzņēmumu topi ir pieejami elektroniski Firmas.lv un LETA biznesa portāla Nozare.lv klientiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas